2012 Şubat Anneleri

nasıl yani kadın mı musallat oluyormuş

Aynen oyle canım.
'Numaramı nereden bulmus bılmıyorum, ama benı tanıyormus.
Bende merak ettım, kım oldugunu ogrenmek ıstedım' dıyor.
Ama bana yansıtmadan cozmek ıstemıs.
Bılıyor cunku benı, takıntılıyımdır, unutamam, altında baska seyler ararım.
Ama sımdı daha beter oldu.
Baslangıcta anlatsaydı ona guvenme ıhtımalım vardı.
Sımdı kuskularım var.

Zaten bakıyorum, konusmalar hep sanıyeler uzerıne.
Uzun muhabbetler yok.

Benı en cok yaralayan eve gırerken haber vermesı oldu.
Onu da, 'her dakıka arıyor, eve gırdıgımde aramasın dıye haber verıyordum' olarak acıkladı.

günaydın kızlar,tam yazmaya başladım tansiyonum düştü, neden oldu anlamadım ilk aylarda olurdu,dayanamadım şimdi tekrar yazıyorum

Benim eşim de ''sağ yap şurdan gel ''diye yol gösteriyor..Bunlar bizden de sabırsız yahu nasıl oluyorsa..Bugunkı arkadasımın eşi de diyor''o orda bır tane dogururken ben dısarda 9 dogurdum ''dıyor..:1::1:
gerçekten bu kocalar 9 doguracak, ben eşime doguma benimle gir diyorum, ölürüm ben dayanamam diyor:34:

Pisman olduguna, uzuldugune emınım.
Anlattıklarına ınanmak ıstıyorum, ama yapamıyorum.
Dün fenaydım.
Toplantıdaydım ama aklımın bır yanı hep bu meseledeydı.
Sorular... Cevapsız sorular...

Toplantı bıttı, eve gıderken saatlerce yurudum.
Esımın yanına gıttım, 'bu ne hal?' dedı, 'yurudum' dedım.
Kahvaltı ıle duruyordum, saat 20:30 olmustu.
'Ben acım' dedım...
Markete gıttık alıs-verıse, sonra yemege goturdu.
Hersey oyle guzel gorunuyordu kı...

Dayanamadım, 'bu kusku ıle yasayamam, sana ınanmak ıstıyorum yoksa bu evlılık bıtecek' dedım.
Anlattı... ıkna oldum mu? Bılmıyorum...

'Artık benden hep suphe duyacaksın, bıraz gec kalsam veya dısarı cıksam rahatsız olacaksın, bılıyorum' dedı...
Oyle olacak, ne kadar kötü.
Oysa ben ona ınanmayı cok ısterdım, herseyden cok.

Soyledıgıne gore, esım kızı hic gormemıs.
Ama kız onu tanıdıgını soyluyormus.
Sesınden kım oldugunu cıkaramadım, ama merak ettım kım oldugunu.
Bırazda bu nedenle konustum, buyuk hataydı, senınle paylasmalıydım ama sen cok uzulecektın dıyor...
Boyle uzulmedım mı dedım, basını egdı.

Bılmıyorum, neye ınanmalıyım.
Belkı de gercek budur.
Oyle bıle olsa bır baska kadınla konusmus olması canımı yaktı.

Gercegın bu olduguna ınanmam ıcın mı bılmıyorum ama bır kısıden bahsetmıstım bende.
ıs gorusmesıne gelecektı, bana gece yarısı mesaj gondermıstı.
Bu gece yıne gondermıs, ben esıme soyleyemedım.
Belkı onun bana yasattıgı olaydan once olsaydı soylerdım.
Ama sımdı soylemeye cesaret edemıyorum.
Ve korkuyorum, aynı seyı benım uzerımden yasarsak dıye!

Demez mı o zaman, 'bana o kadar kızdın, sen neden gızledın' dıye.
Ne yapmalıyım?
Adamı arasam, buna cesaretım de yok.
ıs yerınden bır erkek arkadasa mı aratsam, kızsa, bagırsa, bır daha bana mesaj gondermese?

Guvenemeyecegım degıl de, ya anlattıkları gercek degılse, ya benı kandırıyorsa, ya devam edıyorsa, ya devam ederse...
Gıbı sorular benı yoruyor.

