• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

aaa kızlarr
soru 1) nihleecim o jel kaç günde geçirir bebem ölüyorum ben
2) adese sirkeli su çok yakar mı?
3) kociş bunu duyarsa yani onada geçmiş olabileceğini acaba ne der?

ayyy kızlar şaka maka çok dikkat edin yeminm ederim gece oturum ağladım bi yandan da kaşıdım resmen mahvettim:30:

cnm uzman tvye bi bak iinternetten manttara ne diyo aynı şikayetler ondada varmı sor bence oda ilaç kullanmalı yada bişisi yoksa sen iyi olana kadar beklesinki geçmesin.. çok geçmiş olsn ben mrk ettim seni ama sabah yazmışındır diye sormadım mantar ıslaklığı sevmiyo sanırrsam ıslak bırakma oranı iyi kurula cnm

ben kaçtım kzlarrrr iyi Akşamlar herkese:54::54:

aaa kızlarr
soru 1) nihleecim o jel kaç günde geçirir bebem ölüyorum ben
2) adese sirkeli su çok yakar mı?
3) kociş bunu duyarsa yani onada geçmiş olabileceğini acaba ne der?

ayyy kızlar şaka maka çok dikkat edin yeminm ederim gece oturum ağladım bi yandan da kaşıdım resmen mahvettim:30:

balım banyodan snra kullanıyorum ben 2 3 kez kullandım neredeyse kasıntım bıttı.
sıvılceler sonmeye dndu
cok ıyı hemen al kullan derım.

cnm uzman tvye bi bak iinternetten manttara ne diyo aynı şikayetler ondada varmı sor bence oda ilaç kullanmalı yada bişisi yoksa sen iyi olana kadar beklesinki geçmesin.. çok geçmiş olsn ben mrk ettim seni ama sabah yazmışındır diye sormadım mantar ıslaklığı sevmiyo sanırrsam ıslak bırakma oranı iyi kurula cnm

balım banyodan snra kullanıyorum ben 2 3 kez kullandım neredeyse kasıntım bıttı.
sıvılceler sonmeye dndu
cok ıyı hemen al kullan derım.

saolun kızlar öğleye kadar hastanedeydim drum doğuma gitmişti işede geçç gelince hiç uğrayamadım..
jelide alıcam şimdii

ben gelince herkescikler kaçıyo bu kıslar beni sevmiyo:19::19::19:

bende gidip kocişimi ararım jel alsın bana alsın yoksa üfleticem :25:

valla bnm totom ağrıdı ondn çıkıyorum 3 den beri yazıyorum otur otur..... yoksaa seni seviyorm cnm yanlış bişy düşünmee sakın

bayyy bayyy dünürüm kolay gele sana ..:80: öptüm canlarımmm dikkat edin kendinize çok..:54::54::54:

ped koydum.. hiç agrım yok ama.. bebişte fıldrı fıldırr.. bende şaşırdım .. ama yerleri bezle siliyorum ondan belki..

makyajı bırakamam tatlım doguma da öyle gidicem :)) zaten yaptım bile ...
kızz dogurttun anamm korkutma beniiii :S :S :S
cnm pecete koy pedde anlamassın..
ben gelince herkescikler kaçıyo bu kıslar beni sevmiyo:19::19::19:

bende gidip kocişimi ararım jel alsın bana alsın yoksa üfleticem :25:
yok balım ev kalabalık cok yoksa ozledım senı bugun goremedım aksamı beklım dedım
o ara ev telasından kaldı.
tam msj yazacaktım kı baktım gelmıssın.
mcx bebem

:54:grsz dunurumm

kızlar bende cıktım kendınıze ıyı bakın arada gelmeye calısırım
sanmıyorum ama
bash bashhh :3::3:
:54::54:

vivacım resimdekini ben ünlü biri sanmıştım maşallah çok hoş gacısın nazar değmesin:34:[/B]

canım o senin kendi hoşluğun güzelliğin
bu arada bende aysebaharı çok beğeniyorum görünce şok oldum hatta hani 4 çocuk annesi diyince kafamda daha başka bir kadın vardı
fıstık gibi maşallah

valla bnm totom ağrıdı ondn çıkıyorum 3 den beri yazıyorum otur otur..... yoksaa seni seviyorm cnm yanlış bişy düşünmee sakın

bayyy bayyy dünürüm kolay gele sana ..:80: öptüm canlarımmm dikkat edin kendinize çok..:54::54::54:

cnm pecete koy pedde anlamassın..

yok balım ev kalabalık cok yoksa ozledım senı bugun goremedım aksamı beklım dedım
o ara ev telasından kaldı.
tam msj yazacaktım kı baktım gelmıssın.

mcx bebem

:54:grsz dunurumm

kızlar bende cıktım kendınıze ıyı bakın arada gelmeye calısırım
sanmıyorum ama
bash bashhh :3::3:
:54::54:

tamam kızlar şaka maka ben çıkamadım daha işten yığılmış herşeyy işlerimi halledeyimde evden girerim gelin bakın ha hepiniz öpüldünüz..:54::54:

buklee cim çok geçmişolsun
hamileyken sanki iki katı çekilmez oluyo yaşadıklarımız

aslında hamilelik o kadar müsait bi zamanki mantar olmak için
benim ister istemez sürekli ıslak kalıyo azda olsa sızıyo sıvı :(

ikinciye tekrar geldi kırmızı beyaz karısık akıntı..
kızlar doktorumu aradım.. bizzat kendi doktorumu hayret sinirimi bozmadı...

