2012 Şubat Anneleri

ay bnm koselı jeton dusmedı
nasıl takıntısı

yani kociş nereye ben oraya diyorsun ya.. galiba o yalnız da olmak istiyor arada.. :)) hani maç diyorumm :))

bırak adam spor yapsın, ben bizimkine yalvarıyorum yüzmeye git, fitness a git diye , adam gitmiyor piniyor evde :))

........................................................................

Son düzenleme:
ay valla gulum ben beynını yerım
yani kociş nereye ben oraya diyorsun ya.. galiba o yalnız da olmak istiyor arada.. :)) hani maç diyorumm :))

bırak adam spor yapsın, ben bizimkine yalvarıyorum yüzmeye git, fitness a git diye , adam gitmiyor piniyor evde :))
tatlım bı macı vardı haftada bır artık onada gıtmıyor..
bazı maclarına bende gıdıyordum ızlemeye. dalga gectıgım ıcın goturmuyordu ama
sımdı sureklı bos zmnlarında evde
pindiricem hepsine çok afedersiniz (sinirlendim)
bence ıplerı derhal elıne al
biraz daha idare et...hiçyanından ayrılmayacak tatlı bir refakatçi geliyor seninle gezmeyee:))

hıııc bellı olmaz. bı ınsan
7sınde neyse 70ındede o olur
egıtım sarttt

tek başıma kaldım ya şimdi söylenir dururum ben

Allah bozmasın canım benim :)))
hep mutlu olun inşallah

dr nevra da 32.haftalık gebelikte söyle yazıyor :

bebegın agırlıgı 1500-1700 gr ve boyu 44 cm dir.

benimkinin boyu 42 (

ben de geçen hafta kontrole gittim doktor boyu 42 cm ağırlığı 2 kg civarı dedi çok sağlıklı olduğunu söyledi bence ufak tefek ayrıntılara takılma doktorun normal diyorsa normaldir:)

takma cnm ya sende doğumdan sonra alırsın intikamını bebeğide verirsin onun kucağına gezersin bol bol

ben gelene kadar kimsecikler kalmamış yaaa ne talihsizimm... bende yemekleri yaptım bi koşu geldim aamaa nafilee kızlar yarın işteyim çağırdılar kasadaki kız izin yapamamış yerinde durcam bakalım nasıl geçecek günüm.:44:

kızlar akşama doğru ayaklarım şişiyor benim sizinde öyle mi?
bide çok acıyor şişen yerler...
burdaki arkadaş ocak sonuna kadar dayanamıcan galiba diyor,valla banada öle geliyor gibi
cnm çoookk geçmiş olsun yediklerine dikkatt et tuzu fazla kaçırma..çok şüükür benim şişim yok bol bol su için kızlar şiş olması demek ödem olması demek buda vücudun çok su tutduğu anlamına geliyor bol bol su içmelliyiz özellikle bu zamandan sonra böbreklerimizin çok suya ihtiyacı olurmuş
doğru valla canım utangaç bunlar..
ama ben yapacağımı yaptım dra dedim hala erkek mi?
adamda güldü bana senin hala umudun mu var diye:95:
sende ben gibi kızcısın demek napalım artık oğlanları severiz geliinlerimizle
Kızlar emrem vajınama doğru alt tarafa doğru çok kötü vuruyo böyle olan varmı normalmi buu???Sıpa vuracak yeri biliyoo canımı acıtıyooo
oraya nasıl vuruyo yavv benim oğluşumun ayakları hep solumda çünkü
Geçmiş olsun canım....Amannnn bu topiktede herkes koçişiyle kardeş olmuş beee
herkes sen gibi yaramaz değil napalım

ooyyy çok güzel bişey onları görmek yaaaa

tek başıma kaldım ya şimdi söylenir dururum ben

Allah bozmasın canım benim :)))
hep mutlu olun inşallah

biz kadınlar hep böyleyizz :)) boşta kalınca bir de nazımızı kaldırınca zorluyoruz şartları :) neyse verdiler kucagımıza bebeleri boşta kalmıcaz artıkınnn :)) onlarda bayram ederr...

ben de geçen hafta kontrole gittim doktor boyu 42 cm ağırlığı 2 kg civarı dedi çok sağlıklı olduğunu söyledi bence ufak tefek ayrıntılara takılma doktorun normal diyorsa normaldir:)

yok takmıyorum yawf :)) espirisine diyorumm kocamı hep böyle kızdırıyorum kısa tıknaz gurCU doguruyorum diyorum... :)) kısa olsun ne olcekk ,saglıklı olsun da ... :)) zaten boy olayları da belli olmaz heralde şimdiden :))

cnm benimkinin boyuda kısa geldi bana 31+4 deyken 39 cm di dr normal dedi ama bence kısa halbuki babası uzun bende ortaboyluyum ama bakalım belki bi anda boy atarlar:44:

slm ben geldım
uyuya kalmısım basım agrıyordu ısıgı sondurttum esıme uyumusum
ve hala basım agrıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…