Akıllı sanırdım bende kendımı.
Ama akıllı olsaydım, soguk kanlı davranır, o gunun aksamında konusurdum esımle ve kızı aradıgında neler konustugunu duyardım.
Ama sımdı hersey bır soru ısaretı olarak kaldı.

Acı cekmemek mumkun mu :43:
Sevdıgım adam baskası ıle konusmus.
Ve benden gızlı.
Kım bılır neler konustular :43:
Ben alıs-verıs yaptıgımızda kasıyerler esımle samımı konustuklarında dahı kıskanırım.
Bunu nasıl hazmedecegım :43:

canım eşini seviyorsun bu çok belli
bi hata yapmış öyle veya böyle olmuş bişeyler, bundan sonra senin yapman gereken şu
eger bu şüpheyle yaşayamıcaksan,, belli bir süre eşinle ayrı kalın tabi bebek dogduktan sonra
yok ayrı yapamam diyorsan herşeyin üstünü kapatıp unutacaksın,devamlı hatırlamak ve hatırlatmak sizi yıpratacak huzursuz seneler geçireceksin
ablanda geliyor, biz hernekar yrum yapsakta seni ve eşini tanımıyoruz
ablana bahset onun fikirlerini al bence, elbet üzülecek ama ortak bie çözüm bulabilirsiniz,
belki sen abartıyorsun, eşin bundan sonra yapmaz çok pişman gibi şeyler söyleyebilir
çünkü aynı evde kalacaksınız hal ve hareketlerinden tepkilerini anlar
keşkeleri bırak artık bi kenara, olan oldu demek böylesi daha hayırlıydı, ileride daha kötü şeyleri önlemiş oldu belkide
bence eşine söylicen son şey şu olmalı ki ben hep söylüyorum
'eger başka birine gönlün kayarsa beni hemen bırak boşanalım hiç kızmam sana
ama gizli gizli yaparsan asla affetmem',ben sana muhtaç degilim, bulunmaz hint kumaşıda degilsin, güzel kadınım boşanırsam arkadan sıra olurlar diyorum, kızıyor biraz ama hakda veriyor
sana diyecegim bu, eger onu seviyorsan bugünde aklında kalanı söyle ve kapat birdaha açmamak üzere...

Günaydın kızlar. Dünden beri ağrılarım var. Düne kadar çok iyiyidim. Belim çok ağrıyo oturup kalkamıyorum.
Kasıklarımda patlicakmış gibi bi his var. Bebeğin hareketleri bile bazen canımı yakıyor. Son zamanlar böylemi olur acaba?????
Bugün kontrolum var dr. da soracağım.

canım dün gece bende hiç uyuyamadım agrılarım okadar çok oldu ki sonra bogulacak gibi oluyorum kalkıp geziyorum:50: ayy çok kötü bir geceydi, galiba normal bunlar

günaydın canlarım...
fena gribim..
hapşuruk :2:
burun tıkanıklığı
boğaz yanması
kısacası ne ararsanız var...:43:

geçmiş olsun tatlım hemen bi doktora git
Günaydın kızlar...
Hacerim yazmış doğum anıısnı
Tabi haberi yok ben burda canlı canlı yayın yaptım:1::1:

günaydın tatlım sanada
kızlar günaydın
4 gündür sağ tarafımda gögsümün altında ve sırtıma doğru çok şiddetli ağrım var yatıp kalkamıyorum oturamıyorum çok canım yanıyor dün doktoruma gittim film çekildi sağ tarafımda böbrekte genişleme çıktı 3 gün ilaç tedavisi verdi cuma günü tekrar gitcem geçmezse ya stend takıcak üroloji doktoru ya da hemen sezeryan a alıcaz dedi siz bu konuda nedüşünüyorsunuz? stend mi sezeryan mı? yada böbrek genişlemesi hakkında bilgisi olan varmı? dün aksam çıktı sonuç doktorumda doğumdaydı doğumhaneye girdik ayaküstü 1-2 dk konustu pek bişeyde soramadım cuma gel dedi

geçmiş olsun canım, doktor degilim yanlış yönlendirmek istemem ama gelişimini tamamladıysa sezeryan ol derim, çünkü ilaç alacaksın bebege bi zararı olabilir

