- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.861
Al işte 12 kg:26::26::26:
Bi de kafasını kaşıyoooo:44::44::44:
Nirden biliyon diyoooooo
tövbe tövbe
Bende 58 kg ya düştüm 70-79 topiğindeydim bende..
Ama gel gör işte 82 yi geçtim
Günaydın kızancıklar... Bukleem ve playdoh8484 günaydın hugo da var mı göremedim..
herkese günaydın ..
ben bi çay alıp geliyorum kızlar..
Şafak 1 bende..
Son iş günümden bir önce bir çay keyfi yapiiiiim
ya bende ağlıycam şimdi
16 kg aldım
yağ kas anlamam ben
neden az aldın sen bakim
ya bende ağlıycam şimdi
16 kg aldım
yağ kas anlamam ben
neden az aldın sen bakim
olsun canım doğumdan sonra emzirerek yediklerimize dikkat ederek hepiciğini veririzzz
günaydın :)) gözünaydın bu arada :) tatile giriyorsun
günaydın kızlarrr
rüyamda oğlusumu gördüm
normal dogum yapmısım hemen ayaga kalkmısım komsulara kapı acıyorum:)
ayakta dolanıyorum su an gıbı
veee adını mehmet koymayı dusundgumuz oglumun adını KENAN koymusuz neye işaret acaba??
cok etkılendım bırde emzırdım masalah emdı kuzucum benı ayyy rabbım o gunlerı gorcekmıyım acaba..........
kız ben değil..
ben 24 aldım..
30 a kadar yolum var..
Ama doktorum ameliyatta rsikli olur yeter artık dedi bna((
emzirerek vereceğim ben zaten..
Sağol canım.. evet az kaldı..
yatacağım valla:)))))
Rüyanı Rabbim hayırlara çıkarsın arkadaşım..
Oğlunun adını görmüşsün ne güzel..
Kenan ismi de çok hoş..
Ben çok dua ettim adını göster Rabbim diye
Yok yok..
Ne güzel Ya Rabbi..
Çok şanslısın canım..
aysebahar benımde sat 16 mayıs neden dr gec hesaplıo tahmını dogum tar 18 subat hesaplıyor ama nette 15 subat cıkıyor senınde boylemı yanı bırde sancıyla gıttınmı hıc doguma ne zaman baslamıstı sancın??
biliyorum canım
yanlış alıntı yapmışım
bide benim sat 25 mayıs
8şubatta izne ayrılıyorum
hesaplamada bi hata var mı sence?
ay ciddenmi daha eşime anlatmadım bakalım ne diyecek sasırdım kaldım vallahı:)
bu arada işe gidiyorum benımde son 2. gunum yarın vedalaşıcam sonunda opuyorum hepınızı ızınde bol bol yazısırız ınsallahh allaha emanet olun hayırlı dogumlarrr
Merhaba güzel annişler nasılsınız dün dr gittik biz ve sezeryan tarihi verdi 14 şubat.... 36 haftalık olmusuz 2550 gr 48 çm ters olduğu için sezeryan dedi ..
Teyzeleri günaydın diyeceğim ama siz kim bilir kaçıncı rüyanızdasınızÇarşamba gününden beri yani 2 gündür oğlumu emziriyorum hastanede onunla temas kurdum öptüm kokladım emzirdim gazını çıkardım altını temizledim en farklısı omzuma alıp uyuttum onu Kedi yavrusu gibi kokumu alınca hemen uyudu yavrum ya o kadar masum o kadar saf bişeyki anlatamam sadece size yani annesine onun kokusuna bağlı bir yavru Henüz eve getirmedik ama dün dr umuzla görüştüm yarın hazırlıklı gelin emre yi taburcu edebiliriz dedi yani sonunda oğluma kavuşacağım doya doya anlayacağınız rabbim nasip ederse bugün bizim evde şenlik varr Zaten bu saatte buraya yazmamdanda anlamışsınızdır heyecanımı uyuyamadım... Geçmişi okuyamadan yazdım bunları doğum yapan arkadaşları tek tek tebrik ediyorum kokulu kokulu öpüyorum yavrularını...NIHLE canım faceden yavrunu gördüm maşaallah yaa Allahım size bağışlasınnn Talip olabilirim yaniii
Arkadaşlar burada yazışıyoruz dertleşiyoruz gülüyoruz eğleniyoruz ve ortak noktamız yavrularımız onlar için can atıyoruz canımızın parçaları olan o minicik yavruları sabırla bekliyoruz bizim yavrularımız o kadar şanslılarki nedenmi????
