2012 Şubat Anneleri

şimdi nihleeyle görüştüm bebeğinin ağlamasını dinletti bana
resmen yıkıyodu ortalığı cadı
nerden çıkıyosa o ses yerim ben onu
akşama eve çıkarlarsa koyucak bebişin resimlerini:nazar:

günaydın kızlar, buklem ya bide biz dogrsak artık, yoruldum karnımda taşımaktan

Selam kızlar nasılsınız?Elefera bugun durumun ne ?Neler oldu dün ..Çok merak ediyorum ..Size bugun bişey soracağım kızlar..Bugün eşimin iş arkadaşı doğum yapacak..Eşiyle de tanışıyoruz ..ortak bir çift arkadaşımız aracılığıyla görüştüğümüz bir çift aslında genelde uzun zamandır koşturmaktan 1 yıldır telefonda falan görüştük desem yeridir...Her neyse, bu ara bebişe alıswerıs vs derken ay sonu geldiğinden çeyrek altın alabileceğimizi sanmıyorum..Sizce yarım çeyrek denen şeyden alsak çok mu ayıp olur ya da külçe altın mı taksak ..Komik olur mu?Genelde işyerınde para toplayıp altın takıyorlar,ama bizim az çok bir hukukumuz da war ..Ayrı takalım dedik ,siz olsanız ne yapardınız kızlarr..Hiç anlamam böle işlerden ..

canım maddi durumunuz şuan pek iyi degilmiş anladıgım kadarıyla,bence çeyrek di kendinizi sıkıntıya sokmayın,yarım çeyrek uygun olur yada bi arkadaşın dediği gibi kızsa küpe falanda güzel olur hem daha uygun,haa şuda var sen ne götürürsen onu getirirler düşüncesi, ben katılmıyorum çok gördüm çünkü sen götürüorsun altını o çok ucuz bişey alıp geliyor, belki size yanlış bir düşünce gelebilir ama öyle:19:

Herkese günaydın. Bende 38 haftalık hamileyim. Tahmini doğum tarihimiz 10 şubat. Şimdilik normal doğum görünüyor. Herkese hayırlı doğumlar. Sağlıklı evlatlar nasip etsin allahım

hoşgeldin canım yeni görüyoruz seni,kendinden bahsetsene

Gunaydın canım, dunden ıyı oldugum kesin.
Anlatayım...

Ama oncelıkle dun benı yalnız bırakmadıgınız ıcın cok tesekkur ederım.

Eve gıttıkten yaklasık yarım saat sonra esım geldı.
Once sakin bir sekılde bana herseyı anlatmasını ıstedım!
Buna kendımde ınanamadım, sakinliğime yani!

Daha sonra sunu anlattı.
Bu kız yaklasık 2 haftadır esımı arıyormus, esımle ılgılenıyormus.
Esım bana yansıtmadan kızın onu aramasını engellemeye calısmıs.
Aramasının nedenı, 'benı arama' demek ıcınmıs.
Gun boyu arıyormus ama aksam eve gırerken haber verdıgınde aramıyormus, bana yansıtmamak ıcın oda bunu yapıyormus!
Bu kısmı ne kadar ınandırıcı, tartısılır elbette!

Bazı geceler mesaj gondermıs o.r.pu esıme.
Ama ben hıc fark etmedım!

O.r.pu ıle hıc karsılasmamıs, nerede yasadıgını v.s. bılmıyormus.
Esım kendı aramalarında küfür edip, kapatıyormus.

Sımdı elımdekı verılere bakınca, bir ihtimal dogru olabılır dıyorum.
Cunku aramalarının %98'i 15 ve 60 sn.arasında.
%2 si 6 - 8 dk. arasında.

Hani diyorum (belkıde kendımı kandırıyorum) ozel bır muhabetlerı olsa bır kac sn.de ne konusabılırler?

