- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.741
kızlarrrrrrrrrrrrrrr...bugün boyunca belden vuran bi sancım vardı.size selam verirken daha da arttı ve sonrada giremedim zaten çıktım...hemen hastaneye gittik acile..bebek haftasına göre önde ultrasona göre suyuda azalmış dedi neyse düşündük bizzz perşembe günü için dr.umuzla sözleştik Allah ın izniyle perşembe günü kızıma kavuşuyorum...çok heyecanlıyım aptal gibiyim...
selam bennebileyim ve diğer arkadaşlar sizindemi uykunuzyok .bu saat oldu bebiş kımıl kımıl benim bugün hiç oynamamıştı ama kuzum napsın .
kızlar bende cıkıyorum kendınıze ıyı bakın
bı dus alır yatarım ınsallah.
yatmakta epeyce sıkıcı bırseymıs :)
ıyı gecelerr
yaradana emanet.. bash bashhh..
cnm bnm annem, kendıne zor bakıyor keske saglam olsada hıcbıse yapmasa bana..
kayınvalıdem durdu durdu kac ay kac gun kac hafta boyunca sımdı su dolaplarını bı sıleyım dedı. oda ısıme gelmedı. sınırlenmıstım cunku..
gorumcem artvın'de
kız kardesım okuyo bu sene stajyer bı tek pazar gunu bos. ondada ders calısıyor dınlenıyormus falan
ablam ın ıkı sıpası var ısıne gelınce kayınvalıdesıne bırakır gezer tozar bana glınce bırakamadı nedense
teyzem var gelecem bakarız vs. dedı hala gelecek..
yanı kısaca herkes kendı alemınde. kımse dusunupte yardım edeyım demez
bende hayatta tenezzr etmem kımseye.
bı kez temızlıkcı cagırdım. e azda deıl 120 tl yolu harıc.
onada para dayanmaz..
ne derler kor kendı ısını kendın gor..
kolay gelsın cnm kıntırlık yapmayın sakın[/QUOT
valla öğrenci seviyeleri okadar kötüki, ünversiteye gelmiş hala ilk okul konularını bilmiyorLAR
kızlarrrrrrrrrrrrrrr...bugün boyunca belden vuran bi sancım vardı.size selam verirken daha da arttı ve sonrada giremedim zaten çıktım...hemen hastaneye gittik acile..bebek haftasına göre önde ultrasona göre suyuda azalmış dedi neyse düşündük bizzz perşembe günü için dr.umuzla sözleştik Allah ın izniyle perşembe günü kızıma kavuşuyorum...çok heyecanlıyım aptal gibiyim...
ay çokk heyecanlı allahım yardım etsin hepimize dökülmeye başladık galiba
off vivaalesta sinir olduk sinir uykumuzda kaçtı okadar kötülerki, bide not yazmışlar hocam 3 dönemdir kalıyorum geçirin beni bu kagıttan bişey olmaz diye adam boş kagıt veriyo napacaksakbenden hepsine 10 üzerinden 12 :)))
kolaygelsin
bayılırım c.tesi geceleri sınav kağıdı okuyan eşlere ben
yok canım uykumuyku kalmadı sabahta geç kalmıştım ben bi bakayım dedim bayagı kalabalık burasıselam bennebileyim ve diğer arkadaşlar sizindemi uykunuzyok .bu saat oldu bebiş kımıl kımıl benim bugün hiç oynamamıştı ama kuzum napsın .
iyiakşamlar ben gelene kadar siz çıkmışsınız dün akşamdan beri sizi merak ediyorum bugünde giremedim umarım iyisinizdir bebek ve siz dün hep size dua ettim.daha geriye dönüp okumadım ama dün ile ilgili bişeyler yazmışsınızdır herhalde.
selam iyigeceler arkadaşlar uyku tutmayanlar var galiba benim gibi :))
evet bende uyuyamadım ama zorlucam artık kendimi canım,
nihleede iyi merak etme 18.den sonra kesin belli olacakmış dogum tarihi
artık uyumak çok zor ya uyku dinlenmek değil işkence gibi son zamanlar gerçekten zormuş,nihleyi merak ettim gerçekten bugünde hiç giremedim allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin.seninki normalmi sezeryanmi?
