- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #55.501
ateş değilde 2 gündür tansiyonum çok yükseliyor.15-10 çıkıyor.eğer bugün de öyle olursa bi dr gideyim diyorum.tansiyon önemli diyorlar.
ben de bişey sormak istiyorum.beşiğin yatağını alırken ben visco diye inat ettim öyle aldım.ama dün bi arkadaşım da bebeklerde visco iyi değil dedi.kafam karıştı acaba hiç kullanmadan değiştirsem mi?
Valla hiçbir bilgim yok canım benimki normal sünger yatak...
Yaşadıgın sey aldatılmak mı oldu canım??Aynen dedıgın gıbı benım su anda 26.haftada hamıle bır arkadasım 2 yıllık ewlıydı ve asırı mutlulardı ısteyerek beebek yaptılar ve kocası o kadar ıyıdır kı dersın kı benım kocam bıle aldatır ama Engın aldatmaz dersın öyle bırıdır..Geçen gun aglayarak aradı beni..Mesaj yakalamıs tam kocası sılerken ..Canım mesajın yarım geldı yazıyormus dewamını okuyamamıs..Ewden kowmus kocasını önce bagırıp cagırmıs etrafı yıkmıs falan ..Sakınlesınce konusmuslar ..Meger herıf lısedeyken kısa zaman cıktıgı bır kaşarla facebookta karsılasıyor..Hamılelık gergınlıgı felan derken eşine bırsey hıssettırmıyor ve doldugu butun konuları o kadınla paylasıoyor sonra mesajlasmaya baslıyorlar..Kadın hem uzaktaymıs hem de ewlı ve cocukluymus yuhhhh dedım yaa we facebookta görmuyor musun sen ewlılıklerını felan dı mı ??Ne cüret..Birbirlerıne ewlılılerındekı sorunları anlatıp dertlesmısler ,baska bısey olmamış..Şimdi de dıyor kı ben bu hamıle halımle kalan aylarımı tek basıma atlatırsam bosanarak asla ona bebegı göstermem ve asla kinim bitmez..Sabretcem dıyor yatakları da ayırmıs..Sen gıbı nasıl oldu da böle olduk dıyor ..O gunden berı ben de hep eşimi konrtol edıoyrum işyerınden foto yolla dıyorum anıden ya da aniden arıyorum vs..Bunlara guwen olmaz o arkadasımın kocası bıle yaptıysa kımse guwenmesın kocasına ..
Canım benim arkadaşın yaşaamış olabilir ama sen yanlış yapıyorsun bana göre böyle yaparak evliliğinizden soğursunuz şahsen ben eşime böyle yapsam başlarım sanada fotonada der güvenmiyorsan bitirelim der ki zaten bende yapmam çünkü ona güvenirim zaten güvenmesem aynı yatağa girmem asla büyük konuşmuyorum eşim yapmaz demiyorum ama yapmaması için elimden geleni yapıyorum...Ama böyle güven oyunlarıyla biyere gelemezsiniz tutki sen aradığında iş yerindeydi sonradan görüştü biriyle ben her zaman söylerim tam güvenlik diye bişey yoktur şöyle bir örnek vereyim alışveriş merkezlerine x ray cihazı koyuyolar değilmi?Ondan geçiyoruz neymiş üstünde tehlikeli bişey varmı diye eee geçenler geçiyo o cihazdan ama biz hamileler geçmiyoruz ya bende bomba varsa????Aldatmakta buna benziyor bence...