- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #57.361
Şimdilik tırnak makası,torpüsü,ıslak mendili, benim gogus pedlerimi, biberon falan.. ikeadan yine oyle duvara asılan ufak bir ceplik daha aldım 6 tane bolmesi var ona bezlerini koyacagım,bir de kitap rafı gibi beyaz mdf raf aldım, biberonları,yaglarını kozmetiğini oteberiyi ona koymayı düşünüyorum...
aynenn cok kızıyorum bu tiplere... beni de ilk geceye korkutmustu biri yok full kan gelmiş yok cok acıymış.. 1 2 hafta yapamamıştık o işi ,sonra oldugunda şeştim beştim hicbir şey hissetmedim hatta inanamadıgım gibi kontrol etmiştimm ... o yüzden dogum hikayeleri oldu mu etrafta kacıyorum..
bir tek ablamlarınkini dinledim onlardan bir tanesi cok komik..sancı odasına alıyorlar,bu deli doguruyor haberi yok başı cıkmış bebegin geliyorlar acılma var mı diye bakmaya bir bakıyorlar doguruyor.... bu da benim cok tuvaletim varrr napcaz diye zırlıyor,ve kolayca cıkıyor bebek.. diger ablamda 40. haftayı gecmiş hala dogmamış bebeği ,bebekte solunum problemi olmaya başlamış kalbi yavaşlamış , sonraa buna suni sancı vermişler dogum hicbirsey degil dedi sadece suni sancı zordu dedi...
sadece bu hikayelerle kendime güc veriyorum.. cok mu acı cektim sancı cok mu zor geldi verin epidurali dicem.. :)) bu hikayelerle ilk dogumunu yapacak insanları korkutanları kınıyorum, herkesin deneyimi farklı...
kız ben vivanın yorumu kaçırmışım kim yapmış o yorumu yahu.. kızlar olumlu yorumları okuyun olumsuzlarıda dikkate almayın gerek yok