Bana soylememesının nedenını 'sen son zamanlarda herseye cok uzuluyorsun, kendını begenmıyorsun, sana bunu soyleseydım kendıne ıyıce küsecektin' olarak acıkladı.

Kuran-ı Kerım ın uzerıne el basarak soyledıklerının dogru olduguna yemın ettı!

Ben yıne ınanmadım, ayrılacagımı soyledım ve sımdıden sonra ne yapmamız gerektıgını anlattım.
Diz coktu, yalvardı 'ben senı aldatmadım, sana ıhanet edemem, yapmadıgım bırseyden oturu benı cezalandırma, benım senden ve bebegımden baska kımsem yok' dıyerek aglamaya basladı.
O aglayınca kıyamadım ): Ben zaten aglıyordum... Baslangıctakı o guclu kadın ımajını coktan yerle bır etmıstım.

Bu arada o kadar cok uzulmusum kı, bır ara fena halde agrılarım oldu. Ama sonra gectı.
Esım tekrar ıse dondu ama hemen her yarım saatte bır benı aradı, 'ıyı mısın?' dıye.
Eve geldıgınde ıse, benden ozur dıledı, 'senı bu kadar uzdugum ıcın affet benı' dedı.
Affedemedım...
Gece boyu konusmadım.

Hatta yatagımızı ayırdım.
Ama ılerleyen saatlerde agrılarım artınca, dayanamadım yanına gıttım.
Dedım ya, 'benım agrıyan yerıme dokundugunda ıyılestıgıme ınanırım ben'
Yıne bana sarılsın ıstedım.
Sarıldık, optu, sevdıgını soyledı, kızımız tepkıler verdı... Boylece uykuya dalmısız.
Sabah dünü yasayan bız degılmısız gıbı davranmak ıstedım.
Unutmak, bır o.r.punun mutlulugumu-zu engellemesıne ızın vermemek ıstedım...

Bılmıyorum, esım dogruyu mu soyledı!
Dogru soyledıgıne bır tek konusma surelerının cok kısa olmasından dolayı ınanasım gelıyor.
Yalan olduguna ıse, bu kız esımın ısrarla 'benı arama' demesıne riayet gostermedı de, eve gırerken bana yansımasın dıye ıkaz etmesıne mı rıayet gosterdı dıyorum...

Boyle adi bir insan olabılır mı sızce?
Peki diyelim ki oyle, bu esımı masum kılar mı?

Bilmiyorum, hâlâ kafam karısık.
Dusunmek ıstemıyorum, esımın bır baska kadına bana yaklastıgı gıbı yaklasmasını kabul edemem!
Bır baska kadına dokunmasını, 'sevgılım, bebegım...' demesıne dayanamam.
Ben onu kardeslerınden bıle kıskanırken, bir baska kadın fıkrıne asla tahammul gosteremem.

Bu nedenle esımın bana dogruyu soyledıne ınanmak ıstıyorum.
Cunku ya buna ınanıp, guzel gunler bırıktırecegım.
Yada sureklı sorgulayarak en guzel gecmesı gereken gunlerımı berbat edecegım...

Konuyla ılgılı objektıf yorumlarınızı beklıyorum.
Ama ben yanıt yazamayacagım.
12:00 de toplantım var ve 11:00 gıbı cıkmam gerekıyor ofısten.
Ve daha yetıstırmem gereken bır yıgın ıs var.