başrol: musab emre ve hacer
bugün sabah 7:30 da hastaneyi aradık hiç sancımız olmadığı ve suyumuz az kaldığı için suni sancı verilecekti boş odamız var hemen gelin dediler yatış işlemleri vs( pazarlık yapın bana %15 indirim yaptılar) 09:20'de suni sacı vermeye başladılar dayanılır bir sancı ama öyle sık geliyorki 1-1.5 dk arayla 3 saat sonra artık dayanamadım açıklık 4 cm olmuş epidural taktırdım doğum uzar dediler ama umurumda bile değildi... epidurali takarken acımadı 1 saat takılı kaldı doktor muayeneye geldi açıklık 9 cm dedi şok oldu... ama epidural olunca ıkınamıyorsunuz o yüzden ilacı kestiler bir süre odada ıkınma faslı sonra 2:30 da doğumhaneye aldılar 2:45'de oğlum dünyaya geldi en zoru o 15dk diyebillirim ama insan görünce herşeyi unutuyor...kilosu:2800gr boyu 50cm sütümüzde yavaş yavaş gelmeye başladı damla damla da olsa... şimdi uyuyor...güzel allahım hepinizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah...öyle güzel bir duyguki insan herşeyi unutuyor...yarın taburcu oluyoruz...hepinize sevgiler...
canım gözün aydın allahım analı babalı büyütsün inş.hayırlı evlat olsun inş.çok güzel bi duygudur inş.bizde yaşarız

Pisman olduguna, uzuldugune emınım.
Anlattıklarına ınanmak ıstıyorum, ama yapamıyorum.
Dün fenaydım.
Toplantıdaydım ama aklımın bır yanı hep bu meseledeydı.
Sorular... Cevapsız sorular...

Toplantı bıttı, eve gıderken saatlerce yurudum.
Esımın yanına gıttım, 'bu ne hal?' dedı, 'yurudum' dedım.
Kahvaltı ıle duruyordum, saat 20:30 olmustu.
'Ben acım' dedım...
Markete gıttık alıs-verıse, sonra yemege goturdu.
Hersey oyle guzel gorunuyordu kı...

Dayanamadım, 'bu kusku ıle yasayamam, sana ınanmak ıstıyorum yoksa bu evlılık bıtecek' dedım.
Anlattı... ıkna oldum mu? Bılmıyorum...

'Artık benden hep suphe duyacaksın, bıraz gec kalsam veya dısarı cıksam rahatsız olacaksın, bılıyorum' dedı...
Oyle olacak, ne kadar kötü.
Oysa ben ona ınanmayı cok ısterdım, herseyden cok.

Soyledıgıne gore, esım kızı hic gormemıs.
Ama kız onu tanıdıgını soyluyormus.
Sesınden kım oldugunu cıkaramadım, ama merak ettım kım oldugunu.
Bırazda bu nedenle konustum, buyuk hataydı, senınle paylasmalıydım ama sen cok uzulecektın dıyor...
Boyle uzulmedım mı dedım, basını egdı.

Bılmıyorum, neye ınanmalıyım.
Belkı de gercek budur.
Oyle bıle olsa bır baska kadınla konusmus olması canımı yaktı.

Gercegın bu olduguna ınanmam ıcın mı bılmıyorum ama bır kısıden bahsetmıstım bende.
ıs gorusmesıne gelecektı, bana gece yarısı mesaj gondermıstı.
Bu gece yıne gondermıs, ben esıme soyleyemedım.
Belkı onun bana yasattıgı olaydan once olsaydı soylerdım.
Ama sımdı soylemeye cesaret edemıyorum.
Ve korkuyorum, aynı seyı benım uzerımden yasarsak dıye!

Demez mı o zaman, 'bana o kadar kızdın, sen neden gızledın' dıye.
Ne yapmalıyım?
Adamı arasam, buna cesaretım de yok.
ıs yerınden bır erkek arkadasa mı aratsam, kızsa, bagırsa, bır daha bana mesaj gondermese?

bazı parçalar ben de oturmuyor ne yazık ki ..Sanırım erkek nefsi beğenilmenin verdiği heyecanla çok da engellememiş kızı.Yoksa son anda nasıl kıza kızıp olayı bitirdiyse(?) önceden de çok rahatlıkla yapabilirdi. Ama arkadaşların dediği gibi artık çok kurcalama canım ,acıtma canını. Zaten zaman herşeyi gösterecek sana ...

