- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #5.541
ben kafadan hesaplamistim evet 7+2 oluyorgurbet güzeli sat 16 mayıs olunca daha büyük olmaz mı?benim 14 mayıs ve şu an 7 hafta 3 günlüğüm.sorana arkadaş bence gitse keseyi de bebişi de görür...
canim aramiza hosgeldin sefa geldin ALlahim buyuk ummadigin bir anda geldi melegin cok cok sukurmerhaba ben 1 yıl kk ya girmedim hiç eskiler bilir beni 2 aşılama 1 tüp bebek tedavim var hepsi de negatifti malesef ki uzun zaman kk ya bile girmedim şuan ise anlamadan ugraşmadan allah hamile olmayı bana da nasip etti sat bile net hatırlamıyorum o kdr umursamıyordum yani :))) ben tez imi tüp bebek üzerine yapmıştım nasıl olacagı konusu uzmanlık alanım kac hafta kac gunlük nasıl hesaplanıyor ınanın net bılmıyorum zaten bekmedıgım bişeydi ve 6 haftalıktı fark ettıgımızde de nasıl gelişiyor gun gun neler oluyor yenı yenı takıp edıyorum dr gittiğimde kese için aynı anda da kalp atışını duyduk bebeğimin allah çok büyük şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sat tahmini 4 mayıs 2011 tahmini doğum ise 8 şubat dedi dr şuan da da 8 haftalık oluyorum galiba :)) ama + kaç bilmiyorum :)
banada olmaz bebgin dedi dr o ay oldu 3 cocuktan sonra rabbim neyi ne zamn gonderecek cok iyi bilir
ya benim mesajlarım ve alıntılarım neden farklı renk mavı ve ufal yazı çıkıyor ??? her seferınde sizde düzeltme yapıyormusunuz ?? nasıl düzelicek yada girmeyeli unutmuşum bayagı bi:))
canim profilinden yazi sitilini degistir
canim bir dra bagli kalma derim ben baska dra da git sen hata yapmayinkızlar pazartesi kalp atışı dinlemek için doktora gittimizde boş gebelik dendi ultrason gününe göre 6+5 di kürtaj önerdiler sizce ne yapmalıyım??
oohhh masallah masallah iyi haber buu bebegin varligini anasina hissettiriyor deseneKızlar benim dünden beri çok kötü kasık ve bel-bacak-sırt ağrım var. Sizde de var mı bu tür ağrılar?