Hepınız Rabbım'e emanetsınız.
Kendınıze ve meleklerınıze ıyı bakın.
eleferam dün okudum çok üzüldüm, bugün okurkende ağladım
arkadaşların yazdıklarınada katılıyorum,herkesin söylediğinde dogru bir yan var
bende bikaç şey söylemek istiyorum
erkekler kadın kız konusunda çok zayıf oluyorlar
kadın biraz ısrarcı davrandıysa eşinde karşılık vermiş olabilir
ama zannetmiyorum buluşup bişeyer yaptıklarını
bizde nişanlıyken eşimin eski kız arkadaşı arayıp duruyormuş hiç söylemedi bana
bigün yanımda aradı eşim kızardı bozardı noluyo dedim gitti kızla konuştu
geldi herşeyi anlattı bana ısrarla arıyor diye
ben görüncede çok pişman oldu, konuştugu için ve bana söylemediği için ve oradada bitti
umarım sizdede böye bişey olur
kızın piskiğidir belki eger eşini seviyorsan ona güvenmeye çalış ama şunuda söyle
birdaha yakalarsam dogru yada yanlış olsun herşeyi bitiririm sende defolup gidersin de
eminim olanlardan çok pişmandır

Günaydın kızlar...

Sizlere Hacerden bol bol selam getirdim...
Şu an hastanedeler...
Eşi açtı telefonumu...
Sesinde yeni baba olacak olmanın heyecanı ve telaşı vardı...
Aklı Hacer'imizdeydi kim bilir...

Kızlar sabah saat 09.20 de suni sancı vermişler Hacerimize...
Açılma şu an için 2 cm miş...

Ama yaşamayan bilemez ben yaşadığım için yazayım size..
Bu suni sancı ne meret bişey bilseniz....
Fena ağrı yapar...
Resmen sırttan sırttan vurur...

HAcer az önce epidural istemiş..
Biraz sonra epidural iğnesini yapacaklar...

Böylece epidural normal doğumla Musabımız doğacak inşallah...
Lakin akşamı bulabilirmiş..
Epidural takarlar ise az sonra nete canlı canlı bağlanacak HAcer...

Ay kızlar o kadar muhteşem bişey ki..
Anne olmak...
Anne olmaya hazırlanmak..
Tam 9 aydır burdayız kızlar..
Mide bulantılarından cinsiyet tahminlerinden 2 li 3 lü testlerden
Şimdi nereye geldik bakar mısınız?

Teker teker birimizi doğuma uğurlarken...
Anne oluşumuzu izlerken..
O heyecanı sanki biz yaşıyormuşcasına yaşarken..
Bizlere bu arkadaşlığı bu dostluğu verdiği için...
Binlerce şükür Rabbim'e...

İyi ki burdayım..
İyi ki sizleri tanımışım..
iyi ki varsınız kızlar...

anammm hacerde doguracak bi ben kaldım 38 haftada bitti ben nezaman doguracaaaaaaaaaaaaaaaaam:52::52:

Bılıyorum sıkıldınız benden ama, sızden baska kıme anlatacagımı bılmıyorum.
Sızce esım ve arkadası ıle konusmam dogru olur mu? ):

canım aşk olsun neden senden sıkılalım olurmu öle şey biz senin için bişey yapamayızki burdan dert ortağın olmak dışında elimizden bişey gelmez zaten keşke faydamız dokunabilse.

Bılıyorum sıkıldınız benden ama, sızden baska kıme anlatacagımı bılmıyorum.
Sızce esım ve arkadası ıle konusmam dogru olur mu? ):

canım eger gerçekten herşeyi biliyorsa bunlarıda bilmiyormudur sence, bence gereksiz eşinle konuş yeter

ayşebaharcım ne güzel şeyler yazıyosun yaa çok beğenıyorum..
canlarım allahım hepinize kolaylık versın..
yavrunuzla güzel günler sizin olsun inşallah..

amin canım, inşallah sende en yakın zamanda hamile kalıp sağlıcakla dogurrusun bebegini, herzaman aklımdasın vedualarımdasın

amin canım, inşallah sende en yakın zamanda hamile kalıp sağlıcakla dogurrusun bebegini, herzaman aklımdasın vedualarımdasın

