2012 Şubat Anneleri

Ferayım nasılsın????????????

ıyıyım haknurum sen nasıLSın bıtanem benım

Kızlar konuşuyormusunuz konuşmuyormusunuz bakın tehdit ediyorum yoksa çıkarım haaaa

bana deme bana deme ben ev supuruyom :18:

Off kusmus bana trıbe bah hele ne bıLem bebeeem yazmamısmıyım sana. Dur yazım hemencık. Hee doqru on dakıka qecmesını beklıodum dımı fuuu :

Ferayım nasılsın????????????

ıyıyım haknurum sen nasıLSın bıtanem benım

Kızlar konuşuyormusunuz konuşmuyormusunuz bakın tehdit ediyorum yoksa çıkarım haaaa

bana deme bana deme ben ev supuruyom :18:

Off kusmus bana trıbe bah hele ne bıLem bebeeem yazmamısmıyım sana. Dur yazım hemencık. Hee doqru on dakıka qecmesını beklıodum dımı fuuu :

iyiyim canım sağol sen nasılsın?
bugün kendimi iyi hissetmiyorum
midem çok yanıyor...
kimse ilgilenmedi benimle bugün dünürüm bile

İyiyim canım bende arkadaşım bizdeydi gitti biraz önce bi size bakayım dedim...Mide yanmasını bende çok çektimdr bana gavıscon vermişti onu kullandım azda olsa....Bu arada bugün bizimkiler pek sessiz kızı olanlar naza çekiyo galiba kendilerini

midem çok yanıyor...

İyiyim canım bende arkadaşım bizdeydi gitti biraz önce bi size bakayım dedim...Mide yanmasını bende çok çektimdr bana gavıscon vermişti onu kullandım azda olsa....Bu arada bugün bizimkiler pek sessiz kızı olanlar naza çekiyo galiba kendilerini

midem çok yanıyor...

kızlar ben burdaydım ama ilgilenemedim size
çünküm kavga çıktı şubede anca polis falan gelince
ana korkmadınmı kız kenardan kenardan ızleseydın..
hatta uzaklassaydın
Kısss kociş napıyokiiii

allah senı
yok bız kardesız hamıle kaldım kalalı
felkaket grıb olmus atesı cok yuksek
aksam 2 serum takmıs kendıne ama ıse yaramams sanırım.
kac yıldır beraberız ılk kez hasta oldugunu gordum

Canım bebişinin iyi haberlerine çok sevindim sabah okudumda hemen çıkacaktım şimdi yazıyorummm

saol canım ya nasıl özlemişim bebeişimi ama nasıl elleriyle gözlerini kapıyodu sıpa utanıyo mu ne?
dr karnımı dürtüklüyo elini çeksin diye ama hiç istifini bozmadı valla

Selam kızlarrr..... ben ancaa gelebildim...bakimm bugünkü muaypetlerinizeeee

oku canım oku bekleriz biz seni

Geçmiş olsun canım....Amannnn bu topiktede herkes koçişiyle kardeş olmuş beee

kız ben pek meraklıyım bu merakım başıma iş açmaz inş
izledim kenardan kıyıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…