2012 Şubat Anneleri

hu huuu
ben geldimmmm

oğlum ağlamaktan babası uykusuzluktan sızdı
yine ne varsa kadında var
herşeye katlanıyo kadın kısmısı

sizler naaptınız
ben yokken herhangi bir gelişme oldu mu ??

teşekkürler canım , allah hepimizin yavrularını sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamaızı nasip etsin. adaş olcaklar desene :))

ivet ivet:))

hu huuu
ben geldimmmm

sizler naaptınız

Bak vivam 10 oldu sana yazdığım mesaj birini dönüp okumadın..:21::21::25::25::25::25:
Şimdi git bakiim oku geçmişi..:9::9::10:
Kimler sana güzel dileklerde dualrda bulundu hemen oku bakiiim:)))

Gelişme olarak bişey yok..
Doğum yok..
Sen anlatacaksın artık Ata Parsı bize:)))

kızlar selamlar ben doğum yaptım :)salı günü doktoruma gidip 37.hafta muayenemi olcakken p.tesi gecesi 2 gibi durup dururken suyum gelmesi nedeniyle apar topar hataneye gittik. Bi anda 1 litre falan su geldi. Hastaneye gittiğimizde hemen yatış yaptılar. Sabaha kadar bekledik fakat sancım gelmedi. Bende suni sancı istemediğim için sabah dokturuma sezeryan olmak istediğimi söyledim peki dedi. Anestezi uzmanı spinal sezeryan önerdi başta istemedim dayanamam ameliyatı görmeye korkarım dedim ama ısrarla tavsiye etti. Eğer dayanamazsan bayıltıcam söz dedi. Bende kabul ettim. Sabah 9:30 gibi ameliyata girdim gayet iyi geçti. Korkulacak hiçbişey yokmuş :)
10:30 da yavrumu ilk emzirme operasyonumu yaptım. 1 gece hastanede yatıp bugün taburcu oldum. şuan evimde yatağımdayım :)

kızlar herşey yolunda ve hiçbişeyden korkmayın. Doktorunuza güvenin, korkuyorum diyip yönlendirmeyin çünkü onlar sizi anlıyo inanın. Inşallah hepiniz tez zamanda kurtulursunuz. Bebeğim kucağımsa şuan böyle bir duygu yok, tarifsiz

hepinize kucak dolusu sevgiler, öpücükler..
Nihlee seninle beraber korktuk ve nerdeyse aynı zamanda doğurmuş olduk
tek tek ism yazmıycam hepinizi çok merak ediyorum en kısa sürede görüşürüz.

canım tebrik ederim çok sevindim senin adına...:46:

kızlarrr ben kızıma Miray isminden vazgeçiyorum galiba ama ne koyacağımı bilmiyorum...
Fikir verin bana :26::44:

Son düzenleme:
yok canım panik yapma kasılmalar normal
dayıyolar popolarını bi tarafa
kaskatrı oluyo orası korkulcak bşe yok bence

Canım tünaydınnnnnnnnnnnnnn
Aynı beni tarif etmişsin
özellikle gece oldu mu benimki poposunu rahatça yerleştiriyor
bir kasıyor
hoooooooooooooop
ay noluyooo
ıhhhhhhhhh mıhhhhhhhhhh
diyorum
eşim noluyor ya?:21::20:
diyor az sessiz:1::1::1:
duvarlar çok inceeeeeeee
millet ne anlat diyor bana:14::14::14::17:
oysa benim tepikoğlan o sırada poposunu yaymakla meşgul:46::46::46::46::1::1::1:
çok şükür ozaman yaa ..Saolun kızlar iyiki varsınız .Eğer siz olmasaydınız herhalde dr. a gitmekten bi hal olurdum. Biliyorum bayağı geciktim ama ben hala doğumu nerede yapacağıma karar veremedim bir türlü :(( Herzaman kontrole gittiğiimi bi dr. um var . İyi bir kadın,ilgili ama paragöz diyorlar.Bir de telde arayınca hemen gel göreyim seni diyor... Beni direk sezeryana alır diye korkuyorum.Bir dr. daha var .O da okadar yoğun ki 5 kadını birden tedaviye alıyor ama bilgisi çokmuş... Sizce ne yapsam ???

