- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.341
evet canım çalışıyorum..
ayakalrımın altına tabure aldım uzatıyorum ama ayakkabılarım sıkıyor bu seferde...terlik getirdim acıyınca ayaklarım terlik giyiyorum
sevindim canım, senin bebiş işkolik olacak tatlım :))kız ne boylu bebişin var maşallah :))
ben iyiyim ,bugün..gece cok iyi uyumuşum dünkü yorgunlugum gitti çok şükürr
sevindim canım, senin bebiş işkolik olacak tatlım :))kız ne boylu bebişin var maşallah :))
ben iyiyim ,bugün..gece cok iyi uyumuşum dünkü yorgunlugum gitti çok şükürr
bence zamanında gıt cnm one alma ıyı olmuyo
bu sefer kılosu dusuk cıkıyo
bende sımdı sımdı pısmanım hep erken gıttım takıbı zor oldu
gunu gunune gıtmeyı tercıh ederım hatta 1 2 gun bıle ertelemek lazım..
o kadar mı şişti canım ayakların kıyamam :26:
iyi olmuş canım bu aralar uykuya muhtaç ara ara iyi oluyo böyle
akşama doğru şişiyor canım saat 4 den sonra acımaya başlıyor...
bence ıs yerıne gıdınce musaıtse ortam hep terlık gıy daha cok sısecek cunku ılerleyen zmnlarda..evet canım çalışıyorum..
ayakalrımın altına tabure aldım uzatıyorum ama ayakkabılarım sıkıyor bu seferde...terlik getirdim acıyınca ayaklarım terlik giyiyorum
hele ben ılk zmnlardan snra 4 haftada bı gıttım delı kız :)Ya canım dr herkese 2 haftada bir gel diyor bana 3 haftada bir gelsende olur diyo o yüzden oğlumu 3haftada bir görüyorum...Çünkü dr maşaallah 2 haftada bir gelmene bir gerek yok diyooÖyle oluncada çok özlüyoruz oğlumuzu babasıda gün sayıyo gerçi hep cumartesileri gidiyoruz hafta içi eşime zor oluyo oda oğlunu özlüyo göreyim istiyoo
vallahi bende zor sabrediyorum,hatta başka hastaneye öylesine bakmaya mı gitsem :)) diyorum... sonra bekle Tugba diyorum...
benim randevum 14 ünde 10 gün kaldı
bugün dr umuzu gördük,benim kız tanıdı mı ne başladı oynamaya onu duyuncaa...
Nıhle ekledınmı bıtanem ozeLıne yazdım?
Bukle sanada yazmıstım tatLım.
Face oLanLar ozeLıme yazabıLır arkadasLar.
Emremin boyuda çok iyi teyzesi 32 haftalıkken gittik 44 cm dedi dr amcasıı
Nıhle ekledınmı bıtanem ozeLıne yazdım?
Bukle sanada yazmıstım tatLım.
Face oLanLar ozeLıme yazabıLır arkadasLar.
akşam eklemiştim canım seni
kabul ettiysen arkadaşız artık
akşam eklemiştim canım seni
kabul ettiysen arkadaşız artık
anamm benim kızımm kesin baba tarafına benzedi o zaman...ee kız halaya boşuna dememişler :))32. haftada 42 cm di yahu benimki... :)) kilosu da 2 idi..
ben 172 civarlarındayım , bizim sülalede kısa boylu hiç yoktur :)) eşim 174 falan bizim sülalenin erkeklerine göre oldukca kısa,ee halaları da öyle kızımın :ufak tepek hafif kilolu :))
kısa benim veledim yahuu :))
kız bu face kocısının mı
anamm benim kızımm kesin baba tarafına benzedi o zaman...ee kız halaya boşuna dememişler :))32. haftada 42 cm di yahu benimki... :)) kilosu da 2 idi..
ben 172 civarlarındayım , bizim sülalede kısa boylu hiç yoktur :)) eşim 174 falan bizim sülalenin erkeklerine göre oldukca kısa,ee halaları da öyle kızımın :ufak tepek hafif kilolu :))
kısa benim veledim yahuu :))
Eşimde bende uzun boyluyuz canım o yüzden velet bize çekmiş...178 ben 182 eşimin boyu...
bnm kız kım olcakEzqı sensın ozaman
Hatıce kım oLaki
gel yyavrum bnm ozelıme bakımamann beni eklemeyinn(( teklifte etmeyin... ahaa doguracamm size de yazmıcammm hikayemi :))küstümmm
hee o meseleOrtak kuLLanıyoruz. Ona Gs haberLerı bıLqıLerı qeLır banada dedıkOdu kLıpLer akrabaLar faLan
Kızlar ben kaçıyorum yemek yapayım koçiş gelcek yemek yok anacım öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?