Ayy canım benım çok teşekkur ederim inşallah..
valla sizlerde benım süreklı aklımdasınız ne yaptılar,bugün doğum oldu mu?diye
allahım yardımcızın olsun.çok mutlu oldum çok sağolasın:)

selam kıslarr
maşallah şubat gelmeden sıpacıklar gelmeye başladıı çok sıkılmışlar heralde içerdee dayanamıyorlar geliveriyorlar :emir_bebek:
eleferacım durumun yani belirsizlik doğruyu tam olarak bilememek çok zor şu durumdada sanırım öğrenemeyeceksin
eşinin konuşmaları kısa kısa olması ilginç yani sevgili olsalar uzun uzun konuşurlardı mesajlaşırlardı tam çözülmüyo anlaşılmıyo
ama şu belliki sen olayı öğrenince eşin o kadınla konuşmuş belli yoksa bianda teli iptal ettirmezdi
keşke daha önceden telin kimin üzerine olduğunu öğrenebilseydin isim bildikten sonra nerde otrurduğunu filan öğrenirdin daha kolay anlaşılırdı
ama şu durumda belirsizlik varr

günaydınlar herkese ,
dün kontrolümüz vardı kızlar, doktorum amniyon sıvımın biraz azaldığını söyledi ,
daha sonra tekrar ölçtü ve normal dedi ,
10 gün önce 10 cm'in üzerindeydi şimdi 9 cm ölçtü..
10 gün sonra tekrar gel dedi ,
sizce normal mi?

şimdi nihleeyle görüştüm bebeğinin ağlamasını dinletti bana
resmen yıkıyodu ortalığı cadı
nerden çıkıyosa o ses yerim ben onu
akşama eve çıkarlarsa koyucak bebişin resimlerini:nazar:

Günaydın kızlar...

Sizlere Hacerden bol bol selam getirdim...
Şu an hastanedeler...
Eşi açtı telefonumu...
Sesinde yeni baba olacak olmanın heyecanı ve telaşı vardı...
Aklı Hacer'imizdeydi kim bilir...

Kızlar sabah saat 09.20 de suni sancı vermişler Hacerimize...
Açılma şu an için 2 cm miş...

Ama yaşamayan bilemez ben yaşadığım için yazayım size..
Bu suni sancı ne meret bişey bilseniz....
Fena ağrı yapar...
Resmen sırttan sırttan vurur...

HAcer az önce epidural istemiş..
Biraz sonra epidural iğnesini yapacaklar...

İyi ki burdayım..
İyi ki sizleri tanımışım..
iyi ki varsınız kızlar...

:nazar:Maaşallah ne güzel haberler gelıyor..Demek ilk normal dogum da hacerden olacak ,way bee..Nihle'nin kızı da nıye öle aglıyor kı yazuukk sütü mü az gelıyor acaba sezeryandan??Allah ewlerıne saglıkla mutlu mutlu dönmelerını nasıp etsın ..Ben de istiyorum artık kucagımda bebe,kulagımda zırlamalar yaw
..

enice canım ocakta bu kadar doğum olduysa sende doğuırursun ..
inş canım yani
ne biilim buklecim ya annemde diyo seninki 7 şubata kalmaz çok aşagı inmiş diye ama bende ne sancı ne bişey, evdede patladım dışarı çıkmak istiyoruuuuuuum

günaydınlar herkese ,
dün kontrolümüz vardı kızlar, doktorum amniyon sıvımın biraz azaldığını söyledi ,
sizce normal mi?

canım geçmiş olsun sıvıyla ilgili hiçbir bilgim yok ama risk olsaydı doktorun daha sık çağırırdı

günaydınlar herkese ,
sizce normal mi?

bana hiç sıvıyla ilgili bişey söylemiyo dr
o yüzden bilgisisizm tatlık
kilosu falan nasıl?

