kimse yok herhalde ama benim canım sıkıldı ben yinede yazıyım bu erkekler gerçekten garip,bu sabah ailesi geldi memleketinden bizimkinin hareketler değişti sinir oluyorum,bende bel fıtığı var onlar yokken herşeyi zaten kendi yapıyodu masayı hazırlıyodu çamaşırları asıyodu sağolsun yardımcı oluyodu şimdi bu akşam toplamış milleti bide yemeğe onların yanında hayatta bişey yapmaz beyfendi.vay halime yani,elini bi işe sürmez ben okadar insana nasıl hizmet edicem bilmiyorum,yemekleri yaptım gündüz yavaş yavaş ama bide kalıcaklar onların yatıp uyuması 1 i 2 yi buluyo demezlerde kızım git sen yat diye yarında doktor randevum var canım sıkıldı belki çok ufak bişey bu ben büyütüyorum ama şu durumda olmasam hiç problem değil.neyse bizimki aradı 5 dakkaya evdeyiz diyo,uyuz sormuyo bile yemek yapabildinmi diye her akşam sorar bu akşam mecburum ya iki kişiyken yemek yapma yorma kendini der bu akşam sormuyo bile,neyse hadi kızlar ben kalkıyım daha masayı hazırlıycam geldi sayılırlar,arada gelebilrsem gelirim artık.
off offf bugün iyice sinir oldum bu erkeklere,eşimede söyledim bi arkadaşı eşi aldatmış diye,evham yapmıştır diyo
delilleri var dedim kız benim gibi salak degil dedim, sinirlendi
seni şüphe ettirecek bişeymi yaptım diye
utandım söylediğimden ama çıktı bi kere allah var böyle bişey yapmaz ama yinede büyük konuşmamak lazım
canım sende takma onları,uykun gelince yat, belim agrıdı falan de hatta yemek yerken,acısınlar azcık
selam kızlarr arkadaşıma gitmiştim yeni geldimm
eleferaya çok üzüldüm bugün hiç keyfim kalmadıı doğumuna sayılı zaman kala öğrenmesi hiç iyi olmadıı
daha lohusalığı olacak
of off
eşine çok kızdımm normaldede ihanet etmek seveni çok üzer ama hamileyken çok daha zorr
eşi çeker acısını
yazık kıza çok üzüldümm
allah feraha çıkartsın üzülmesin yavrusu olacak
o üzüleceğine eşi üzülsünn
allah yardım etsin çok zor bizamanda
yanlış karar vermese bari
arkadaşımdan duydum
hamile kadını üç kere üç boyutlu ultrasona sokmuşlarr erken doğuma sebep olmuş 8 aylık doğumu olmuş bebekte 1 ayy küvezde kalmışş
üstelik benim doğum yapacağım hastanede
tırstım valla
canım kötü şeyleri düşünme, benim gittigim yerdede birsürü kötü olay olmuş, ama iyi olaylar daha çok,
kaderde varsa çekilir sen içini ferah tut
elma bende doktora gidiyom yarın, doğum tarihini konuşcaz bakalım. nst ye gircem duruma göre zor bi doğum gibi gözükecekse sezeryanı da konuşcaz
inşallah güzel haberlerle gelirsin sende
yorulursan uykun gelirse falanda hiç çekinme at hayatım, kimse 9 aylık hamile kadına uyudu diye bişey diyemez, önemli olan sen ve bebeğin boşverrrrr
canım allah hayırlı dogum versin bende bugün gittim, yeni dogum yapan bi kadın vardı, çok memnun kaldım doktordan dedi, son zamana kadar normal için ugraştı mecbur kalınca sezeryan oldum ama çok süpermiş sezeryan dedi,ama ben hala normalden yanayım