- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #57.301
sinem de mi pazartesi doğum yapacak
ohh ne güzel allah yardımcısı olsun onunda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm rabbımın ıznı ıle 23/1/2012 8,30 9 arası sabah amelıyata alacaklar..
kusum pazar gunu cocuk doktorumuz yokmus kendılerı tesrıf edemedıler pts sabahına ertelendı..
dua edın sabah bana olurmu..
sorma cnm vınımın azizliğine uğradım bi anda bozuldu üstüne bide kapandı falan inş yenisini alınca yine yazcam size...bugünlük iş yerinden geldim girdim....son kez.....çok merak ettim sizleri..doğumlarda olmuş..en çok haknura şaşırdım erken gelmiş emrecik....sen nasılsın cnm benm....bebeğin nasıl...bizim oğlan daha 2700 grmış cnm sıkıldı biraz ama ayşem 3300 olur diyo...bakalım inş....SeLammmmmmmmmmmmmm Tüm ekibi öpüOrum koJaman koJamannnnnn mCcCcCcCcCx
benim oLan hosqeLdın kayıp hamiŞ seni aramadıqımız hastane kaLmadı nerdeSin sen gıııııııssssssDDD
yok bizimkinin takıntısı var o padişaha karşı çok seviyomuşta daha hamile kalmadan önce bile hep derdi oğlumuz olursa yavuz selim koyarız diye,ben bu durumda hiç bişey düşünmedim canım çünkü fırsat kalmadı herkese yavuz selim diye diye bende alıştım herhalde
sorma cnm vınımın azizliğine uğradım bi anda bozuldu üstüne bide kapandı falan inş yenisini alınca yine yazcam size...bugünlük iş yerinden geldim girdim....son kez.....çok merak ettim sizleri..doğumlarda olmuş..en çok haknura şaşırdım erken gelmiş emrecik....sen nasılsın cnm benm....bebeğin nasıl...bizim oğlan daha 2700 grmış cnm sıkıldı biraz ama ayşem 3300 olur diyo...bakalım inş....
cnm koy o zaman..eşime dedim şimdi güzel dedi..sanırım erkekler böyle asil isimleri seviyolar....![]()
sorma cnm vınımın azizliğine uğradım bi anda bozuldu üstüne bide kapandı falan inş yenisini alınca yine yazcam size...bugünlük iş yerinden geldim girdim....son kez.....çok merak ettim sizleri..doğumlarda olmuş..en çok haknura şaşırdım erken gelmiş emrecik....sen nasılsın cnm benm....bebeğin nasıl...bizim oğlan daha 2700 grmış cnm sıkıldı biraz ama ayşem 3300 olur diyo...bakalım inş....
cnm koy o zaman..eşime dedim şimdi güzel dedi..sanırım erkekler böyle asil isimleri seviyolar....![]()
Oyelken nasılsın canım sende qorunmuosun ıyısın ıns :)
oooo aferım buyuk sıpaya.Kızlar oğlum bugün karne aldı..
Tüm notları 100 üzerinden 5...
Şu an yanında yokum..
Hüzünlü bir yanım ama babasını gönderdim...
Resim çekecek:))
Kızım hala kreşte
Yemeğini yesin alacağım az sonra onu...
Bakıcım yok biliyorsunuz arkadaşım bakıyor bugün
Ona uğrayım küçük fıstığımı alacağım az sonra...
Eşim sonra bir yerlere gideriz dedi...
Tamam dedim..
Yani bugün erken çıkacağım canlarım...
Pazartesi günü Nihlee ve Sinem doğum yapmış olacak
Kızlar Nihlee ye ve Sineme bol bol dua edelim..
Doğumları kolay geçsin..
Unutmadığımızı bilsinler...
Karnımda Kerem Yektam....
Tekmeliyor bu ...