:nazar:Maaşallah ne güzel haberler gelıyor..Demek ilk normal dogum da hacerden olacak ,way bee..Nihle'nin kızı da nıye öle aglıyor kı yazuukk sütü mü az gelıyor acaba sezeryandan??Allah ewlerıne saglıkla mutlu mutlu dönmelerını nasıp etsın ..Ben de istiyorum artık kucagımda bebe,kulagımda zırlamalar yaw
..

yok canım süyünden değil cadılığından ağlıyomuşş tembelmiş bide emme konusunda

ne biilim buklecim ya annemde diyo seninki 7 şubata kalmaz çok aşagı inmiş diye ama bende ne sancı ne bişey, evdede patladım dışarı çıkmak istiyoruuuuuuum

canım geçmiş olsun sıvıyla ilgili hiçbir bilgim yok ama risk olsaydı doktorun daha sık çağırırdı

benim hiç inmedi ben nasıl doğurcam:26:

teşekkür ederim canım ,
ben de aynı yorumu yaptım , kritik bir durum olsaydı daha erken çağırırdı..

bana hiç sıvıyla ilgili bişey söylemiyo dr
o yüzden bilgisisizm tatlık
kilosu falan nasıl?

kilosu falan gayet normal canım ,
sadece sıvı konusu beni telaşlandırdı ama sonradan normal dedi:31:anlayamadım bir türlü..
kritik bir durum olsaydı 10 gün sonra hazırlıklı gel falan derdi herhalde değil mi:31:

:54::54::54::54:

Bebikin napıyooo
bende yine mide yanmaları hat safada..
Sende durum ne?
Canım 1 gr altınlar var gördün mü bilmiyorum..
en son 96 tl ye almıştım..
Mecbur getirecek canım ya...
Utanır adam anlıyor musun?
Adını yaz kurdelanın kenarına; unutsa da görür:1::1:

Ben de bunu düşündüm canım 100 TLlik bir altın wersek veya bulursak künye tarzı birşey olur mu?Çok sağolun walla içim rahatladı,aslında ben sımdıden gıtmek ıstıyorum hem hastane tecrubem de olur ,görmüş olurum diye..ama bilemiyorum ..Bu arada mide yanmalarım benım de dewam edıyor,sodayla hafıflıyor canım..Hanı 35ten sonra mıdemız yanmayacaktı Aysebahar..Demek kı bızım veletler hala yukardalar yahu..:49:

benim hiç inmedi ben nasıl doğurcam:26:[/QUOTE]

aaaa daha dur canım benim daha yeni indi, ben dogurayımda sen sıranı bekle
buklee eger benden önc dogurursan çıldırırım ben:52::52::52::53:

Yorumları okuyunca yıne kafam karıstı.
Evet, bır ınsan 'evlıyım' demesıne ragmen hıc tanımadıgı bır erkegı neden ısrarla arasın kı!
Sesıne mı vuruldu esımın!
Bu olamaz!

Kızı aradım, esımın telefonundan..
Kapalıydı.
Aksam uzerı ıse hat ıptal olmustu!
Bır kac saat ıcınde ne kadar hızlı bır gelısme degıl mı?

Benı en cok kuskulandıran aslında su oldu,
Gunlerce 'benı arama' dıyor, kız hala ısrarla arıyor ama dun esım arayıp, kufredıyor, bırseyler soyluyor sonra kız kayıplara karısıyor!
Ilgınc hemde cok ılgınc.

Sırtımda o kadar agır bır yük var ki simdi.
Nasıl hafıfletecegımı bılmıyorum.

Dusundukce cıldıracak gıbı oluyorum.

Ben bunu hak etmedım dıyorum sadece.

Bırsey soracagım.
Is arkadasım var esımın, oldukca samımıler.
Hanı kumam dıye bahsedıyordum zaman zaman.

Esım dun 'X de bılıyor butun olayları' dedı.
Acaba aksam ıkısını de dısarı mı davet etsem, zaman gecırmek ıstıyormusum gıbı.
Sonra sohbet esnasında, bırden sorsam X'e olayları?