nişan da olabilir , yorgunluktan da olabilir dedi.. eger istersen bu akşam hastaneye git ebe nstye baglasın dedi.. ya da yarın sabah gel ben bakayım dedi...

nişan olsa bile 1 2 gün sonra olur dogum dedi,sancın da yok dedi,rahat ol dedi.. size de haber vereyim dedim....

kızlar haberleri izlediniz mi bilmiyorum ama sezeryana yasak geldi
naapcaz şimdi yaaa
korkupta sezeryan olcak olan birsürü insan var
pofff

kızlar haberleri izlediniz mi bilmiyorum ama sezeryana yasak geldi
naapcaz şimdi yaaa
korkupta sezeryan olcak olan birsürü insan var
pofff

evet bende dinledim napıcaz bi yandan sezeryan istemiyoruz ama korku gelincede aman sezeryan oluruz diyoruz.ama benimki sanırım zaten sezeryan olucak :(( mecburen

türkiyede mi yasak gelmiş viva?

evet canım türkiyede yasak gelmiş. bundan sonra sağlık bakanlığı her hasta için ayrıntılı rapor istiyormuş doğumda ters giden bi durum olmadıkça sezeryan yapılamayacakmış :(

evet bende dinledim napıcaz bi yandan sezeryan istemiyoruz ama korku gelincede aman sezeryan oluruz diyoruz.ama benimki sanırım zaten sezeryan olucak :(( mecburen

yaa böyle bi konuda yasak gelince iyice bunalıyo insan. zaten iki tercihin varken illaki normal doğum denirse stresimiz dahada artacak. yani ben yapamıyorum beni szeryana alın diyemiyceksem nası bi özgürlüğüm olcakki doğumda mutlu olayım :(

evet canım türkiyede yasak gelmiş. bundan sonra sağlık bakanlığı her hasta için ayrıntılı rapor istiyormuş doğumda ters giden bi durum olmadıkça sezeryan yapılamayacakmış :(

yaa böyle bi konuda yasak gelince iyice bunalıyo insan. zaten iki tercihin varken illaki normal doğum denirse stresimiz dahada artacak. yani ben yapamıyorum beni szeryana alın diyemiyceksem nası bi özgürlüğüm olcakki doğumda mutlu olayım :(

BU ÖZEL İÇİN DE Mİ GEÇERLİ NASIL BİR SACMALIK BU KIZLAR?bUNA ANCAK DOĞURACAK KİŞİ KARAR VERİR..bEN ASLA NORMAL YAPAMAM KORKUDAN ÖLMEK İSTEMİYORUMMM ..NE ZAMAN YÜRÜRLÜĞE GİRİYOR YASA PEKİ?BEN HEMEN YARIN ALIN DIYIM BARİ UFFF

ikinciye tekrar geldi kırmızı beyaz karısık akıntı..
kızlar doktorumu aradım.. bizzat kendi doktorumu hayret sinirimi bozmadı...

nişan da olabilir , yorgunluktan da olabilir dedi.. eger istersen bu akşam hastaneye git ebe nstye baglasın dedi.. ya da yarın sabah gel ben bakayım dedi...
]
nişan olsa bile 1 2 gün sonra olur dogum dedi,sancın da yok dedi,rahat ol dedi.. size de haber vereyim dedim....

Nasıl yanııı kızz nişanın mı geldii hayırlı olsun erkenden kurtulacak mısın sen de..:1:

canım o senin kendi hoşluğun güzelliğin
bu arada bende aysebaharı çok beğeniyorum görünce şok oldum hatta hani 4 çocuk annesi diyince kafamda daha başka bir kadın vardı
fıstık gibi maşallah

Ben bu resmin sen oldugunu biliyordum da Aysebahar'ın resmı de mı kendı resmıymıs..Ben de sasırdım yahu..Çok güzelsınız kızlar :nazar:

anaa bız 8 9 ayı kedı gıbı gecırmısız meger:1:
kız bızdemı kacamak yapsak :1:

akıntıdır cnm su damla damla gelmezmıs.
bıraz yogun ve yapıskan olurmus.

:1::1::1::1:hahahhahah

yok cnm rahat ol eger azalsa bnm suana kadar hıc kalmamıs gerekır:1:
pecete kullanıyorum o bıle dayanmıyor :1:

aslm cnm sımdı msj atacaktım sana nerdesın denk gelemedık dıye ıyı oldu gormem
bendede sıvılcelenme vardı kasıntı falan burdan bırı numus med dıye bı sey onerdı onu kullandım2 3 kez

aklında bulunsun cnm

Ben numıs medi kullan bana dua edersin dedim sen kullandın geçti şimdi bide biri önerdi diyon heee gözüme gözükmeeeeee:1::1:

tü tü tüüüüüü maşşallah maşşallah amanda aman çok güzel sağlıkla yatsın içinde inşallah sünnetlik yatakları olur inşallah bitanem çok güzel olmuş

Teşekkür ederim canım...Aynı zamanda sünnet yatağıda olacak zaten oğlumun doğumda düşünüyoruz da sünnetiii:34:

Nasıl yanııı kızz nişanın mı geldii hayırlı olsun erkenden kurtulacak mısın sen de..:1:

Ben bu resmin sen oldugunu biliyordum da Aysebahar'ın resmı de mı kendı resmıymıs..Ben de sasırdım yahu..Çok güzelsınız kızlar :nazar:

Dua edin ben koymuyorum kendi fotomuuu:9::9::9:

Back
X