kızlar günaydın nasılsınız bakalım sizler ve minik bebekleriniz umarım herkes iyidir,ben okadar dikkat etmeme rağmen grip oldum ya nasıl bişey bu boğaz yanması halsizlik gözlerimden sular akıyo sanki bi bu eksikti,sabah doktora gittim bebiş 3000 gr olmuş çok iyi dedi doktor herşeyi normalmiş ben doğum için sezeryen diycek diye beklerken onada normal dedi şimdilik son anda bi değişiklik olmazsa tabi inş.varis yukarı doğru büyümüş dedi bakalım hayırlısı ne olcak sizlerde ne var ne yok.elefera buralardamısın?nasıl hissediyosun kendini geçmişi okumadım daha,hacerle nıhle aldı bebişleri kucaklarına ortalıkta yoklar :))

canım eşini seviyorsun bu çok belli
bi hata yapmış öyle veya böyle olmuş bişeyler, bundan sonra senin yapman gereken şu
eger bu şüpheyle yaşayamıcaksan,, belli bir süre eşinle ayrı kalın tabi bebek dogduktan sonra
yok ayrı yapamam diyorsan herşeyin üstünü kapatıp unutacaksın,devamlı hatırlamak ve hatırlatmak sizi yıpratacak huzursuz seneler geçireceksin
ablanda geliyor, biz hernekar yrum yapsakta seni ve eşini tanımıyoruz
ablana bahset onun fikirlerini al bence, elbet üzülecek ama ortak bie çözüm bulabilirsiniz,
belki sen abartıyorsun, eşin bundan sonra yapmaz çok pişman gibi şeyler söyleyebilir
çünkü aynı evde kalacaksınız hal ve hareketlerinden tepkilerini anlar
keşkeleri bırak artık bi kenara, olan oldu demek böylesi daha hayırlıydı, ileride daha kötü şeyleri önlemiş oldu belkide
bence eşine söylicen son şey şu olmalı ki ben hep söylüyorum
'eger başka birine gönlün kayarsa beni hemen bırak boşanalım hiç kızmam sana
ama gizli gizli yaparsan asla affetmem',ben sana muhtaç degilim, bulunmaz hint kumaşıda degilsin, güzel kadınım boşanırsam arkadan sıra olurlar diyorum, kızıyor biraz ama hakda veriyor
sana diyecegim bu, eger onu seviyorsan bugünde aklında kalanı söyle ve kapat birdaha açmamak üzere...

ılk kez keske bu kadar sevmeseydım dedım.
Ama nasıl sevmem kı.
O benım arkadasım, dostum oldu.
Babamdan gormedıgım destegı, sevgıyı onda gordum.

Hıc ama hıc bır erkek bana boyle destek vermedı.
Gecmıstekı yasanmıslıklarım gozumde bır bır ufalırken, esım her gecen gun gozumde buyudu.
Kocaman yaptım onu, ona olan sevgımı ):

Guclu kadın olmaya calıstım dun aksam.
Anlattı, dınledım ve sonunda 'o kadına ıstedıgını vermeyecegım, bızı mutsuz etmek ıstıyor ama bunu basaramayacak' dedım.
Ama kendım dahı ınanmadım bu soze.

Ablama bıraz cıtlattım, ama durumu tam bılmıyor.
Bu aksam bı gelsın, anlatacagım.
Yoksa ıcımde buyuyecek bu mevzu.

Sonra yazdıgın turde sozler edecegım esıme...
Gercekten benı aldatmasın enıce, gonlu baskasına kaydıysa durustce soylesın daha ıyı.
Onurlu bır ayrılık olur en azından.

bazı parçalar ben de oturmuyor ne yazık ki ..Sanırım erkek nefsi beğenilmenin verdiği heyecanla çok da engellememiş kızı.Yoksa son anda nasıl kıza kızıp olayı bitirdiyse(?) önceden de çok rahatlıkla yapabilirdi. Ama arkadaşların dediği gibi artık çok kurcalama canım ,acıtma canını. Zaten zaman herşeyi gösterecek sana ...

Bende bunu anlamıyorum.
Madem ıstemıyordu, bır gunde engelleyebılıyordu, neden daha once yapmadı.
Bu sorular bana cok agır gelıyor...

