2012 Şubat Anneleri

selam kızlar:3::3:
haknur aradı az önce doğumhanedeymiş.. 1 cm açılması varmış..sabaha kadar doğum olabilirmiş antibiyotik veriyolarmış ..diyo ki eğer sabaha kadar doğmazsa sezeryan mı olsam diyodu.. dua edin bol bol dedi.. haber vereyim dedim..

Neee inanamıyorum ...Süper bir haber buu ,gerçekten gelen suyu muymuş yanii??1cm az değil mi neden doğuma almıslar..

erken değil canım ya haknur 37.haftasına girmişti bugün.. antibiyotikte bugün akıntısı varmış su geldi sanıp gitmişti hastaneye bebeğe zarar vermesin diye veriliyomuş.. sabah kadar doğum olabilir demiş dr.. ama içimden bi his doğurmadan gelecek diyo bakalım :26:

Ayy :18:
Allah hayırlı olan ne ise onu versin inşallah. Bukleecim seninle satımız aynı. Ben daha erken erken derken sapır sapır dökülüyoruz. 2 gün sonra kontrolümüz var, bakalım doktor amca bize ne diyecek... Benim daha çooook işim var, yetişmezse diye uykularım kaçıyor :(

aaa olur mu öyle şey canım ya ne demek kendi kendime konuşuyor gibi :25::25: nerden yüklemeye çalışıyosun resimleri ? ben tek tek uğraşmıştım canım valla

mesajlar kısmındaki ataç resmınden yuklemeye calıstım ama ünlem işaretıyle boyutu yazıyordu ve almadı resımlerın ıcıne eklemedı ..Bilmiyorum sanırım büyük boyutlu geldiler:(

Ayy :18:
Allah hayırlı olan ne ise onu versin inşallah. Bukleecim seninle satımız aynı. Ben daha erken erken derken sapır sapır dökülüyoruz. 2 gün sonra kontrolümüz var, bakalım doktor amca bize ne diyecek... Benim daha çooook işim var, yetişmezse diye uykularım kaçıyor :(

evet canım satımız aynı bakalım ne zaman doğurcaz benimde kontrolüm 3 gün sonra:16::16: cumartesi bakalım karizmatik drum neler diycek :1::1: benim pek bi eksiğim kalmadı ama yinede tedirginim sanki bi yerde bişeylerimi unutmuş gibi hissediyorum değişik bi ruh hali:17:

mesajlar kısmındaki ataç resmınden yuklemeye calıstım ama ünlem işaretıyle boyutu yazıyordu ve almadı resımlerın ıcıne eklemedı ..Bilmiyorum sanırım büyük boyutlu geldiler:(

bazen öyle oluyo ilk denememde benimde öyleydi.. kırp diycem resimleri ama korkuyorum çok zaman alır diye:18:

haknur aradı az önce doğumhanedeymiş.. 1 cm açılması varmış..sabaha kadar doğum olabilirmiş antibiyotik veriyolarmış ..diyo ki eğer sabaha kadar doğmazsa sezeryan mı olsam diyodu.. dua edin bol bol dedi.. haber vereyim dedim..

aaaaaaaayyy
çook şaşırdım allah yardımcısı olsun..ama 1 cm çook az nie hemen yatırmışlarkii
inşallah çok sancı çekmezde i avazda doğurur

evet canım satımız aynı bakalım ne zaman doğurcaz benimde kontrolüm 3 gün sonra:16::16: cumartesi bakalım karizmatik drum neler diycek :1::1: benim pek bi eksiğim kalmadı ama yinede tedirginim sanki bi yerde bişeylerimi unutmuş gibi hissediyorum değişik bi ruh hali:17:

bazen öyle oluyo ilk denememde benimde öyleydi.. kırp diycem resimleri ama korkuyorum çok zaman alır diye:18:

Sanırım ben ancak bunu perşembe falan koyarım yarın doktora gideceğiz 11de randewumuz ,ama o 3 saat bekletiyor genelde..Oradan da arkadaslara gitcez..Ewe gelip yüklemem uzun sürer..Perş tek tek küçültmem gerekecek,o zamana kadar belki ütüleri de yapılır eksik olan eşyalarının..Saol fikir werdıgın için..Haknur arayacak yani ilerleyen saatlerde ha?ayy çook heyecanlı bir durum buuu,ama bana da boş döner gibi geliyor ya da yaptığı egzersizler doğumu erkene aldı bebek de geliyor olabilir..:1::1: Peki,Nihle ne yaptı ondan haberin var mı senin?