canım normal görünüyodu amabebek iri böyle devam ederse sezeryan yaparız dedi doktor bende normal istiyordum ama kısmet artık
canım normal görünüyodu amabebek iri böyle devam ederse sezeryan yaparız dedi doktor bende normal istiyordum ama kısmet artık
benimde normal görünüyodu herşey ne güzel ama vajinada varis oluştu oyüzden şimdi belli,değil son haftada belli olur dedi doktor ama şimdi normal yapmaktan korkuyorum sezeryanıda kimse önermiyo napıcaz yaaa(
şimdi bide bu çıktı hee bebek iri sezeryan düşünüyorumda eskiden hiçmi iri bebek yoktu annelerimiz yinede normal yapıyodu.şimdi doktorların işinemi geliyo ne benmi fesat düşünüyorum bilemiyorum[/QUOT
kolaylarına geliyor canım ya benim ablamda 4 kg dogurdu geçen sene sadece 1 dikişi vardı yurtdışında o, hiç sezeryan dememişler bile ama bura hemen sezeryan diorlar yok desende olmaz sonra kimse sorumluluk almaz mecbur doktorun dedigi olacak
sanada geçmiş olsun ilk defa duyuyorum vajinada varisi daha neler duyacaz bakalım
şimdi bide bu çıktı hee bebek iri sezeryan düşünüyorumda eskiden hiçmi iri bebek yoktu annelerimiz yinede normal yapıyodu.şimdi doktorların işinemi geliyo ne benmi fesat düşünüyorum bilemiyorum[/QUOT
kolaylarına geliyor canım ya benim ablamda 4 kg dogurdu geçen sene sadece 1 dikişi vardı yurtdışında o, hiç sezeryan dememişler bile ama bura hemen sezeryan diorlar yok desende olmaz sonra kimse sorumluluk almaz mecbur doktorun dedigi olacak
sanada geçmiş olsun ilk defa duyuyorum vajinada varisi daha neler duyacaz bakalım
maşallah bak 4 kilo hemde 1 dikiş burda olsa bebek yok kordon dolandı yok dışkısını yaptı hoop hemen sezeryan.sorma canım bende ilk defa duydum bu varisi doğumdan sonra geçen bişeymiş inş.geçerde,seninki nezaman?
maşallah bak 4 kilo hemde 1 dikiş burda olsa bebek yok kordon dolandı yok dışkısını yaptı hoop hemen sezeryan.sorma canım bende ilk defa duydum bu varisi doğumdan sonra geçen bişeymiş inş.geçerde,seninki nezaman?
normalde 7 şubattı ama 2 hafta sonra tekrar bakacak ozaman netleşir, allah yardımcıız olsun
normalde 7 şubattı ama 2 hafta sonra tekrar bakacak ozaman netleşir, allah yardımcıız olsun
allahım yakınmış ne güzel ya bu öyle bişeyki birgün bile fazladan çekilmiyo sanki insan çabucak zaman geçsin istiyo ama sanki yaklaştıkça uzuyo günler amin canım allah yardımcımız olsun,şimdi diycen seninki çokmu daha benimkide 15 şubat hadi hayırlısı
neyse kızlar ben yatıyorum yarın görüşürüz inşallah kendinize dikkat edin
allahım yakınmış ne güzel ya bu öyle bişeyki birgün bile fazladan çekilmiyo sanki insan çabucak zaman geçsin istiyo ama sanki yaklaştıkça uzuyo günler amin canım allah yardımcımız olsun,şimdi diycen seninki çokmu daha benimkide 15 şubat hadi hayırlısı
1 hafta gerideymişsin canım ama gerçekten zaman hiç geçmiyo günler hafta gibi artık
ben çıktım görüşürüz bebişe iyi bak canım
iyiakşamlar ben gelene kadar siz çıkmışsınız dün akşamdan beri sizi merak ediyorum bugünde giremedim umarım iyisinizdir bebek ve siz dün hep size dua ettim.daha geriye dönüp okumadım ama dün ile ilgili bişeyler yazmışsınızdır herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?