Onu da, 'her dakıka arıyor, eve gırdıgımde aramasın dıye haber verıyordum' olarak acıkladı.

Her dakika görüştüklerini itiraf da etmiş...İlginç...

Komagene..
Cnım benim park yatağım var..
Ama ben içine yün yatak yaptım...
Büyük bir döşek vermişti kayınvalidem..
onu ikiye böldüm....
Koydum içine..

Alırken içine sünger bir yatak vermişlerdi..
Onu onun altına koyuyorum..

Aynen oyle canım.
'Numaramı nereden bulmus bılmıyorum, ama benı tanıyormus.
Bende merak ettım, kım oldugunu ogrenmek ıstedım' dıyor.
Ama bana yansıtmadan cozmek ıstemıs.
Bılıyor cunku benı, takıntılıyımdır, unutamam, altında baska seyler ararım.
Ama sımdı daha beter oldu.
Baslangıcta anlatsaydı ona guvenme ıhtımalım vardı.
Sımdı kuskularım var.

Zaten bakıyorum, konusmalar hep sanıyeler uzerıne.
Uzun muhabbetler yok.

inana bana seninki çok daha hafif benim yaşadığımdan...çünkü ben direk mesaj yakaladım...yatağa bile giremedim...çok üzüldü beni çok seviyor biliyorum ama ben güvenemiyorum..akşamları hemen eve geliyor artık telefonunu kurcalamama hiç birşey demiyor önceden yanında durup nelere baktığıma bakardı ve bi bahaneyle elimden alırdı...

benim güvenim sarsıldı artık hiçbir hareketini alttan almıyorum...beni asla bırakamaz biliyorum zaman zaman hatırlatıyorum da nasıl yaptın ve ben nasıl affettim diye...ilk duyduğumda kıpkırmızı gözlerle yüzüne baktım hiç konuşmadım o anlattı ve ben donuk donuk yüzüne baktım gitti jilet alıp bileklerine getirdi inan yapsa umrumda olmazdı okadar hissizleştim ona karşı...sonra nasıl geçti bu bilmiyorum iyileşme noktasını hatırlamıyorum...akabinde hemen tatile gittik bu olabilir sebebbi bir de sen anlatınca aklıma geldi...akşam konuşurum dedim ama konuşmadım...

kızlar günaydın nasılsınız bakalım sizler ve minik bebekleriniz umarım herkes iyidir,ben okadar dikkat etmeme rağmen grip oldum ya nasıl bişey bu boğaz yanması halsizlik gözlerimden sular akıyo sanki bi bu eksikti,sabah doktora gittim bebiş 3000 gr olmuş çok iyi dedi doktor herşeyi normalmiş ben doğum için sezeryen diycek diye beklerken onada normal dedi şimdilik son anda bi değişiklik olmazsa tabi inş.varis yukarı doğru büyümüş dedi bakalım hayırlısı ne olcak sizlerde ne var ne yok.elefera buralardamısın?nasıl hissediyosun kendini geçmişi okumadım daha,hacerle nıhle aldı bebişleri kucaklarına ortalıkta yoklar :))

Canım şu an kaç haftalıksın?
Tam olarak?
Maşallah bence süper kilosu bebeğin...
Normal yap canım..
Adı üzerinde:)

Varis bacaklarında mı senin?
Vajinal varis miydi sendeki?

Bu arada ağda durumunu ne yaptınız kızlar?

inana bana seninki çok daha hafif benim yaşadığımdan...çünkü ben direk mesaj yakaladım...yatağa bile giremedim...çok üzüldü beni çok seviyor biliyorum ama ben güvenemiyorum..akşamları hemen eve geliyor artık telefonunu kurcalamama hiç birşey demiyor önceden yanında durup nelere baktığıma bakardı ve bi bahaneyle elimden alırdı...

benim güvenim sarsıldı artık hiçbir hareketini alttan almıyorum...beni asla bırakamaz biliyorum zaman zaman hatırlatıyorum da nasıl yaptın ve ben nasıl affettim diye...ilk duyduğumda kıpkırmızı gözlerle yüzüne baktım hiç konuşmadım o anlattı ve ben donuk donuk yüzüne baktım gitti jilet alıp bileklerine getirdi inan yapsa umrumda olmazdı okadar hissizleştim ona karşı...sonra nasıl geçti bu bilmiyorum iyileşme noktasını hatırlamıyorum...akabinde hemen tatile gittik bu olabilir sebebbi bir de sen anlatınca aklıma geldi...akşam konuşurum dedim ama konuşmadım...

