2012 Şubat Anneleri

slm kızlar kac zmandır gıremıyorum umarım herkes ıyıdır.
berfınbılge dogum yapıcakmıs allah yardımcısı olsun sorunsuz bır dogum gecırır ınsallah bebegınıde kısa zamanda kucagına alır...
buklee bbişin masallah cok ıyı.bn de pazartsı doktora gıttım.bnım kuzucukta 32hafta 5gunluk 2050gr olmus.doktor hersyı masallah cok ıyı dedı.nst ıstedı harktlrı de cok ıyı cıktı.doktor 37.haftadan sonra bu sekılde gıderse ıstersenız normal dogumla dogabılır dedı.bı oncekı kontrolumde suyum sınırdaydı bu kezde normalın bıle uzerınd cıktı.doktor cok ıyı dedı cokm sukur oglusumda ıyı.allahım hrkese hayırlı dogumlar nasıp eder ınsallah...

maşallah tatlım, bende bu ay doğum yapıcam inşallah(sezeryanla) ayyy nelerden konuşuyoruz ya doğumlar yaklaştı. berfin doğum yapıcakmış baksana

ya ben hala bebegimin kıyaftlerını ykamadım.evde kusumuzn var o yuzden henuz evı temızletmedım doguma yakın evı tmızleteyım kıyafetlerıde evı temızletıp oyle yıkayayım dıye dusunuyorum.bı tarftan da korkuyorum,36.haftadan sonra ıyıce agırlarmısız ıs yapmamız ıyıce zorlasırmıs.o yuzden sonraya bırakmakta ıstemıyorum napıcam bılmıyorum...evde kus olmsa hemen yıkayıp yerlestırcem ama kusun ucarken bıraktıgı tozlardan dolayı bebege zararı olur dıye cesaret edemıyorrum..

canım o karındaki kırmızı çatlaklar var ya
onlar doğumdan sonra 1 ay içinde gri oluyomuş gri olmadan lazerle düzletiliyomuş
onu söyledi dr bana

gecmise bakamadım nıhleee, feray sızler v bebişlerınız nasıl

cnm nerelerdeydin sen ya özledim valla.... seni görünce aklıma hep kuşlar akvaryum geliyoa rtık....onlarda iyler dimi ....berfinbilgenin bebiş zaten bizlerdn büyüktü diye hatırlıyorum:44:.ocak annesi olcak yani..kzlar şubatı bekleyin yahu bu gidişle ocak anası olacaz yavv
aynen öyle:)
valiz hazır kafam rahat artık , doğarsa doğsun miniş
ya bu altımızı hasta beziyle kim bezliycek?
ya annem yetişemeden doğurursam?
cnm merak etme hemşireler yardım ediyo cağırır eşin değiştirirlerr..benim yanımda bi tek eşim olcak ben napim şimdi...görümcemde gelir ama utanırım onlardan be
ultrasonda bakıp söyledi ama tabi ekledide son ana kadar bi aksilik olmazsa diye canım..

fıstığım çok sevindim demek oğluşun tosun olmuş benim keratada büyüdümü acaba :44:....en boyu kısa geldi bana 39 cmdi.senin yaramazın boyu bayağı iyi

cnm bence yap işlerini bir an önce ne zaman geleceği belli olmaz biizim bebelerin ben akşam sonkez tüllerimi yıkadım camı sildim içimde rahat etti....bi ara halılarıda sildimmi tmamdır sende yavaştan yavaştan yap beklee...olmazsa kuşu başka odaya al derim uçarken

saol canım benim tosun olmuş boyuda sırık maşallah
2kgmı geçti diye çok mutluyum anlatamam
cılız mı diye ödüm kopuypdu biliyosun

bende sızlerı ozledım yaa bı kac zmaandır cok halsızdım en son gorustugumuzde evı temızleyıp gelcem demıstım evı temızledım kendımı cok yordum heralde gelıp veda bıle edemedım sızlere.belımın agrısından kendımı hemen yataga attım.bugunde evı temızledım oyle geldım suan da agrım var ama bırz sızle vakıt gecıreyım oyle dınleneyım.bu arada sen sen ve bebegın nasıl benım oglan hıc durmuyo sabah hareketsız gıbıydı sımdı de durmuyo afacan.gelınım nasıl?