korkmuyorumda utanıyoruım bende
napalım 1 kerecik yumcaz gözümüzü:26:
Ben devlet hast. gittiğimde alttan muayene ettiler :S bende senin gibi utanıyordum ama saolsunlar gelen elledi giden elledi.eee bişey de denmiyor artık alıştım :9:
hu huuu
ben geldimmmm

sizler naaptınız

canımmm hoşgeldinn sefalar getirdin.Yawrun sana ,ailene huzur getirsin.Sansı,sağlığı ,ömrü hep güzel olsun inş.Gözün aydınn :nazar::nazar:

haknur um şuan burada yok biliyorum ama yazdıklarını okurken gözlerim doldu.Çok şükür sende emre mize kavuşuyorsun:emir_bebek::emir_bebek: darısı bizlerin başına inş.

aysebaharcımmm
aşkımmmm
güzel dilekleri okudum merak etmeee
söylediğiniz herşey çok kıymetli benim için

fırsat buldukça hemencecik giriyorum bak foruma :)
eve geldik
tabi kedim ilk defa evde yabancı bi cisim gördü
müsade ettik geldi kokladı
inceledi
sonra bizimki bi ağlamaya başladı
kedim anında kaçtı
ne zaman ağlasa kaçmak için kendini ordan oraya atıyo kedim
:)))

kızlarrr ben kızıma Miray isminden vazgeçiyorum galiba ama ne koyacağımı bilmiyorum...
Fikir verin bana :26::44:

Canım Miray tatarlar arasında yaygındır..
Hatta ben kızıma düşünürken isim bana da Miray demişlerdi..
Hatta sevdim de ben bu ismi..
Kızım olsaydı koyacağım isimler...

Bahar....(koydum bu ismi ben:))))
Rana da çok hoş...

çok şükür ozaman yaa ..Saolun kızlar iyiki varsınız .Eğer siz olmasaydınız herhalde dr. a gitmekten bi hal olurdum. Biliyorum bayağı geciktim ama ben hala doğumu nerede yapacağıma karar veremedim bir türlü :(( Herzaman kontrole gittiğiimi bi dr. um var . İyi bir kadın,ilgili ama paragöz diyorlar.Bir de telde arayınca hemen gel göreyim seni diyor... Beni direk sezeryana alır diye korkuyorum.Bir dr. daha var .O da okadar yoğun ki 5 kadını birden tedaviye alıyor ama bilgisi çokmuş... Sizce ne yapsam ???

haknur um şuan burada yok biliyorum ama yazdıklarını okurken gözlerim doldu.Çok şükür sende emre mize kavuşuyorsun:emir_bebek::emir_bebek: darısı bizlerin başına inş.

canım aynı anda 5 kişi ; beğenmedim..
Yani bilgili benim doktorum ama her hastaya 1 saat veriri
Başka çözüm yolun var mı

aysebaharcımmm
aşkımmmm
güzel dilekleri okudum merak etmeee
söylediğiniz herşey çok kıymetli benim için

fırsat buldukça hemencecik giriyorum bak foruma :)
eve geldik
tabi kedim ilk defa evde yabancı bi cisim gördü
müsade ettik geldi kokladı
inceledi
sonra bizimki bi ağlamaya başladı
kedim anında kaçtı
ne zaman ağlasa kaçmak için kendini ordan oraya atıyo kedim
:)))

Ay ben bunu merak ediyordum
Kedin başka ne yaptı
Ben korkardım ama tırmalar falan diye
Önce konuştun mu kedinle...
Bak tırmalarsan atarım evden mi dedin..
Aman canım yine de dikkat et emi..