Acıktı galiba...![]()
afıyet olsunnnn kuzumaaaa.a.....kızlar çok acıktım yemeğe gidiyorum az konuşun nolur![]()
dıyenee bak..SeLammmmmmmmmmmmmm Tüm ekibi öpüOrum koJaman koJamannnnnn mCcCcCcCcCx
benim oLan hosqeLdın kayıp hamiŞ seni aramadıqımız hastane kaLmadı nerdeSin sen gıııııııssssssDDD
korku stres ve heyecan karıstı cnm ınan dudaklarımı yıye yıye farketmeden ıclerı yara olmus hep..hadi yaa heyecanlımısın canım
allah yardımcın olsun inşallah
ben persembe hatırlıyordum ama ptsmıymıs :44:sinem de mi pazartesi doğum yapacak
ınsallaaahhhhhhh.. tsk ederım.canım dualarımız seninle inş.sağ sağlim topiğe geri döncen meleğinle hemde :))
gelinim sağ sağlim doğsuuuuuun inşşşşşşşş kazasız belasız....sezeryan günü belli olan arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum canlarım.....
gelsin sabırsız bebelerrrrr
![]()
çok güzel olur hee.... yavuz selim hürrem sultankoyucam artık bundan sonraki kız olursa onuda hürrem istiyorum ben ozaman hürrem koyucam :))
Tahmın ettık bıtanem şükür iyisin. Bende hamdoLSun iyiyim tek deqısıkLık artık yaLnız yatıorum
yatakta donecem dıe eşimi uyandırıodum feryattan fıqandan kıyamadım dıqer odada yatak actım ona herıfsızlık hat safhada![]()
![]()
![]()
gelecekmıs bugun ole demıstı eve gıttıgım gıbı gelecem nete demıstıçok güzel olur hee.... yavuz selim hürrem sultan
dedikodumu yaptınız yani...yazıları göremedim amaanam şimdiden ayırdın demek yatağı..doğumdan sonrada ayrı yatarsan lohusa iken adam yandı ki ne yandı....
bekleye bekleye halleri kalmadı artık...haknurun yaramazlığından oğlu bile dayanamamış bak erken gelmiş suyu
haknuruuuuuuuummmm nerelerdesin yavvvv..gelsede azcık kızdırsam onu
![]()
kızlar ben çıkıyorum oturamıyorum artık biraz dinlenim gelirim öptüm hepinizi![]()
iyi sayılırım canım
uyku hiç yok ama yatamıyorum ben sırtımın ağrısından
bilgisayar arka balkonda çok soğuk oluyor birde vın çalışmıyor oyüzden giremiyorum
sen nasılsın
oooo aferım buyuk sıpaya.
5 he karnesı benım yerımede aksama tebrık et cnm ve kocamaaaann op
sı sem dun deılmıydı dogumu?
oyle hatırlıyorum ama..
saol cnm benım bakalım pts gunu nasıl olacak :18:
ınsallah hayırlısı ıle kurtuluruz hepımız..
afıytet olsun cnm
afıyet olsunnnn kuzumaaaa.a.....
dıyenee bak..
aslm hg kayıp nemo
korku stres ve heyecan karıstı cnm ınan dudaklarımı yıye yıye farketmeden ıclerı yara olmus hep..
aminnn ınsallahhh..
ben persembe hatırlıyordum ama ptsmıymıs :44:
ınsallaaahhhhhhh.. tsk ederım.
kız pts gunu sabah uyanırsan tabı dua et hee
gelının ve ben ve tum dgm yapacaklar sag saglım kurtulurlar ınsallahhhh....
çok güzel olur hee.... yavuz selim hürrem sultan
dedikodumu yaptınız yani...yazıları göremedim amaanam şimdiden ayırdın demek yatağı..doğumdan sonrada ayrı yatarsan lohusa iken adam yandı ki ne yandı....
bekleye bekleye halleri kalmadı artık...haknurun yaramazlığından oğlu bile dayanamamış bak erken gelmiş suyu
haknuruuuuuuuummmm nerelerdesin yavvvv..gelsede azcık kızdırsam onu
![]()
yat dinlen cnm yorulma..artık bende evi temizlerken nefes nefeseyim gerçi herkes çoğu kişiden yisin diyo ama yinede hamilelikten öncesini özlüyo insan...demek yaşlılıkta böyle oluyo..iş miş yapamıyosun ....ahh ahh gelinim iyi çıksa baride işlerimi yapsakızlar ben çıkıyorum oturamıyorum artık biraz dinlenim gelirim öptüm hepinizi![]()
gelecekmıs bugun ole demıstı eve gıttıgım gıbı gelecem nete demıstı
dınlen cnm yıne gel arada bende yazamıyorum fark ettıysen bende yatıyorum sureklı cunku..
yorma kendını