2012 Şubat Anneleri

bebeğin doğunca herşeyi unutacaksınız...
Tüm zamanını alacak kuzun...

maşallah canım senin bebeğin bayağı iriymiş evet

Şifonyeri kaça aldın canım?
Bence de çok güzeller..
Güle güle kullansın kızçen....

Canım şifonyer 365TL ydiı onun teşhiri bulamadık ama bu seriye aylardır eşim özenerek bakıyordu çok tatlı buluyorduk ama cok pahalıydı 2 parca için..Pazar da 3,5 saat dolandıktan sonra teşhir kısmında dolabı görüp de fiyatı da görünce kosa kosa kasaya gittik anıden alıwerdık canım..:nazar: Saol canım begenmene cok sewındım ..Çok geç kaldık dıye üzülüyordum,Allah'tan yaradı butun gun dolanmamız da bos bos dönmedık ewe şükür...Eşim odaya kurunca odada cekerım fotoları ..

ayy aklıma geldikçe yazıyorum...Dün gece beyaz tenli kahverengi gözlü olan eşine yani bana mavişim dedi uyku sersemliğiyle gülermisin ağlarmısın bilemedim hala aklıma geldikçe gülüyorum yaa nerden geldi bu mavişşş:9:

bnde pendikteyyim cnm :34:ve pendik bölge hastanesindee inş normal dğm yapcm dr um cüneyt bey çok ilgili bi dr çokta efendi....[[/B]

Canım ben de pendik şifa hast. gidiyorum ferda ya ama doğumumu marmara hast. yapmayı düşünüyorum.Çok övüyorlar orayı .
Canım esad ımın cicilerine baktım maşallah. Allah aldıklarını güle güle kullanmayı nasip eder inşallah... beşiği de çok güzel.Uyusun da büyüsün esad paşamız içinde... :emir_bebek:

farkındayım geç oldu ama ben çok pişmanım.ve bunu buradan başka hiçbi yerde hiç bi yerde dile getiremem.kimse beni anlamayacak.eminim sizlerden anlamayan yargılayanlar olacak.ama çokkk pişmanım.ben eğer hamile olmasaydım bu adamı bi gün bile çekmezdim.dayanamıyorum artık rahatlığına beni aptal yerine koyup her haltı karıştırmasına.ona göre hiç bi problem yok her şey yolunda ben abartıyorum ama ben daha önce 2 kez daha hamile oldum.ne yaşadığımı ne hissettiğimi biliyorum.utanmadan doğumdan sonra nasıl sevecek benim çocuğumu,nasıl beni koynuna alacak.şimdi benden uzakta kendine ait bi hayat yaşıyor.istediği saatte gelip istediği saatte gidiyor.bi şey de dersem kavga çıkartıyor ben de ağlamaktan yoruldum artık.kızlarımın psikolojisi bozulmasın aman annem üzülmesin diye herşeyi içimde yaşamaktan sıkıldım.ve saçma biliyorum aslında ama bebek olmasaydı ben daha güçlü olurdum bunları onun yanına bırakmazdım diye düşünüyorum.beni iyi kötü tanıdınız allah korkusu olan bi insanım ama şeytan dürtüyor bu adamdan intikamını al sende onu çatır çatır aldat acın hafiflesin.elin adamlarına kaş göz yap için soğusun diyo.lütfen yargılamayın aaaa ben olsam hayatta yapmam falan demeyin.insanı öyle bi duruma getiriyorlar ki ben bile bunları düşünebiliyorum.....sizler allah emanet olun.ve eşlerinizin kıymetini bilin.

canım benim ayşemin dedikleri benim için de tercüman olmuş.Sen güçlü olmalısın.Unutma sen sadece o adi adamın eşi değilsin ki .Meleklerinin annesisin.O yüzden biliyorum sinirle söylenmiş o şeyleri yapmazsın.O meleklerin sana emin ol daha büyük bir güç verecek.Sen şu sıkıntılı dönemi bi atlat.Bak onlar sana destek sen onlara destek nelerin üstünden geleceksiniz.
Rabbim yar ve yardımcın olsun...

Yanlıs olmasın ama 32+1 dı sanırım.

Galıba ıyıyım.
Bedenen olmasa da, ruhen ıyıyım en azından (:
Gecne hafta oldugu gıbı herseye zırıl zırıl aglamıyorum.

Sen nasılsın?
Tosunun adı az cok belırlendı sanırım.
Son karar bellı mı?

Evet, nefes alamamak cok kotu.
Soyle derın deriiiiiiin.
Ama ben sunu dıyorum, evde olsam da degısmeyecek durum.

Asagı yukarı 3 haftamız kaldı hem.
Ondan sonra acısını cıkarırız bugunlerın.

