2012 Şubat Anneleri

kız biz doğurcaz dimi?
hayır ben pek o havada değilimde hala hoplaya zıplaya ordan oraya
nasıl iş bu yahu?

bı kac hafta snra gorurum tatlım senı zıplaya bılıyon mu bak ben kac gundur eve tıkandım sancılarım yuzunden
agırlasıyoruzzzzzzzzzzzzzzzz..

Merhaba Sevgili Şubat Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Şubat Anneleri, bu kalp Şubat Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

selam kızlar nasılsınız sohbete başlamışsınız bende çok sıkılıyordum iyi oldu umarım erken gitmezsiniz

bı kac hafta snra gorurum tatlım senı zıplaya bılıyon mu bak ben kac gundur eve tıkandım sancılarım yuzunden
agırlasıyoruzzzzzzzzzzzzzzzz..

doğurunca geçer bebeğim kız ben hoplayım zıplayım anca böyle doğururum
Daha var şubata yada bu ayın sonuna kadar hoplayıp zıplayabilirsin...

haknurum şubatın 8ine kadar hoplayı zıplayımda sonrası allah kerim

selam kızlar nasılsınız sohbete başlamışsınız bende çok sıkılıyordum iyi oldu umarım erken gitmezsiniz
ben burdayım cnm daha
nasılsın nabtın yemek yedınmııı
doğurunca geçer bebeğim kız ben hoplayım zıplayım anca böyle doğururum

haknurum şubatın 8ine kadar hoplayı zıplayımda sonrası allah kerim

senın gobıs yukarıdaydı demı
kaburgana batmıyormu ayakları yafs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…