2012 Şubat Anneleri

sevndm bnden snra ızne cıkacgına bı suru soruya hazırlıklı ol
cnm bnde enfeksıyon ve kum dokmem var bunun ıçın yanma agrı normalmış
ıdrar kokuda var rengı koyu sarı turuncuya donuk bunun ıcın ılac kullaıyorum baska ne gıbı sorun olurmus?

Canım bu bebeiş dönmediği takdirde dışardan döndürülebilr diye yazıyor kitaplarda bunu sordun mu hiç doktoruna
Ben cumartesi gidince sorcam benim bebiş döndü mü dönmedi mi bilmiyorum
Dönmezse biz döndürelim diycem gülmez inşallah benim bu lafıma : ))
Bebiş ve senin hakkında hayırlısı tabi
Sezeryan normal farketmez hangisi sizin için sağlıklı olacaksa o olsun

Hoşbulduk canım
Canım lütfen çektir fönünü
Valla darılırım o ilk fotolarda kötü çıkma lütfen
Ben normal düşünüyorum bne bile sancılar başlayınca ilk gidip fön mü çektirsem yoksa evde kendim mi saçımı yapsam o dertteyim :))
Hatta hastane çantamı hazırladım içine küçük bi makyaj çantası bile koydum :))
Far rimel göz kalemi ruj ve allık var içinde
:))
Kokoş anneler olalım yaa lütfen
zaten hamilelik boyunca şişko olma durumundan çoktan sıkıldım ben
bi de saçlarımı da boyatamıyorum doktor yasak dedi
İl işim saçlarımı boyatıp kestiricem
Kestirmek yasak değil tabi ama o da benim batıl inancım yüzünden kestiremedim saçlarımı :))

ay heyecanlandım

ay acaba o heyecandan unuturmuyum
o bendede var mevlude kadar sacımı kestırıp boyatmam gerek
bıde boya esnasında bebek durmuyormus

Dünürüm nasılsın bakalım
Oğluşum nasıl
Sen son üç haftaya kadar çalışmış olacaksın değil mi
Allah kolaylık versin canım sana
Ben çalışabilr raporunu aldım ama en fazla ocak sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum
Ya da bunalırsam bırakırım bir iki hafta içinde
bu sabah hava feci soğuktu
Sabah dedim ki yarın bırakayım :))
Ama işe gelince odam sıcak otur oturduğun yerde dedim kendime : ))
Evde sıkılıyorum

ay heyecanlandım

Bebişi de aslır götürürüm valla kuaföre alışsın şimdiden : )))
Şaka bi yana kıyamam ona boya kokusu duymasın
Babişko ile arabada beklesin sıkılırsa ilgilenirim ben onunla : )))
Nasıl ama yaptım ben tüm planları
o saçlar kesin boyanacak kestirilecek başka yolu yok : )))
Gerçi emzirirken saç boyatmak konusuu henüz araştırmadım ,
Bi yasak da ordan yersek ben yaza kadar beyaz saçlı bir nineye dönüşmüş olurum
kokoşluğum falan kalmaz (

KIZLAR BENİMDE DOĞUM ŞEKLİM SEZERYAN GİBİ KIZIM TERS DURUYORMUŞ BU SAATTEN SONRA DÖNMESİ ZOR DEİ ANLAMADIM SON HAFTADA BİLE DÖNEN OLUYORMUŞ AMA SENİNKİ ZOR GİBİ DEDİ NORMAL OLMAZ SEN SEZERYAN OLAÇAN DEDİ SON NOKTAYI KOYDU BU ARADA KIZIM 33 HAFTA 1 GÜNLÜK MÜŞ 2200 KİLO 44 M BOYUYMUŞBİRAZ ZAYIF GİBİ SANKİ AMA OLSUN DR İYİ DEDİ SEZERYANI DUYUNÇA ÇOK TIRSTIM BİRDEN ANAMMM BEN MEĞER NORMALE HAZIRLAMIŞIM KENDİMİ BEKLESEK BELKİ DÖNER DEDİM HERKEZ NORMALDEN KORKAR SEN DE Bİ TUHAFSIN DEDE MANYAK DR UM NEYSE DAHA 2 SUBATA KADAR ÇALIŞAÇAM RAPORUMU ALDIM BENDEN BÖYLE İŞTE ........

Canım dr'a sordum, dışardan döndürme vs... olayı olmuyormuş. eskiden hem içeriden hem dışarıdan aynı anda müdahale ederek döndürüyorlarmış ki hani ayrıntısıyla dinlesen bir daha doğum yapmazssın o derece:) aynen öyle, hakkımızda hayırlı olsun. son haftada bile dönen bebekler varmış, belli olmuyor kısmet işi ama dönmezsse 40. haftaya girmeden sezeryan yapılıyormuş ki açılma olmasın, suyu azalmasın diye...

ay heyecanlandım

ay doğumumuz inşallah hayırlısıyla kolay olur, 2 dirhem bir çekirdek kafada bantla otururuz artık yatakta:)

Şimdi bu elle döndürme işini okudum internetten gerçekten pek iç acıcı şeyler yazmamışlar
Neyse hepimizin hakkında hayırlısı
zaten bu kırk hafta 10 ay yapıyor fazla valla : ))
Geçen annem ile kayınvalidem bir arada diyorlar ki bizim zamanımızda hamilelik dokuz aydı ne zaman on aya çıkmış
Askerlik gibi mübarek gittikçe uzuyor : ))))
hele bir de tesadüf ikisi de üstüne görmüş zannediyorlar ki doğumu sekizinci ayda yaptık
Valla onlarınki kısa dönem benimki uzun döneme döndü : )))
Sezeryan işi bedelli gibi : )))

tatlım nerelerdesin yahuu?

Allah senide güldürsün emi benim kayınvalidemde kaynımı ayağında sallarken bakmış karnında birşeyler oynuyo, tekmeliyor , ana demiş ben hamileyim.(benim kocişime hamileymiş meğer) (bebek ortalama 18. - 20. hafta arası oynadığına göre düşün yanii, 5 ay haberi bile olmamış)

aynen öyle eskiden ters mers kalan sağlar bizimdir hesabı doğurtuyorlarmış. zaten 36. haftadan itibaren doğum başlarsa dr engellemiyormuş, 9. ayda olduğun için. evet eskiden ultrason mu varmış, Allah'a emanet. ne zaman sancın tutarsa artık... annemlerin zamanında dr huni ile kalp atışını dinleyip gönderiyormuş:) sezeryanı zaten biz tercih etmiyoruz ki, bebeğimizin sağlığı için artık bu gerektiği için yapacak birşeyimiz yok. eski sezeryanlar da biraz zormuş. bayağı bir kesi oluyormuş. şimdi Allahtan teknik ilerledi.

Günaydın kızlarrrr bugün pek sizinle olamayacağım arkadaşım geliyor yoldaymışş gelir birazdan ama erken kalkar evi uzak biraz 3 4 gibi tekrar aranızda olurum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…