- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.221
hasta bezi derken kanama için ped olacak diye biliyorum. öyle komplike birşey değil. hemşireler vs.. yardımcı olur sanırım. sen panik olma bunlara:)
slm kızlar kac zmandır gıremıyorum umarım herkes ıyıdır.
berfınbılge dogum yapıcakmıs allah yardımcısı olsun sorunsuz bır dogum gecırır ınsallah bebegınıde kısa zamanda kucagına alır...
buklee bbişin masallah cok ıyı.bn de pazartsı doktora gıttım.bnım kuzucukta 32hafta 5gunluk 2050gr olmus.doktor hersyı masallah cok ıyı dedı.nst ıstedı harktlrı de cok ıyı cıktı.doktor 37.haftadan sonra bu sekılde gıderse ıstersenız normal dogumla dogabılır dedı.bı oncekı kontrolumde suyum sınırdaydı bu kezde normalın bıle uzerınd cıktı.doktor cok ıyı dedı cokm sukur oglusumda ıyı.allahım hrkese hayırlı dogumlar nasıp eder ınsallah...
maşallah tatlım, bende bu ay doğum yapıcam inşallah(sezeryanla) ayyy nelerden konuşuyoruz ya doğumlar yaklaştı. berfin doğum yapıcakmış baksana
Maşallah tosununa canım..
Uzun boylu olacak şimdiden söyleyeyim demedi deme sonradan :)))
Çatı muayenesi oldun o zaman değil mi canım sen?
Çalışabilir raporunda hayırlı olsun....
Çatlaklar için neden doğum sonrası 1 ay dedi onu anlamadım...
Çatı muayenesi yapmıştır canım...
Sen nasılsın?
Hoşgeldin canım....
gecmise bakamadım nıhleee, feray sızler v bebişlerınız nasıl
cnm nerelerdeydin sen ya özledim valla.... seni görünce aklıma hep kuşlar akvaryum geliyoa rtık....slm kızlar kac zmandır gıremıyorum umarım herkes ıyıdır.
berfınbılge dogum yapıcakmıs allah yardımcısı olsun sorunsuz bır dogum gecırır ınsallah bebegınıde kısa zamanda kucagına alır...
buklee bbişin masallah cok ıyı.bn de pazartsı doktora gıttım.bnım kuzucukta 32hafta 5gunluk 2050gr olmus.doktor hersyı masallah cok ıyı dedı.nst ıstedı harktlrı de cok ıyı cıktı.doktor 37.haftadan sonra bu sekılde gıderse ıstersenız normal dogumla dogabılır dedı.bı oncekı kontrolumde suyum sınırdaydı bu kezde normalın bıle uzerınd cıktı.doktor cok ıyı dedı cokm sukur oglusumda ıyı.allahım hrkese hayırlı dogumlar nasıp eder ınsallah...
cnm merak etme hemşireler yardım ediyo cağırır eşin değiştirirlerr..benim yanımda bi tek eşim olcak ben napim şimdiaynen öyle:)
valiz hazır kafam rahat artık , doğarsa doğsun miniş
ya bu altımızı hasta beziyle kim bezliycek?
ya annem yetişemeden doğurursam?
ultrasonda bakıp söyledi ama tabi ekledide son ana kadar bi aksilik olmazsa diye canım..
ya ben hala bebegimin kıyaftlerını ykamadım.evde kusumuzn var o yuzden henuz evı temızletmedım doguma yakın evı tmızleteyım kıyafetlerıde evı temızletıp oyle yıkayayım dıye dusunuyorum.bı tarftan da korkuyorum,36.haftadan sonra ıyıce agırlarmısız ıs yapmamız ıyıce zorlasırmıs.o yuzden sonraya bırakmakta ıstemıyorum napıcam bılmıyorum...evde kus olmsa hemen yıkayıp yerlestırcem ama kusun ucarken bıraktıgı tozlardan dolayı bebege zararı olur dıye cesaret edemıyorrum..
cnm merak etme hemşireler yardım ediyo cağırır eşin değiştirirlerr..benim yanımda bi tek eşim olcak ben napim şimdi...görümcemde gelir ama utanırım onlardan be
cnm nerelerdeydin sen ya özledim valla.... seni görünce aklıma hep kuşlar akvaryum geliyoa rtık....onlarda iyler dimi ....berfinbilgenin bebiş zaten bizlerdn büyüktü diye hatırlıyorum:44:.ocak annesi olcak yani..kzlar şubatı bekleyin yahu bu gidişle ocak anası olacaz yavv
cnm merak etme hemşireler yardım ediyo cağırır eşin değiştirirlerr..benim yanımda bi tek eşim olcak ben napim şimdi...görümcemde gelir ama utanırım onlardan be
fıstığım çok sevindim demek oğluşun tosun olmuşbenim keratada büyüdümü acaba :44:....en boyu kısa geldi bana 39 cmdi.senin yaramazın boyu bayağı iyi
cnm nerelerdeydin sen ya özledim valla.... seni görünce aklıma hep kuşlar akvaryum geliyoa rtık....onlarda iyler dimi ....berfinbilgenin bebiş zaten bizlerdn büyüktü diye hatırlıyorum:44:.ocak annesi olcak yani..kzlar şubatı bekleyin yahu bu gidişle ocak anası olacaz yavv
fıstığım çok sevindim demek oğluşun tosun olmuşbenim keratada büyüdümü acaba :44:....en boyu kısa geldi bana 39 cmdi.senin yaramazın boyu bayağı iyi
yahu bir bu dert eksikti şimdi ,
karizma çizildi çizileceği kadar zaten , bir de altımızı bezletiriz
hayırlısı olsun canım...allahım herkese bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..erken almalarının sebbı ne ınsallah bı sorun yokturr
cnm bence yap işlerini bir an önce ne zaman geleceği belli olmaz biizim bebelerin ben akşam sonkez tüllerimi yıkadım camı sildim içimde rahat etti....bi ara halılarıda sildimmi tmamdır sende yavaştan yavaştan yap beklee...olmazsa kuşu başka odaya al derim uçarken
yahu bir bu dert eksikti şimdi ,
karizma çizildi çizileceği kadar zaten , bir de altımızı bezletiriz
cnm bence yap işlerini bir an önce ne zaman geleceği belli olmaz biizim bebelerin ben akşam sonkez tüllerimi yıkadım camı sildim içimde rahat etti....bi ara halılarıda sildimmi tmamdır sende yavaştan yavaştan yap beklee...olmazsa kuşu başka odaya al derim uçarken
bende sızlerı ozledım yaa bı kac zmaandır cok halsızdım en son gorustugumuzde evı temızleyıp gelcem demıstım evı temızledım kendımı cok yordum heralde gelıp veda bıle edemedım sızlere.belımın agrısından kendımı hemen yataga attım.bugunde evı temızledım oyle geldım suan da agrım var ama bırz sızle vakıt gecıreyım oyle dınleneyım.bu arada sen sen ve bebegın nasıl benım oglan hıc durmuyo sabah hareketsız gıbıydı sımdı de durmuyo afacan.gelınım nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?