2012 Şubat Anneleri

evet canım çalışıyorum..
ayakalrımın altına tabure aldım uzatıyorum ama ayakkabılarım sıkıyor bu seferde...terlik getirdim acıyınca ayaklarım terlik giyiyorum

o kadar mı şişti canım ayakların kıyamam :26:

sevindim canım, senin bebiş işkolik olacak tatlım :))kız ne boylu bebişin var maşallah :))
ben iyiyim ,bugün..gece cok iyi uyumuşum dünkü yorgunlugum gitti çok şükürr

iyi olmuş canım bu aralar uykuya muhtaç ara ara iyi oluyo böyle

sevindim canım, senin bebiş işkolik olacak tatlım :))kız ne boylu bebişin var maşallah :))
ben iyiyim ,bugün..gece cok iyi uyumuşum dünkü yorgunlugum gitti çok şükürr

Emremin boyuda çok iyi teyzesi 32 haftalıkken gittik 44 cm dedi dr amcasıı

vallahi bende zor sabrediyorum,hatta başka hastaneye öylesine bakmaya mı gitsem :)) diyorum... sonra bekle Tugba diyorum...
benim randevum 14 ünde 10 gün kaldı

bugün dr umuzu gördük,benim kız tanıdı mı ne başladı oynamaya onu duyuncaa...

Nıhle ekledınmı bıtanem ozeLıne yazdım?
Bukle sanada yazmıstım tatLım.
Face oLanLar ozeLıme yazabıLır arkadasLar.

evet canım çalışıyorum..
ayakalrımın altına tabure aldım uzatıyorum ama ayakkabılarım sıkıyor bu seferde...terlik getirdim acıyınca ayaklarım terlik giyiyorum
bence ıs yerıne gıdınce musaıtse ortam hep terlık gıy daha cok sısecek cunku ılerleyen zmnlarda..
bende bı saat sarkıtayım hemen anında balon olur ayaklarım.. aya uzatınca gecıyor bıde soguk suda yıkayınca gecıyor..
hele ben ılk zmnlardan snra 4 haftada bı gıttım delı kız :)
sımdı daha bu ay 3 haftada bıre dustu ya ben nabım:)

bnm de 12sınde kontrolum var bakalım ne dıcek drumuz..

Emremin boyuda çok iyi teyzesi 32 haftalıkken gittik 44 cm dedi dr amcasıı

anamm benim kızımm kesin baba tarafına benzedi o zaman...ee kız halaya boşuna dememişler :))32. haftada 42 cm di yahu benimki... :)) kilosu da 2 idi..
ben 172 civarlarındayım , bizim sülalede kısa boylu hiç yoktur :)) eşim 174 falan bizim sülalenin erkeklerine göre oldukca kısa,ee halaları da öyle kızımın :ufak tepek hafif kilolu :))
kısa benim veledim yahuu :))

Eşimde bende uzun boyluyuz canım o yüzden velet bize çekmiş...178 ben 182 eşimin boyu...

kısa değil ki canım sana öyle geliyo bence.. 32.haftada 42 cm kısa değil bence...

Eşimde bende uzun boyluyuz canım o yüzden velet bize çekmiş...178 ben 182 eşimin boyu...

o zaman cok normal :)) sen uzun ötesindeymişin.. :)) bir de 4 cm fark ile eş bulabilmişssin.. biz 2 cm den dolayı neler yaşıyoruz topuklu giyemiyorum..onsuz giysem bacaklarım uzun ,fazla dikkat çekiyorum... onunla giydiğim zaman o kısa kalıyor,kötü duruyorr ... müthişte seviyorum topuklu seksi ayakkabıları ammaa giyemiyorum (((((

Ezqı sensın ozaman
Hatıce kım oLaki
bnm kız kım olcak
amann beni eklemeyinn (( teklifte etmeyin... ahaa doguracamm size de yazmıcammm hikayemi :))küstümmm
gel yyavrum bnm ozelıme bakım
Ortak kuLLanıyoruz. Ona Gs haberLerı bıLqıLerı qeLır banada dedıkOdu kLıpLer akrabaLar faLan
hee o mesele
Kızlar ben kaçıyorum yemek yapayım koçiş gelcek yemek yok anacım öpüyorum sizi

kolay gelsın cnm grsz aksama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…