2012 Şubat Anneleri

kız ben vivanın yorumu kaçırmışım kim yapmış o yorumu yahu.. kızlar olumlu yorumları okuyun olumsuzlarıda dikkate almayın gerek yok

hepinizi çok öpüyorum
nıhle görüşemezsek allah yardımcın olsun canım
allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
grsz cnm dıkkat et sende kendıne
amin cnm rabbım hayırlısı ıle kurtrmayı nasıp etsın.. cumlemızı
cnm bugun cuma okumaya calıs allah kabul etsın bende az once elektrıık gıtmıstı zmnı degerlendırım dedım.
allah kabul eder ınsallah
esımdende fırca yedım bı ton
dedım olursem bıse olursa bana barı az sevab ıslım dedım
okutmayacaktı bugun ıcın okuyorsan okuma dedı dedım tm cuma gunu ya bugun ondan okuyorum dedım
sustu
dayanamıyormus benım amelıyat olmama ole dıyo
kızlar ben geldimmmm
hg delı hatun.. nasılsın emre nasıl?

Aynen katılıyorum cnm sana....doğru diyosun..bazı kadınlar cidden bartmayı çok seviyo yaaa inş kolay olur doğumlarımız....bende son eksiğim hasta bezimi aldım şimdi....orta boy ama inş olur..totom büyüdü ama

Kacırdım yıen muahbbetlerı ya Dnurmde gıtmıss feray da yaklayamdım haftaya son ondan sonra sonra sabah bı acıcıam kk uyuyan kdar karsı komsuda gelıyor ınterntte gelıyorr degme keyfıme olucakk

burdakı anısler napıyorsunuz bakıyım sankı adet olucam gıbı agrım var benım ya bırde cok çişim

kız bbye doğurcan mı yoksa
topik şubat değil ocak topiği oldu maşallah

haknurcum hoşgeldinn.. Allah analı babalı büyütsün , bahtını açık etsin oğluşunun

Filancam nere gıttınnnn senın bebegın erkekmıyıdııı ısmı ne olcak face varmı?

canımmm geldim geldimm arada da iş yapayım diyorum .Zaten ağırlaştığımdan beri iyice saldım işleri de ewet canım erkek dedi drlar.son anda bi sürpriz olmazsa
var tatlım hemen özelden atıyorum

kız ben vivanın yorumu kaçırmışım kim yapmış o yorumu yahu.. kızlar olumlu yorumları okuyun olumsuzlarıda dikkate almayın gerek yok

eskilerde tatlım :)) dünden kalma..

hele şu hamilelik olayında sizi sıkanlar da oldu mu,daha 6 aylık olmadan ayy seni 6.ayda gorcem,yok seni son ayda görücem benn.. ayy nasıl agırlascaksın nasıl berbatt falan ...şimdi son aya geldim e tabi eskisi gibi rahat olmamız imkansız ama abartılacak kadar degil yani.. şimdi de şey diyorlar seni dogurunca görücem ben,işte arıyorlar kitap okuyorum diyorum son son oku diyorlar falan,geziyorum diyorum son gezmelerin diyorlar..
annem bile olsa fırca kayıyorum ben bunu göze almışım,lükslerimden feragat etmeyi falan sen de desteklesene korkutcagına bunalıma sokcagına.. ama bu da neden kaynaklı bir onceki nesil genelde ev kadını bir cocuk dogurmuş bir onun zorlugunu görmüş ..ee onu da anlata anlata bitiremiyorr... üff döktümm kendimii ama cocugum bir yaşına bassın,işe gireyim,hakikaten kitap yazacagım :)))

ya bezi baglamıyorlarmış altına sürüyorlarmış :)) artı orto boy bayaa büyük sıgarsın kujumm :)

canım sen izne ayrıldın mı?

bana genelde bu tarz yaklaşanlar cidden ya çok sıkıntı yaşamış yada çok çocuğu olan kişiler dedi...ama çoğu kişi bana sen hakettin anneliği artık dediler çünkü ben 5 ci senemde bebek yaptım....geçen komşu geldi diyoki bende seni benim gibi oldun sandım diyo 4 sene bebeği olmamış..dedim biz kendimiz istemedik sıkıntılarımız vardı dedim..manyakmı ne..bide toplumda çok sene bebek yapmayınca hep olmuyomu düşüncesi oluyo oda çok zor valla........ yok kız bazı hastanelerde hemşireler bizzat gelip değiştiriyorlar....altına sürme olurmu her yere kan geçer öyle...zaten normal olursa bir gün yatmıyosun bile çok dikişin olmazsa....ama dediklerin doğru hep insanlarda sanki bebeğin olması kötü bişeymiş gibi sürekli şöyle olck böyle olck kelamı var yok değil....halbuki moral vermeleri lazım...bende kreşe verme zamanı gelsin çalışmayı düşünüyorum uygunda bi iş bulursam inş..evde otur otur olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…