Biliyorsa da asla söylemez kı kankası canım nıye acacaksın kı konuyu ?Erkekler böle durumlarda hep birbirlerini destekler ,asla ele wermez..Eşin de zaten sorarsa böyle söyle felan demiştir..Boşwer..Bence sen şimdi sakın bir şekilde bebeğine kanalize ol ve dediğin gibi yap ..Hafif şüphe duy,ama çok da zorlama..Tekrar 2-3 hafta sonra veya dogumun bıtımıne ertele we o zaman tekrar dökumanlarına bakarsın ...Eğer sık aradıgı bır tel warsa o zaman o numarayı ararsın o kız cıkarsa konusursun ..Şimdi yapabılecegın bişey yok ki kendını üzmekten başka..:25::25:Sadece gözü kapalı inanma ...Keşke gece yanına gitmeseydın de birkaç gün ağlasaydı ezilseydı kız..

benim hiç inmedi ben nasıl doğurcam:26:

aaaa daha dur canım benim daha yeni indi, ben dogurayımda sen sıranı bekle
buklee eger benden önc dogurursan çıldırırım ben:52::52::52::53:[/QUOTE]

niye böyle yapıyon ya herkes sırayı bozuyo benbozsam nolur?
kuzum nihleenin dediği gibi izne ayrıldığım doğursam süper olur şaka maka bi yana
siparişle o güne çağırıyorum yavrumu
gel gel:46::46:

günaydın kızlar, buklem ya bide biz dogrsak artık, yoruldum karnımda taşımaktan

canım maddi durumunuz şuan pek iyi degilmiş anladıgım kadarıyla,bence çeyrek di kendinizi sıkıntıya sokmayın,yarım çeyrek uygun olur yada bi arkadaşın dediği gibi kızsa küpe falanda güzel olur hem daha uygun,haa şuda var sen ne götürürsen onu getirirler düşüncesi, ben katılmıyorum çok gördüm çünkü sen götürüorsun altını o çok ucuz bişey alıp geliyor, belki size yanlış bir düşünce gelebilir ama öyle:19:

:52::52:

Ewet kafamda bişeyler canlandı sanırım çeyrek değil ama gram takarım en iyisi..Bir de ufak hedıye belkı bılemıyorum ..Teşekkürler fikir werdıgınız ıcın ..Senın 38 bıtıyor mu ne?Cok az kalmısss süper...Darısı bızee..

Selam kızlar nasılsınız?Elefera bugun durumun ne ?Neler oldu dün ..Çok merak ediyorum ..Size bugun bişey soracağım kızlar..Bugün eşimin iş arkadaşı doğum yapacak..Eşiyle de tanışıyoruz ..ortak bir çift arkadaşımız aracılığıyla görüştüğümüz bir çift aslında genelde uzun zamandır koşturmaktan 1 yıldır telefonda falan görüştük desem yeridir...Her neyse, bu ara bebişe alıswerıs vs derken ay sonu geldiğinden çeyrek altın alabileceğimizi sanmıyorum..Sizce yarım çeyrek denen şeyden alsak çok mu ayıp olur ya da külçe altın mı taksak ..Komik olur mu?Genelde işyerınde para toplayıp altın takıyorlar,ama bizim az çok bir hukukumuz da war ..Ayrı takalım dedik ,siz olsanız ne yapardınız kızlarr..Hiç anlamam böle işlerden ..

Arkadasların yorumlarıyla gram altın alayım dıyorum ..Ayıp olur dıyen war mı veya baska fıkrı olan kızlar..Aksama gıderız dıye soruyorum dewamlı kusura bakmayın..

Arkadasların yorumlarıyla gram altın alayım dıyorum ..Ayıp olur dıyen war mı veya baska fıkrı olan kızlar..Aksama gıderız dıye soruyorum dewamlı kusura bakmayın..

yok canım niye ayıp olsun sonuçta gücün buna yetiyosa yapacak bişey yok
ve altın artık çok değerli
gram falan farketmez:34::34:

Back
X