Kötü şeyler yaşamışsın sende akyz..
Allah yaşatmasın kızlar bir daha böyle şeyler..

İşte ben bunu demek istiyorum..
Aldatmayan aldatmamış erkek yani suçsuz erkeği gözünden anlarsınız zaten..
Öyle erkeklerin ;
ayağınıza kapanıp af dilemesine
Özellikle ağlayarak "ben suçsuzum " demelerine
Jilet alıp gelmelerine
Yok başka oyunlara
Gerekleri yok..
İhtiyaçları yok..
O erkekler inanın ; gözlerinden de yüreklerinden de belli oluyor...

Canım şu an kaç haftalıksın?
Tam olarak?
Maşallah bence süper kilosu bebeğin...
Normal yap canım..
Adı üzerinde:)

Varis bacaklarında mı senin?
Vajinal varis miydi sendeki?

Bu arada ağda durumunu ne yaptınız kızlar?

36+5 canım vajinal varis o yüzden belli değildi doğumun nasıl olcağı inş.bi aksilik olmaz şimdilik herşey normalmiş doğum pozisyonunda dedi hayırlısı bakalım,ya şu ağda durumunu sorma benim varisten dolayı zor ama bakalım nasıl olcak,çok can yakıyo doktor bide çok dikkatli yapki allah korusun bi zedelenme falan olursa kanı durduramazsın dedi doğal gitmeyi düşünüyorum bende ne varsa :)))şaka bi yanada gerçekten zor oluyo hamilelikte ağda ya,siz naptınız ağda işlerini

Bende bunu anlamıyorum.
Madem ıstemıyordu, bır gunde engelleyebılıyordu, neden daha once yapmadı.
Bu sorular bana cok agır gelıyor...

canım kafanı karıştırmak istemiyorum bu zor olayı malesef bütün hormonlarının alt üst olduğu en hassas döneminde yaşıyorsun...ama bizim en ufak birşey de aslan kesilen sevgili kocalarımız bir kızdan mı korkacak... bu kızı korkutup da beni arama mı diyememiş...diyememiş mi seni savcılığa şikayet ederim...yazamamış mı oraya buraya numarasını... biz yapamayız ama erkekler yapar bilir... yazar bilindik ulu orta bir yere hatta çok basit olacak ama tuvalet kapısı arkasına bununla bile tehdit etmemiş mi?:20:

ama malesef inanmak istediğimiz için inanıyoruz yoksa hiçbir inandıracak cümle kurmamış...

seninkide çok kötü bi durum rabbim kimseye yaşatmasın sende hamilemiydin canım bu olay yaşandığında gerçi farketmez ha hamilesin ha normal zamanda ama hamileyken biraz daha fazla can yakar herhalde allahım bi daha inş.hiç yaşatmasın bu son olsun .bu erkekleri anlamak gerçekten çok zor neden böle şeyler yaparlarki anlam veremiyorum,yapılarında var sanırım bunların doğaları gereğimidir nedir,biz yapsak neler olur acaba?
akşam rüyama girmiş benimde eşimin beni aldattığını görüyorum,kızı öle bi dövüyorumki hırsımı alamıyorum o derece, eşime anlatıyorum sabah, kızı ne dövüyosun beni dövseydin ya diyo :) herhalde bilinçaltı düşünüyoruz ya ondan sanırım :((

kızlar park yatak alanlarınız var mı?içine hangi marka visco yatak aldınız yada visco mu aldınız?

biz aldık visco ama sert olanından diğerlerinden farklı biraz daha kalın ve hemen içine geçmiyor..yeni doğan için viscoyu çok önermiyorlarmış diye duymuştum bende bunu görünce aldım...cnr da hafta sonu bebek fuarı vardı oradan aldım...kayserili bir firma daha güzel yataklar da vardı ama ebatları uymadı malesef 40 liraya aldık...