Kızlar benim-olandan haberi olanlar var mı?
Bu kız hiç girmese akşamları girerdi..
Sabah az da olsa okurdum mesajlarını..
uzun zamandır o da yok..

Bilen gören var mı?:)
Vınnn aldı eşim demedi mi bu kız en son?
Doğurmuş olmasın bu da karmax ve vivaalesta gibi?

Kızlar benim-olandan haberi olanlar var mı?
Bu kız hiç girmese akşamları girerdi..
Sabah az da olsa okurdum mesajlarını..
uzun zamandır o da yok..

Bilen gören var mı?:)
Vınnn aldı eşim demedi mi bu kız en son?
Doğurmuş olmasın bu da karmax ve vivaalesta gibi?

yok o doğurmadı canım merak etme
vınn bozulmuşş
yapılır yapılmaz gelicem dedi
merak etme:34:

Teyzeleri günaydın diyeceğim ama siz kim bilir kaçıncı rüyanızdasınız:37:Çarşamba gününden beri yani 2 gündür oğlumu emziriyorum hastanede onunla temas kurdum öptüm kokladım emzirdim gazını çıkardım altını temizledim en farklısı omzuma alıp uyuttum onu:nazar::nazar::nazar:Kedi yavrusu gibi kokumu alınca hemen uyudu yavrum ya o kadar masum o kadar saf bişeyki anlatamam sadece size yani annesine onun kokusuna bağlı bir yavru:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:Henüz eve getirmedik ama dün dr umuzla görüştüm yarın hazırlıklı gelin emre yi taburcu edebiliriz dedi yani sonunda oğluma kavuşacağım doya doya anlayacağınız rabbim nasip ederse bugün bizim evde şenlik varr:nazar::nazar::nazar:Zaten bu saatte buraya yazmamdanda anlamışsınızdır heyecanımı uyuyamadım...:37:Geçmişi okuyamadan yazdım bunları doğum yapan arkadaşları tek tek tebrik ediyorum kokulu kokulu öpüyorum yavrularını...NIHLE canım faceden yavrunu gördüm maşaallah yaa Allahım size bağışlasınnn:nazar:Talip olabilirim yaniii:1:

Hayırlı olsun sana da sonunda kavusacaksın yavruna ..ne güzel ..:nazar::nazar:Diğer yazdıklarını da okudum ..Gayrimeşru olanların dısında bakacak durumda olmayanların da werdıklerını düşünüyorum ve çarelerı olsa wermezlerdı gıbıme gelıyor..kimse bebeini bile isteye wermez sanmam ..Werenlerı de Allah ıslah etsın ..Dewletın sucu bu tamamen ..Korunma öğretılmelı ve geregınden falza cocuk yapan aıleler de cezalandırılmalı bence ..

kırmızıçilek
filancam allah razı olsun öpüyorum sizleri

haknur çok sevindim oğluna kavuşmana bu son ayrılığınız olsun canım benim

Vivalesta sen sezeryanla nasıl hemen 1 saat sonra süt wermeye basladın??Sezeryanda en az 3-4 saat süt gelmıyor dıye bılıyorum ..Nasıl oldu anlatsana??Arkadasım 3 gundur süt weremedı hala..

Merhaba güzel annişler nasılsınız dün dr gittik biz ve sezeryan tarihi verdi 14 şubat.... 36 haftalık olmusuz 2550 gr 48 çm ters olduğu için sezeryan dedi ..