Canım bizimkiler aynı kiloda aynı boyda doğacak...
Aynı günde doğabilir...
satlarımız da aynıydı senle... 1 gün vardı...

Canım Kerem dedim Yusuf dedim...
Yok yok isim bulamadım...
Hiç bir ismi yakıştıramadım..
Adıyla seslenemedim oğluma diğerlerinde de böyle oldum ben..

Ayy num lock kapalıymış %30 diyecektim yaaa:1::1::1:Allah kolaylık versin sanada ama dün bi velet geldi evim savaş alanına döndü ben temizliğimi bitirmiştim oysakiii:1:

Ya 1 veledle savaş alanı diyorsun
benimkiler tüm evimi her gün bu hale getiriyorlar

Canım şifonyer 365TL ydiı onun teşhiri bulamadık ama bu seriye aylardır eşim özenerek bakıyordu çok tatlı buluyorduk ama cok pahalıydı 2 parca için..Pazar da 3,5 saat dolandıktan sonra teşhir kısmında dolabı görüp de fiyatı da görünce kosa kosa kasaya gittik anıden alıwerdık canım..:nazar: Saol canım begenmene cok sewındım ..Çok geç kaldık dıye üzülüyordum,Allah'tan yaradı butun gun dolanmamız da bos bos dönmedık ewe şükür...Eşim odaya kurunca odada cekerım fotoları ..

geç değil canım...
Rahat ol.. Bak Rabbim karşına çıkarmış ne güzel...
rengine bayıldım...Şimdilik yeter kızına...
Ama birde şifonyer tarzı bişey al...
ayy aklıma geldikçe yazıyorum...Dün gece beyaz tenli kahverengi gözlü olan eşine yani bana mavişim dedi uyku sersemliğiyle gülermisin ağlarmısın bilemedim hala aklıma geldikçe gülüyorum yaa nerden geldi bu mavişşş:9:

Canım valla dilim varmıyor ama...
:18::18::18::18::18::18::18:

senin en güzel yerin....
kahverengi gözlerin gözlerin yar gözlerin
şarkısı dururken...
Mavişim demesi:52::52::52::52::52::52::52:
Valla erkekler en doğru sözleri uykuda derler ama:52::52::52::52::52:

saldır sen akşam kocişine:9::9::9::9:
Hedaye iste kız hedaye:21::12:

Aynı günde doğabilir...

Ya 1 veledle savaş alanı diyorsun
benimkiler tüm evimi her gün bu hale getiriyorlar

geç değil canım...

Canım valla dilim varmıyor ama...
:18::18::18::18::18::18::18:

senin en güzel yerin....
kahverengi gözlerin gözlerin yar gözlerin
şarkısı dururken...
Mavişim demesi:52::52::52::52::52::52::52:
Valla erkekler en doğru sözleri uykuda derler ama:52::52::52::52::52:

Valla kocamın benim gibi bir çatlakla başedip başkasına bakabileceğini bilsem çok takardımda şimdi sallamıyorum:9::9::9:Biliyorki cadıyım yolarım ben onuu:33:Ama içimede sağdan soldan kurtlar düşmüyo değil napsamkiii:36:

geç değil canım...

Aldım canım şifonyer ve dolap aldım şimdilik ..Yetmezse ilerde raflı parcayı da alırız dedik..

Canım yavrunun cicileri hayırlı olsunnn:nazar::nazar::nazar:

Teşekkürler canım ,uyuyamamıssın bugun ..Yoğun muydu gecen..Emre'yle uyuman zordur zaten kızım da beni uyutmuyor,devamlı çişe kalkmaktan suyum geldi sanmaya basladım..

canım gece misafirim vardı baya yoruldum kafam şişti hemen uyuduğum içinde sabahın köründe kalktık sıpamlaa:37:

Valla kocamın benim gibi bir çatlakla başedip başkasına bakabileceğini bilsem çok takardımda şimdi sallamıyorum:9::9::9:Biliyorki cadıyım yolarım ben onuu:33:Ama içimede sağdan soldan kurtlar düşmüyo değil napsamkiii:36:

Sen yine de ona bunu hatırlat:))))

Aldım canım şifonyer ve dolap aldım şimdilik ..Yetmezse ilerde raflı parcayı da alırız dedik..

Teşekkürler canım ,uyuyamamıssın bugun ..Yoğun muydu gecen..Emre'yle uyuman zordur zaten kızım da beni uyutmuyor,devamlı çişe kalkmaktan suyum geldi sanmaya basladım..

Aldın mı tamam canım o vakit..
ben çok seviyorum şifonyerleri de..
Kullanımı kolay geliyor dolaptan

cok yorma kendını yavru..
ne dedıkı...