Dün Emremi emzirmeye gittiğimde baktım bir bebeği hazırlıyorrlar ayyyy nasıl sevindim dedim taburcu olmuş yavrucak...Meğerse dışarda onu almaya gelen anne babası akrabaları değil çocuk esirgeme kurumunun çalışanlarıymış yazarken bile tüylerim diken diken oldu ağlamamak için kendimi zor tutuyorum...Anne babası o yavruyu onlara vermiş Nasıl cız etti içim anlatamam ben bi yandan emremin bana hasretle bakışını beni emişini izliyorum bi yandan gözyaşlarıyla o bebeğin bakıcılara teslimini O an yasak olmasına rağmen sarıldım kuzuma kokusunu içime çektim öptüm öptümmmm O kadar üzüldümki o yavruya daha doğar doğmaz başlamıştı hayatın o acı cilvesiyle tanışmaya ne emzirecek bir annesi vardı nede ona bez almak için çalışacak babası Bana şuan deseler emrem için canımı veririm onlar nasıl yaparlar böyle bişeyi aklım almıyor Sonra paşamın dr uyla görüşmeye girdik eşimle dr bize baktı sizin gibi ailelere hayran oluyorum dedi her an burdasınız emre için çırpınıyorsunuz onu bize verin diye gözümüzün içine bakıyorsunuz biz çok mutlu oluyoruz dedi Nedenki dedik bizde dr hemen açıkladı bakın dedi burdaki bebeklerin yarısı çocuk esirgeme kurumuna gidiyor Ya gayri meşru ilişkiden oluyo ya özürlü doğuyo anne babası istemiyo ya ödeme çıkıyo bebeği ödeme karşılığında hastaneye bırakıp gidiyolar yada 10 15 yıl uğraşıyolar bebekleri olmuyo oluncada özürlü oluyo kabul etmiyolar bırakıyolar yada kadın gelip doğum yapıyo sonra bebeği bırakıp kaçıyo ulaşamıyoruzz ya telefonla defalarca arıyoruz cevap veriyo evim çok uzak gelemem emzirmeye falan diye reddediyo.....Bunları duydukça tabi benim başııımdan aşağı kaynar sular döküldü o kadar üzüldümki anlatamam dr um bize taburcu oluyorsunuz dediyse bile o kadar sevinemedim gözlerim dolu dolu çıktım odasından eşimde mahvoldu Dedik dünyanın hakkaten çivisi çıkmış Ben artık bişey demiyorum diyemiyorum kelimeler boğazıma diziliyor yorum sizinnn
Canım 16 mayıs ya..
16+7= 23 şubat...
Aslında benim doktoun hesabı bu...
Bana ilk normal doğum tecrübemdi..
15 ağustos sat..
15+7= 22 mayıs
ve evet 21inde sancım geldi..22 mayısta doğum yaptım...
bunda 17 mayıs
17+7=24 dedi..
10 gün önce sezeryan dedi..14 şubat...
39. haftan dedi..
Senin sezeryan mı canım
Bana eğer normal yaparsan sen 20 şubatta doğumun olur gibi geliyor canım..
canım 25 mayıs+7=1
yani bebeğin 1 martta doğacak eğer normal doğarsa canım...
8 şubatta ayırmış doktorun doğuma 3 hafta var evet doğru canım...
hata yok bence
Benimde canım aynı anda ayrılıyoruz
eşine de anlat rüyanı
saat kaçta canım?
Aynı gün doğum yapacağız...
O vakit benim tepikte 2500 gr olmuştur.. 48 cm dir..
Inşallah dahada tosun olurlar;:)))
canım saat 10:30 gibi randevu verdsi bi aksilik çıkmazsa 3000 gr geçermiş o zamana. Aynı gün olucak evet valla tarihi verince dahada bi heyecanlandım.:)))))
okumaktan günaydın yazamadım
slm kızlar nasılsınız dicem ama okduğum kadarıyla hepimiz aynıyızz
o zamana kadar beklersem
çok zor olur..
dayanamıycam sanırım
uff..
canım saat 10:30 gibi randevu verdsi bi aksilik çıkmazsa 3000 gr geçermiş o zamana. Aynı gün olucak evet valla tarihi verince dahada bi heyecanlandım.:)))))
bu saatten sonra bebek dönmez miymiş?
o zaman benim dr biraz rahat
adam son ana kadar yolu var diyo çünkü
hayırlı olsun canım
ne güzel artık gününde belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?