Sanırım ben ancak bunu perşembe falan koyarım yarın doktora gideceğiz 11de randewumuz ,ama o 3 saat bekletiyor genelde..Oradan da arkadaslara gitcez..Ewe gelip yüklemem uzun sürer..Perş tek tek küçültmem gerekecek,o zamana kadar belki ütüleri de yapılır eksik olan eşyalarının..Saol fikir werdıgın için..Haknur arayacak yani ilerleyen saatlerde ha?ayy çook heyecanlı bir durum buuu,ama bana da boş döner gibi geliyor ya da yaptığı egzersizler doğumu erkene aldı bebek de geliyor olabilir..:1::1: Peki,Nihle ne yaptı ondan haberin var mı senin?

ayyy zaten nihlee bugün girmedi noldu acaba? benim_olanda nerdeyse 3 4 gündür yok anlamadım gitti.. bencede haknur eli boş dönecek hislerimde pek yanılmam ama bakalım :emir_bebek::emir_bebek:

ayyy zaten nihlee bugün girmedi noldu acaba? benim_olanda nerdeyse 3 4 gündür yok anlamadım gitti.. bencede haknur eli boş dönecek hislerimde pek yanılmam ama bakalım :emir_bebek::emir_bebek:

Ben de mütematidiyyen takip ediyorum, pek yazamıyorum. Merhaba deyip, ce-e deyip kaçmak zorunda kalırım diye. Ama benim_olan uzun zamandır yazmıyor. Merak ettim. Nihleenin de son günnleri, Allah sorunsuz bir şekilde versin kucağımıza inşallah...

Gerçi yatırmıslar bir kere o dogumhaneden bebeksiz çıkartmazlar gibime geliyor ama..:1::1:

1 cm açılma bile olsa eve göndermiyorlarmış. Bana da öyle geliyor... :emir_bebek:

kızlar ben bi yemek yiyeyim gelicem yine :56::56:
Afiyet olsun canım...

walla kötü falan degılsın bence yapmak zorundalar bız ne yapıyorsak ..bu tek bızım cocugumuz mu sankı ,hamallıgını da yapıyoruz yıllarca da kanımızdan canımızdan wererek buyuten de bız olduktan sonra ne anladım o döl'den :1::1::1: Babalık sadece verdıgı sperm degıl ki..:8:

ewet sayın takıpcılarr şubat annelerı topıgınde heyecan dorukta,hergun bır kişi şüpheyle acile kosmakta..:1::1::24::24:haknur ıyı haberlerle gel seker..ama nıhle bugun yokkk nerde kii..

canım ben okudum da anlamadım o kadar uzundu kı ..:46::46:bence 4 takım lazım ama ust alt ıc zıbını eldıwenı corabı beresıyle veya da uzun cıtcıtlı tulum da olur ..en az 3-4 tane lazım ..2 kalın ,1 penye battanıye lazım ..üşür dıye de bır örme hırka lazım ..baska var mı soracagın??

valla çok haklısın canım işte kıyamıyoruz koçişlere onlar anlamasada
nihlee dün yazmıştı 2-3 gün kayınvalidesi bakacakmış insafa geldi kadın,giremem demişti

kız şaka maka doguracak şimdi ama ben ondan öndeydim benimkinde çıt yok ancak karnımda debelenip duruyo:9::9:

benimolanı bende merak ettim ya nerde bu kız yukarıda yazdım ama tekrarlıyım nihlee kayınvalidesinde kalacakmış 2-3 gün giremem demişti dün

Kızlar bebek halısı alacağım da nerden aldınız fikir werır mısınız??Fiyatları nasıl ?Boyutu ne olmalı vs.vs.

canım nette bakabilirsin ben görmüştüm ama hatırlamıyorum şimdi, boyutuna gelince odanın büyüklüğüne göre bişey al çok küçük olursa çirkin durur

merbaha arkadaşlar bende 33 haftalık hamileyimm o zaman şubattamı doğumum olacakk

sen mart anneliğinde şubat anneliğine terfi etmiş oldun sanırım bebeğin iri diye mi şubat dediler sana?

Kızlar bebek halısı alacağım da nerden aldınız fikir werır mısınız??Fiyatları nasıl ?Boyutu ne olmalı vs.vs.

canım annem almış odamızın halısını ağır ve türlü almayın demişler o kadar hafif ve yumuşak bi halı almışki annem çok güzel .. nerden aldığını unuttum ama:44::44:

valla çok haklısın canım işte kıyamıyoruz koçişlere onlar anlamasada
nihlee dün yazmıştı 2-3 gün kayınvalidesi bakacakmış insafa geldi kadın,giremem demişti

kız şaka maka doguracak şimdi ama ben ondan öndeydim benimkinde çıt yok ancak karnımda debelenip duruyo:9::9:

benimolanı bende merak ettim ya nerde bu kız yukarıda yazdım ama tekrarlıyım nihlee kayınvalidesinde kalacakmış 2-3 gün giremem demişti dün

haaa kayınvalidesi nasıl olmuşta insafa gelmiş inanamam valla:9::9:

sen mart anneliğinde şubat anneliğine terfi etmiş oldun sanırım bebeğin iri diye mi şubat dediler sana?

canım annem almış odamızın halısını ağır ve türlü almayın demişler o kadar hafif ve yumuşak bi halı almışki annem çok güzel .. nerden aldığını unuttum ama:44::44:

haaa kayınvalidesi nasıl olmuşta insafa gelmiş inanamam valla:9::9:

kızın durumu kötü allah korusun bişey olsa vicdan azabı çekemek için çagırmıştır:1:

Back
X