mrb empirme bende 36 haftalığım benmkide ters... makat geliş yani dönmemiş daha...ama benm doktorum erken daha döner dedi ..... dr sana ters oldugu için mi sezaryan dedi

merhaba kıslar:3: kendı topiğimin dısında sizlerıde takıp edıyorum sürekli..ben ocak annesiyim 5 gün önce kızımı kucagıma aldm darısı basınıza inşallah:16:aynı tedirginlikleri endişeleri yasadım doğumum nasıl olck dıye süreklı düşündüm ve normal dogum yaptım inanın büyük rahatlık:21:tabıkı gerekseydı sezeryan olcaktm bende ama iyikide normal dogum yapmısım:27:2 saat sonra ayaktaydm ve dolasıyordm her işimi kendım görüyorum kızımla rahatca ilgilenebılıyorum:51:eger bır saglık problemınız yoksa normal dogumu tavsiye ederim Allah hepinizi bir avazda kurtarsn:46:

yok o doğurmadı canım merak etme
vınn bozulmuşş
yapılır yapılmaz gelicem dedi
merak etme:34:

Hmmmmmanladım sağol canım benim

Vivalesta sen sezeryanla nasıl hemen 1 saat sonra süt wermeye basladın??Sezeryanda en az 3-4 saat süt gelmıyor dıye bılıyorum ..Nasıl oldu anlatsana??Arkadasım 3 gundur süt weremedı hala..

Canım sezeraynada biraz geç gelir..
Sezeryan olacakalr yanlarına biberon alsınlar
Aptamil Prematil veya PreAptamil maması alsın eşiniz...
Lazım oluyro kızlar..
Ben aldıracağım zira benim az geliyor
Az gelince de cadılar ortalığı yıkıyor:9::9:

korkmuyorumda utanıyoruım bende
napalım 1 kerecik yumcaz gözümüzü:26:

eşimede diyom..oda bi kerecik gözünü karartcan aşkım dio
:9::18::18::18::18:

Canım tosun doğuracaksın evet...
son haftalrda daha çok alacak..
günde 30 gr düşün bi...30*7=210 gr
Şu an bebeğin 2900+420= 3320 gr olur..
+- 300 düşün bide yani bebeğin şu an
3020 gr ile 3620 gr arası bişey..
Rabbim maşşallah sultanım..

:53::53::53::53::53::53::53:
anaaaaaammmmm

merhaba kıslar:3: kendı topiğimin dısında sizlerıde takıp edıyorum sürekli..ben ocak annesiyim 5 gün önce kızımı kucagıma aldm darısı basınıza inşallah:16:aynı tedirginlikleri endişeleri yasadım doğumum nasıl olck dıye süreklı düşündüm ve normal dogum yaptım inanın büyük rahatlık:21:tabıkı gerekseydı sezeryan olcaktm bende ama iyikide normal dogum yapmısım:27:2 saat sonra ayaktaydm ve dolasıyordm her işimi kendım görüyorum kızımla rahatca ilgilenebılıyorum:51:eger bır saglık problemınız yoksa normal dogumu tavsiye ederim Allah hepinizi bir avazda kurtarsn:46:

Allah analı babalı sağlıkla ve huzurla büyütmek nasip etsin canım..
Güzel duaların için de teşekkürler..

bebeğin hayırlı olsun
bende sizi takip ediyorum ara sıra
güzel dileklerin içinde teşekkür ederiz:16:

Hmmmmmanladım sağol canım benim

Canım sezeraynada biraz geç gelir..
Sezeryan olacakalr yanlarına biberon alsınlar
Aptamil Prematil veya PreAptamil maması alsın eşiniz...
Lazım oluyro kızlar..
Ben aldıracağım zira benim az geliyor
Az gelince de cadılar ortalığı yıkıyor:9::9:

Ben de saşırdım cnaım ılk dakıkada hemen sütü gelmesıne ..9.30da dogum,10.30da emzirme deyınce..Arkadasım o süt getıren çaydan da bol bol içmiş ama hala tık yoktu yaw..Teşekkürler önerin için ,alalım bari mamasını da ne olur,ne olmaz..

Hayırlı olsun darısı basımıza inşallah..Pekı kac saat sürdü dogumun ,anlatır mısın??Epidural normal mi oldun ,nasıldı??Ben şahsen çok korkuyorum normal hiç istemıyorum ..Hatta rüyamda bugun sezeryan için sıra beklıyordum ..

Back
X