hayırlısı olsun canım...allahım herkese bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..erken almalarının sebbı ne ınsallah bı sorun yokturr

tatlım erken almıyorlar ki. 40. haftam 2 şubatta doluyor zaten. en az 10 gün önce sezeryanla alıyorlar ya o yüzden ocakta olucak doğumum. cuma günü 36. haftamı dolduruyorum ben. erken doğum değil yani benim ki. sezeryana gelince kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ya, riske girmek istemiyor doktorum

canım senın masallahın var ben dun evın tozunu alayım dedım ıkı buklum oldum.mutfak dolaplarını falan sılerken surunerek ılerlıyorum.ust dolapları sılmek ıyıde alttakılerı sılmek benı cok zorluyo.egılıp kalkarken cok kotu oluyorum.....

yahu bir bu dert eksikti şimdi ,
karizma çizildi çizileceği kadar zaten , bir de altımızı bezletiriz

aman kahvecim tek derdin bu olsun. hepimizin başına gelecek şey:) hem anneler, hem bebekler bezli olacağız:)

benim olan'a katılıyorum si_sem; sen herşeyini hazır et. 35-36. haftalarda ağrı sızı başlıyor ve doğum yaklaşıyor, son dakikaya bırakmamak lazım. valizleri de hazırlamak şart oldu.

gelinin kim kızzz :44:...benim artık eskisii gibi hareket etmiyo bakalım 15 20 si dr gitcem nasıl büyüdümü merak ediyorum

dün sabah kalktim Ela abim ben Druma gittik Ada icin.. Dr bakti direk cok assada bu ya dedi.. sonra biraz uyandfirmaya calisti karnimi salladi felan yok yer degistirmedi sipa, dr karin cevresinden ölcüyoruz kilosunu en dogru sekilde ama suan ölcebilecegim pozisyonda degil deil oyle olctu olmadi boyle olctu olmadi en fazla 1600 cikti ve cok az.. sonracigima bagirsaklarinda mekonyum var dedi, plesentada lekelenmeler vardi buda olgunlastigi anlamina gelir dedi.. hemen seni hastaneye yolluyorum dedi (onun anlasmali oldugu ozel hastane) bende geliyorum pesinden dedi bu arada uyanip yer degistirir belki daha net olcebiliriz dedi.. icimde hicbir kotu his yoktu nedense kalktim gittik hastaneye pesimden drum geldi baska bi drla beraber gectik odaya tabi oarada Ada uyandi yer degistirdi hissettim. Dr bakti kilosu 2300gr cikti. ama o Drda ultrasonu koyar koymaz cok assada bu dedi.. ne demek yani dedim, gülerek dünyaya gelmek icin sabirsizlaniyor hanimefendi dedi. bende lütfen simdi degil ama dedim, yokyok korkma dedi.. suyu yeterli dedi,mekonyum olusmus bagirsaklarinda evet dedi suan icin korkulcak bise yok dedi, kendi doktorumda icim rahatladi simdi ama yinede isi sansa birakmayalim siki takibe alalim dedi 10gun sonra yine bakalim dedi. haftaya cuma yine gidicem.. benim en buyuk korkum kakasini yapip yemesi erken gelmesi kilosunun az olmasi felan bi sekilde halledilir de kaka olayi sakat.. aksamdan beri arastiriyorum nette mekonyum kacinci haftada olusuyordu benim durumumda olan varmi diye bulamadim bise.. benim hatirladigim son haftalarda olusuyordu dimi???Nyse allah buyuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…