2012 Şubat Anneleri

ii aksmalrrr

cnm sıızın tukkan ne ıs yapıyo :) masallah epey calısan ve ısler yogun..
restaurantmı demıstn
sankı ole hatırlıyorum..

aa temızlık krızıne gırmeden bence bı temızlıkcı tut.
en temızı
heryer toplu olunca sadece elıf ın odası ıle ılgılenırsın oda tatlı yorgunluk olur:)

bosver kayınvalıdenler konussada duyma
kndı kendıne konussun daha cok dokunur sen duymamazlıga gelınce

saol cnm benım ınsallah
en gec saat 9 9,30da bebegıme kavusacagım
cok sukur rabbıme kazasız belasız tamamlamayı da nasıp eder ıns.

ıyı aksamlar cnm rabbıme emanet
dıkkat et kendıne..

aman efendim rica ederim. bööle geziniyorum bazen internette, ordan oraya bakınırken dikkatimi çekti. bi faydası olcaksa bizlere onun mutluluğu yeter bana

peki sana tarih falan verdimi veya yaklaşık bir zaman??

aman efendim rica ederim. bööle geziniyorum bazen internette, ordan oraya bakınırken dikkatimi çekti. bi faydası olcaksa bizlere onun mutluluğu yeter bana

peki sana tarih falan verdimi veya yaklaşık bir zaman??

tarih veremiyo ki dr 2hafta önde görünüyo bebek 37.hafta raporunu almaya geldiğinde bi daha bakalım dedi.. 40.haftayı beklerse şubatın sonu tatlım ama düşün 37de suni sanvı veriyim istersen sesi yani 08.02.2012 diyo dr bilemiyorum yani..

kız kardeşim geldi yemek yapıcaz bi türlü karar veremedik ne pişirsem acep kocişte gelir birazdan acıktım da

corbaaa turlu salcalı makarna
yogurtlu(bıber patlıcan kabak)
en pratık yemekler
bu ara ben bunları yapıyorum

veya patates yemegı :)

kız 12 2 12 de al sunı sancıyı
cok seksı bı trh olur
canım ne güzel işte tek değilsin bak üzülme artık
zzaten geliyo bebişin ayyy ne heyecanlı

ay sanırım suan ıtıbbarı ıle tam 38 saat sonra amelıyatta olacak ve yaklasık 39 saat sonra kucagıma alacam

kız 12 2 12 de al sunı sancıyı
cok seksı bı trh olur

ay sanırım suan ıtıbbarı ıle tam 38 saat sonra amelıyatta olacak ve yaklasık 39 saat sonra kucagıma alacam

Selam kızlar nıhlecim hadi allah yardımcın olsun hepimizin allah bir avazdan kurtarsın inşallah canım benim .bende 14 şubat istiyorum eşime hediyeden yırtarım diye :) ama normal doğum şimdilik benim 14 şubata suni sancıyla normal doğum yaparlarmı pazartesi dr gidicem sorıcam

şimdi eşim aradı zira gıcık oldum kendisine
arkadaşını yemeğe çağırmışş tabi 9 aylık hamile ollan onun eşi değil sonuçta
haaa arkadaşını ağırlatacak sonrada telde sipariş veriyo yok şu gömleğim yok bu pantolunum yıkandı dimi akşam annemlere geçicemde diyoo
pardonda ben neyim kızlar ordan bakınca hem işte hem evde çalışan ezik anne adayı mı? sanırım birazdan bu evde kıyamet kopacak

kızlar canlarım neydiyonuz ay baktımde nıhleninde günü belli olmuş birimiz daha eksiliyor aramızdan allahım hepimizi bir avazdan kurtarsın inşallah

Ayyyyyy neden böyle düşüncesiszlik yapmış senin beyin bak bende gıcık oldum şimdi anlayış yok bunlarda güzelim sanki bizim işimiz bide ağırlığımız yetmiyor bide emri vaki gelde kapatma kapıyı ışıklarıda söndür ne eşini nede arkadaşlarını alma diyesim geliyo ama malesef benimde 2 gündür kaynanamlar bende oğlumun odasını düzeltmeye ablam gelmişti onlarda burdaydı bi curcuna sorma 3 gün patladım

aaaaaaa nedne böle yaptı sımdı sneın yukun sana yeter be canım hıc ugrasma özel yemkle ne varsa onu yesınler bırakk

amin cnm hayırlısı ıle kurtulurum ınsallah
bnm dra solesem senın soracagını benı kovar
cocuk ne zmn ısterse o zmn gelır senmı belırlıcen ıstersen gelmesı ıcın okuyup ufleyelım der
sor bakalım ne dıcek
yorum yok balım
kızlar canlarım neydiyonuz ay baktımde nıhleninde günü belli olmuş birimiz daha eksiliyor aramızdan allahım hepimizi bir avazdan kurtarsın inşallah

cnm bnm gunum 1 ay oncesınde bellıydı tarıh.
ama zmn yaklastıkca tırstım
saat sayıyorum artık
darısı basınıza ınsallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…