- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #55.641
daha önce babamı kaybettiğimde koltuklarımı ve halılarımı vermiştim yeni koltuk ve halı da daha almamıştım.tabi ölüm aniden başımıza geldi.o zaman da başsağolsuna geleceklerdi demiştim salonda koltuklarım falan yok diye.benim oturma odamda yok.ta memlekete kadar dedikodu yapmışlardı bizi kabul etmediler diye.şimdi bi daha uğraşamıyacam onlarla.ya zaten bi şekilde hazırlanırım ama benim zoruma giden kızım bi ihtiyacın var mı yardım edilecek bişey var mı diye insan bi sormaz mı?
ne kızıyorum şöyle anlayışsız büyüklerimize...yaşamış olanlara özellikle....
çok sağlıklı bi gebelik geçiriyor olsak bile bazen konuşmaya tahammül edemiyor olabiliriz ki iş beklerler....
bence naz yapma zamanımız geldi ve geçiyor bile....
aman kızlar eşlerden başlayarak nazlanmalarımızı artıralım....yoksa tepemize binen çok olur....
benimde eşimin teyzesi ve görümcelerim geliyor bu ayın sonunda...her işi görümcelerime yaptırma planım var![]()
![]()
Gerçekten ne kadar da anlayıssızlar yahu ..Özellıkle de yasayanlar daha da gıcık oluyor..Dün saglık ocagını anlatıyorum anneme,bişey olmaaz boşweer diyor..suyum azalmıstı 7.ayda amaannn ne olacaak amma pinpiriklisin diyordu..Lan senın zamanla bızım zaman aynı mı sanki ..Yok kızlar bunlardan anlayıs beklemeyın onlaraa göre dogurana kadar iş yapmanız normal olan..