sorma ben kaşımaktan kanattım mahvoldum öyle tatlı kaşınıyor ki karnımda çok kaşınıyor özellkle geceleri dr.krem verdi ama popom tırnak kaşıntısı izi oldu malesef..sevindiğim tek konu karaciğerde sorun çıkmaması..ben sadece kan verdim karaciğerden değil hamilelik kaşnıtısı dedi dkt.cildiyeye kadar giitim..o ilaçlarıda almadım zaten son ay kullanmadım korktum..hala kaçınıyorum neyseki işyerinde kaşıntı tıtmuyor :) evde rahat rahat kaşınıyorum:)))
ay ıyıkı ıs yerınde tutumuyor dusunsene hart hart

bıde genıtal bolgenın kasındıgını dusun. cıldırır ınsan yaaaa..
canım dış gebelikte bebek rahim içinde değil fallop tüpünde büyüyor, ve ultrasonda anlaşılmıyor. bebek büyüdükçe o birkaç milimlik fallop tüpünü patlatıyor. ve bu zehir tüm organlara sıçrıyor, ameliyatla fallop tüpünü alıyorla. vee hamile kalma şansın %50 oluyor. yani yarım oluyorsun gibi düşün. bana düşük yapıyorsun dediler, kürtaj oldum içimi temizlediler ama baktılar ben iyi değilim ağrılar kesilmiyor, meğer bebek fallop tüpünde. ayyy fena zor günlerdi. neyseki oğluşum beni hiç üzmedi. sadece 9 ay karnımdan iğne yapmak zorunda kaldım
ay zor olur rabbım kımseye yasatmasın yanı sen 3 kezmı kurtaj oldun :S zatn senı normal dogum yaptırmazlar kı
sezeryana alırlar. normalı dusunme bıle
bende 1 dusuk yaptım bıde tedavılı hamıle kaldım asırı bı tedavı olmamasına ragmen 1 ılac ıctım kaldım hamıle dusun yınede rıske gırmıyoruz
bende kan sulandırıcı ıcın coraspırın 100mg ıcıyorumm ıgne deılde onuda kestım bu hafta sezeryana 1 hafta kala kesmek lazımmıs ben sımdıden kestım.
günaydın kızlar dünürüm selam...bugün size iş yerimden yazıyorum hani şu erken çıkarıldığım iş yerimden..çağırdılar yine..malum işi bilen bi tek ben olunca ...bende geldim bi günlüğüne...kızlar ben geceleri hiçççççç uyuyamıyorum
uykuya dalıyorsamda en fazla bi saat sanki oğlum doğmuşta zırt pırt uyanıyor gibi.
.nolcak bu halim bilmiyorum..tabi bu durum aslında hamileliğimizden...bizi doğumdan sonrasına hazırladığı için.... bünyemiz hazırlan bebek gelcek sinyali veriyormuş ve ondan uykusuz kalırmışız şu dönem.
..fakat ben çok bunaldım valla bütün gece sağa dön uyku yok uyşuyorum sola dön yok sırt üstü yatıncada bebekten nefesim kesiliyo olmuyo halbuki bir haftaya kadar mışıl mışıl uyuyordum yaa....
..özledim o geceleri...şimdide sabah 8 9 dan sonra uykum geliyo anca o zaman toparlıyorum kendimi....bide kızlar bu akşam yatmadan elevit vitamini içtim bebeğim kıpırdadı durdu rahatsızmı
oldu hoşunamı gitti bilmiyorum ama normalde sesi pek çıkmazdı..
son aylarda doğuma hazırlık için iyiymiş içini okudumda içtim ama bilemedim..bayağıdır kullanmamıştım zaten...bi içeyim dedim içinde bir sürü vitamin var demir hariç....onunda hapı ayrı onuda içtim..
kudurdu benim oğlan..belkide oda rahatsız oldu bilmiyorum sürekli dönmemden....sizler nasılsınız? bakalım.....günlerimiz sayılı artık..allah yardımcımız ola....:18:.
gunaydın cnmmmmm aslm hg hea sen ıs yerındesın ondan erken geldın bende sasırdım bu saatte nasıl geldı dıye
ay sorma su uyku ısını hıc uyuyamıyorum bende anneme dedım gunduz uyuma dıyo yok dedım ne uyuması bı haber saatınde uyuyorum o kadar
keser ıste oda bıraz zorla kendını uyuma bak nasıl gece uyuyon dedı
onu denıcem sımdı bakalım ıse yarıcakmı
uyku pozısyonu bulamıyorum yaa saga don yok sola don yok
bıde dıyolar ya sol tarafta yatmak bebege daha faydalı
kım dedı yaa sırt ustu yatmak ıoyı deıl dıye hatta sag taraftada yatmak bebegı rahatsız eder dedı
sola cakılıp kalıyorum olmuyo sırt ustu yatmakta ne olabılırkı
ama bıran once dogurup yuz ustu yatasım var
bu sabah su elevıt ıcın ocak annelerınde bı yazı okudum bı bakıver ıstersen ıyı deıl falan dıyorlar.