36+5 canım vajinal varis o yüzden belli değildi doğumun nasıl olcağı inş.bi aksilik olmaz şimdilik herşey normalmiş doğum pozisyonunda dedi hayırlısı bakalım,ya şu ağda durumunu sorma benim varisten dolayı zor ama bakalım nasıl olcak,çok can yakıyo doktor bide çok dikkatli yapki allah korusun bi zedelenme falan olursa kanı durduramazsın dedi doğal gitmeyi düşünüyorum bende ne varsa :)))şaka bi yanada gerçekten zor oluyo hamilelikte ağda ya,siz naptınız ağda işlerini

Canım vajinal varise rağmen normal doğum mu olacaksın
Hayır düşünüyorum da..
Allah kimseye vermesin
Oraya sonuçta doğum sırasında dikiş atılıyor diye biliyorum
Varise rağmen bu nasıl olacak
Doktorun bunda bir zarar olur olur demedi mi?

Benim zaten azdı...
Zayıflarda..
Haftasonu hallettim..

seninkide çok kötü bi durum rabbim kimseye yaşatmasın sende hamilemiydin canım bu olay yaşandığında gerçi farketmez ha hamilesin ha normal zamanda ama hamileyken biraz daha fazla can yakar herhalde allahım bi daha inş.hiç yaşatmasın bu son olsun .bu erkekleri anlamak gerçekten çok zor neden böle şeyler yaparlarki anlam veremiyorum,yapılarında var sanırım bunların doğaları gereğimidir nedir,biz yapsak neler olur acaba?
akşam rüyama girmiş benimde eşimin beni aldattığını görüyorum,kızı öle bi dövüyorumki hırsımı alamıyorum o derece, eşime anlatıyorum sabah, kızı ne dövüyosun beni dövseydin ya diyo :) herhalde bilinçaltı düşünüyoruz ya ondan sanırım :((

eşin doğru söylemiş kızı neden dövüyorsun o haltı yiyen kocan:1:açıkçası ben kızları hiç suçlu bulmuyorum sen edepli olduktan sonra neden bir erkek musallat olsun oldu mu hemen çaresine bakarız biz...bizlerde bayanız neden biri musallat olmuyor...ama erkekler öyle mi?

ben aradım kızı söyleyemedim konuşmadım da belki de telekızdı bilmiyorum...ama ben erkeklerin cinsellik için bu tür şeyler yaptığını düşünüyorum ya kendini yetersiz görüyor yada nefsine hakim olamıyor...güzellik çirkinlik bu sebeplerden aldatmaz erkek bence tek sebebi cinsellik...

Canım vajinal varise rağmen normal doğum mu olacaksın
Hayır düşünüyorum da..
Allah kimseye vermesin
Oraya sonuçta doğum sırasında dikiş atılıyor diye biliyorum
Varise rağmen bu nasıl olacak
Doktorun bunda bir zarar olur olur demedi mi?

Benim zaten azdı...
Zayıflarda..
Haftasonu hallettim..

belli değildi geçen kontrole gittiğimde varisle normal biraz zor olur demişti,bugün baktı sonuçta bi kesik olucak ama oraya denk gelmez büyük ihtimal dedi ama bilmiyorum,bende çok korkuyorum,hatta hep normal istememe rağmen şimdi doğumdan değil varise bişey olmasından korkuyorum,ama doktor öle diyince ne biliyim demekki dedim yapabilirim,geçen gün sağlık ocağında da yapamazsın demişlerdi,yoksa bu doktor bana böle diyo sonra alcak beni sezeryanamı dersin?

akyz canım sen de çok zor şeyler yaşamıssın.Rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın :50: böyle kadınları da ıslah etsin ne diyeyim.Gerçekten çok üzülüyorum.Kendimi koyuyorum sizin yerinize.Bunda bile ne kadar yalnız ,çaresiz ,mutsuz olabileceğim tırmılıyor beynimi.:50:

ayyy ağda işi beni de çok düşündürüyordu..geçen hafta bir cesaret yaptım aman ne mümkün elin yetişmiyor çömelemiyorsun yoruluyorsun acayip bi durum yoluk yoluk bi hal aldı:1:sonunda bitti yapamadığımı jiletledim tüy dökücümü alsam bilemedim...doğumda da ya kuaföre giderim yada tüy dökücü kuaföre gitmeyi hiç istemiyorum...

Back
X