2012 Şubat Anneleri

selam bennebileyim ve diğer arkadaşlar sizindemi uykunuzyok .bu saat oldu bebiş kımıl kımıl benim bugün hiç oynamamıştı ama kuzum napsın .

Çok az kalmıs tebrıklerr sonunda kara kara düşünmeden kucagına alıp sütünü felan düşüneceksın ..hayırlı olsun,darısı bize yaw..

selam bennebileyim ve diğer arkadaşlar sizindemi uykunuzyok .bu saat oldu bebiş kımıl kımıl benim bugün hiç oynamamıştı ama kuzum napsın .

Ben de dün hiç uyutulmadım kızım tarafından..Bugun de dedım okuyum da öyle yatayım ..zaten dööön döön uyunmuyor ki...Babası fosur fosur uyuyor ben burda oturuyorum..:2:

kızlar bende cıkıyorum kendınıze ıyı bakın
bı dus alır yatarım ınsallah.
yatmakta epeyce sıkıcı bırseymıs :)

ıyı gecelerr
yaradana emanet.. bash bashhh..

iyiakşamlar ben gelene kadar siz çıkmışsınız dün akşamdan beri sizi merak ediyorum bugünde giremedim umarım iyisinizdir bebek ve siz dün hep size dua ettim.daha geriye dönüp okumadım ama dün ile ilgili bişeyler yazmışsınızdır herhalde.

allah yardımcın olsun ozaman canım, diyecek bişey yok kendini yorma boşver,kimse senin kusuruna bakmaz,bende 100 verdim ama heray veremem zor durumda kalınca mecbur artık

selam iyigeceler arkadaşlar uyku tutmayanlar var galiba benim gibi :))

evet bende uyuyamadım ama zorlucam artık kendimi canım,
nihleede iyi merak etme 18.den sonra kesin belli olacakmış dogum tarihi

evet bende uyuyamadım ama zorlucam artık kendimi canım,
nihleede iyi merak etme 18.den sonra kesin belli olacakmış dogum tarihi

artık uyumak çok zor ya uyku dinlenmek değil işkence gibi son zamanlar gerçekten zormuş,nihleyi merak ettim gerçekten bugünde hiç giremedim allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin.seninki normalmi sezeryanmi?

canım normal görünüyodu amabebek iri böyle devam ederse sezeryan yaparız dedi doktor bende normal istiyordum ama kısmet artık

canım normal görünüyodu amabebek iri böyle devam ederse sezeryan yaparız dedi doktor bende normal istiyordum ama kısmet artık

benimde normal görünüyodu herşey ne güzel ama vajinada varis oluştu oyüzden şimdi belli,değil son haftada belli olur dedi doktor ama şimdi normal yapmaktan korkuyorum sezeryanıda kimse önermiyo napıcaz yaaa (

şimdi bide bu çıktı hee bebek iri sezeryan düşünüyorumda eskiden hiçmi iri bebek yoktu annelerimiz yinede normal yapıyodu.şimdi doktorların işinemi geliyo ne benmi fesat düşünüyorum bilemiyorum

benimde normal görünüyodu herşey ne güzel ama vajinada varis oluştu oyüzden şimdi belli,değil son haftada belli olur dedi doktor ama şimdi normal yapmaktan korkuyorum sezeryanıda kimse önermiyo napıcaz yaaa (

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah?ben uyanır uyanmaz tartıldım canım sıkıldı artık sürekli kilo alıyorum dikkat edemiyorum cnm hamur işleri börekler çörekler çikolatalar istiyor

tsk ederım cnm dusuncen ıcın..
az daha beklemelı gerı gondermek ıcın hareketsız olmam gerekmıs.
acılmalar olmasın dıye..

sanırım bu sabah agrılarım arttı.
yrn dra mı gıtsem dıyorum nabsam bılemedım..
belden gelen agrılarım da basladı. sanırım dogum sancısı bu
bebegın hareketlerı de artık kasılmalara dondu tekmelemeler falan yok.
kararsız kaldım yrn mı gıtsem yoksa carsambayımı beklesem bılemedım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…