- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.381
ay bnm koselı jeton dusmedı
nasıl takıntısı
kızlar valla bıktım
k.ç kadar evin içinde tek başına otur otur nası geçerki zaman
tek başımamı gezcem hep
insan bi yürüyüşe çıkartır
bi ilgi gösterir
yok yaaa tepem atıyo yazdıkça valla
yani kociş nereye ben oraya diyorsun ya.. galiba o yalnız da olmak istiyor arada.. :)) hani maç diyorumm :))
bırak adam spor yapsın, ben bizimkine yalvarıyorum yüzmeye git, fitness a git diye , adam gitmiyor piniyor evde :))
pindiricem hepsine çok afedersiniz (sinirlendim)
ay valla gulum ben beynını yerımkızlar valla bıktım
tek başımamı gezcem hep
bi ilgi gösterir
tatlım bı macı vardı haftada bır artık onada gıtmıyor..yani kociş nereye ben oraya diyorsun ya.. galiba o yalnız da olmak istiyor arada.. :)) hani maç diyorumm :))
bırak adam spor yapsın, ben bizimkine yalvarıyorum yüzmeye git, fitness a git diye , adam gitmiyor piniyor evde :))
biraz daha idare et...hiçyanından ayrılmayacak tatlı bir refakatçi geliyor seninle gezmeyee:))
ya noluyor be son aylar yaklaştı kocalarınızla ugrasıyorsunuz ??
benim böyle sıkıntım yok , bugün izmire gidelim desem tamam der manyak kocamm :)) maşallah deyin kıjlarr .. adamcagızıma nazar değip hödük olmasın
dr nevra da 32.haftalık gebelikte söyle yazıyor :
bebegın agırlıgı 1500-1700 gr ve boyu 44 cm dir.
benimkinin boyu 42(
kızlar valla bıktım
tek başımamı gezcem hep
bi ilgi gösterir
cnm çoookk geçmiş olsun yediklerine dikkatt et tuzu fazla kaçırma..çok şüükür benim şişim yok bol bol su için kızlar şiş olması demek ödem olması demek buda vücudun çok su tutduğu anlamına geliyor bol bol su içmelliyiz özellikle bu zamandan sonra böbreklerimizin çok suya ihtiyacı olurmuşkızlar akşama doğru ayaklarım şişiyor benim sizinde öyle mi?
bide çok acıyor şişen yerler...
burdaki arkadaş ocak sonuna kadar dayanamıcan galiba diyor,valla banada öle geliyor gibi
sende ben gibi kızcısın demek napalım artık oğlanları severiz geliinlerimizledoğru valla canım utangaç bunlar..
ama ben yapacağımı yaptım dra dedim hala erkek mi?
adamda güldü bana senin hala umudun mu var diye:95:
oraya nasıl vuruyo yavvKızlar emrem vajınama doğru alt tarafa doğru çok kötü vuruyo böyle olan varmı normalmi buu???Sıpa vuracak yeri biliyoo canımı acıtıyooo
herkes sen gibi yaramaz değil napalımGeçmiş olsun canım....Amannnn bu topiktede herkes koçişiyle kardeş olmuş beee
saol canım ya nasıl özlemişim bebeişimi ama nasıl elleriyle gözlerini kapıyodu sıpa utanıyo mu ne?
dr karnımı dürtüklüyo elini çeksin diye ama hiç istifini bozmadı valla
oku canım oku bekleriz biz seni
tek başıma kaldım ya şimdi söylenir dururum ben
Allah bozmasın canım benim :)))
hep mutlu olun inşallah
ben de geçen hafta kontrole gittim doktor boyu 42 cm ağırlığı 2 kg civarı dedi çok sağlıklı olduğunu söyledi bence ufak tefek ayrıntılara takılma doktorun normal diyorsa normaldir:)
biz kadınlar hep böyleyizz :)) boşta kalınca bir de nazımızı kaldırınca zorluyoruz şartları :) neyse verdiler kucagımıza bebeleri boşta kalmıcaz artıkınnn :)) onlarda bayram ederr...
yok takmıyorum yawf :)) espirisine diyorumm kocamı hep böyle kızdırıyorum kısa tıknaz gurCU doguruyorum diyorum... :)) kısa olsun ne olcekk ,saglıklı olsun da ... :)) zaten boy olayları da belli olmaz heralde şimdiden :))
cnm benimkinin boyuda kısa geldi bana 31+4 deyken 39 cm di dr normal dedi ama bence kısa halbuki babası uzun bende ortaboyluyum ama bakalım belki bi anda boy atarlar:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?