Mavişim dedi...Ki ben kahverengi gözlü beyaz tenli bir hatunum:1:Akşam arkadaşlarla oğlumun göz rengini konuştuk renkli olur vs diye ordanmı kaldı acaba hafızasındaa yoksa başka birimi valla kafam karıştı şimdi:37:

Süper heyecan yapıyorum sen konuştukça ya...
pazar günü ekip doktor hazır değil mi canım?
Özel miydi senin hastane?
ne kadara mal olacak yazar mısın

Günaydın canım...
Sen % kaçı bitti yazamamışsın bile...
ben daha bebeğimin kıyafetlerini yıkayamadım ...
Evi temzilemeyi bırak...

ssk anlaşmalı özel hastane tatlım,1.800- TL. idi 2011 tarifesine göre.

Günaydın kızlarr tekrar yatmak üzere uyandım ,aklıma pazar gunu aldıgımız dolabı ve şifonyerı koymadıgım geldı ...Ben de ınternetten baktım şimdi yüklemeye calısıcam ,henuz oda olarak hazır degılız halı perde ws alınacak ..Eki Görüntüle 324405 Eki Görüntüle 324404 Eki Görüntüle 324406

Çoook güzeldiler İKEA'dan şimdilik sadece dolap ve şifonyer aldık ama masası karyolası raflı bölmelerı de yıllar gectıkce alacagız ..Cook tatlı ve dolap İKEA'nın ufak teshırı olan bir ürünüydü 350Tl'lik dolabı 189A aldık süper düşeşe geldi ve hasar da dolabın içinde ufacık ..Alamayan warsa tavsıye ederım süper..

Cok guzeller canım.
Rabbım ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın.

günaydın tatlım. bana iş yerinde herkes(kadın-erkek) yürüyemiyorsun artık, burada doğuracaksın, git diyor. inan artık zor yürüyorum. doğumum nasipse 22 ocak oazar günü. bu cuma 37+0 oluyorum, işte 1 hafta dinlenip doğuma giricem

Gunaydın bebem,
Senın cok ama cok az kalmıs :18:
Bencede artık evıne gıt, dınlen.
1 hafta su gıbı akar gıder.

Aynı günde doğabilir...

Bak kızıma sulanıyormussun gıbı geldı, heee :47:
Bız kızımı kımsecıklere vermıycez :19:
Oyle kaynana derdı ıle ugrasmasın yavrucagım.
Ic guceysı gelmek ısterse belkım, yanı ondan da emın degılız.

Yusuf Kerem olarak ıkılı bır ısım, bence gayet hos olur.
Her bakından.

Mavişim dedi...Ki ben kahverengi gözlü beyaz tenli bir hatunum:1:Akşam arkadaşlarla oğlumun göz rengini konuştuk renkli olur vs diye ordanmı kaldı acaba hafızasındaa yoksa başka birimi valla kafam karıştı şimdi:37:

Baska biri olaylarına fena takıyorum bende.
Dun sabah ıse gelırken cd de ılla Sezen Aksu nun 'son bakıs' adlı sarkısını aradı.
Dayanamadım, 'bır manası mı var, bırının son bakısını mı unutamadın?' dedım.
Demez olaydım.

Baska biri olaylarına fena takıyorum bende.
Dun sabah ıse gelırken cd de ılla Sezen Aksu nun 'son bakıs' adlı sarkısını aradı.
Dayanamadım, 'bır manası mı var, bırının son bakısını mı unutamadın?' dedım.
Demez olaydım.

ya aslında buraya yazana kadar aklımda soru işareti yoktu çünkü eşim üstüme titrer ama şimdi şüphe oldu ne yalan söyleyeyim bide pek bi titriyo üstüme resmen ağzıma bakıyo derler ya öyle anammm bunlar kötüyemi işaret yoksammmm:37:

ssk anlaşmalı özel hastane tatlım,1.800- TL. idi 2011 tarifesine göre.

Allah kurtarsın Sinemim...
Bayağı varmış ücrette..
Ama sskdan alacağınız da var sanırım sizin...

Akşama kavga var kızlar bizim evdee:1:

Hayırlısı olsun..
Çokta üzerine gitme kız:)))
Adam uyku arasında sayıklamış işte:)

[

Bak kızıma sulanıyormussun gıbı geldı, heee :47:
Bız kızımı kımsecıklere vermıycez :19:
Oyle kaynana derdı ıle ugrasmasın yavrucagım.
Ic guceysı gelmek ısterse belkım, yanı ondan da emın degılız.

Yusuf Kerem olarak ıkılı bır ısım, bence gayet hos olur.
Her bakından.

Yok kuzu benim dünür var; einstein....
Onun kızı dururken başka kıza bakmayız biz:))))
Sen rahat ol...
Yusuf kerem güzel canım da
Rabbim rüyamda görmeyi nasip etsin ismini de...

Back
X