2012 Şubat Anneleri

kesin belli değil ama sanırsam öyle olck gibi vınım vardı kapandı şimdi bi daha açtırmam gerek ama eşim ne gerek var bebek olunca zaten giremezsin diyoo...off bilemedim bilmiyorum belki açarım bellide olmaz ama söz veremiyorum....sana kolay gelsin cnm..bu arada her markette bebek bezi fiyatı farklı..sinir oldum yaaa:41:

bence actır canım.. evde internet sart yahu.. bak 2 gün hastalandım , kocam başımdan ayrılamıyordu marketi bile internetten yaptı eşim ..

fatura ödeme,banka işlemleri, vs vs vss bence gereklii ..

öyle yapsam daha iyi sanırsam cnm dünürüm yaa...her yerde bebek bezi farklı bide fiyatı sinir oldum....şımarık biz internetten hiç alışveriş yapmıyoruz cnm eşim pek güvenemiyo açıkcası bende öyle....çok ihtiyacım yok ama işte sizi özlicem o varr:34:

öyle yapsam daha iyi sanırsam cnm dünürüm yaa...her yerde bebek bezi farklı bide fiyatı sinir oldum....şımarık biz internetten hiç alışveriş yapmıyoruz cnm eşim pek güvenemiyo açıkcası bende öyle....çok ihtiyacım yok ama işte sizi özlicem o varr:34:

canım cevap biraz geç oldu ama 1 tane al bence bebegin kaç kilo dogacagı belli olmaz sonra alırsınız, ben 2,5-5 likten aldım bitane minicik nasıl olacaksa diyorum

ben yoruldum kızlar ,hepinize iyi akşamlarrr.. kendinize bebişlerinize iyi bakınnn... :34:
ıyı aksamlar cnm grsz dıkkat et kendıne..

kesınlıkle balım... mesela sanırım ben 52lık bı prımıma care 2 5 kg daha alırım sanıyorum. 5 gunun 5 ıde farklı bez gıttı
bı gun 4 5 tane
bı gun 1 2 tane.
cok degısken oluyor.
evet mıgrosta pahalı
kıler ve carrefourda bıraz daha uygun 1 2 tl fark edıyor.
bı temızlık malzemesı satan yerde gordum (bebek cantasını hazırladıgım zmnlarda) 92 lı 3 6 kg prımayı 23tlye gordum aldım hemen dusun.
bana cok uygun geldı mesela.
denk geldıkce al uygun fıyatlar.

kızlar bukleyle gorustum. tansıyonu cok yuksekmıs 18 10 :50: surprız bı dogum olmazsa ıyıdır..
beklıyoruz daha dıyo bakalım haber verecek tekrardan

canım cevap biraz geç oldu ama 1 tane al bence bebegin kaç kilo dogacagı belli olmaz sonra alırsınız, ben 2,5-5 likten aldım bitane minicik nasıl olacaksa diyorum

sen fazla alma zaten senin kız çok kullanmaz onu hemen 3 6 kg ama geçer...bende paramı saklim o zaman gelince alırım bari napim...eşimde dışarı çıkarmıyo yaa deli etcek beni düşersin her yer buz diyo offf...:14: yanımda o oluncada rahat bakamıyorum hiç bişeye...sanki adam boğazımı sıkcak...alışmışım tek gezmeye....:52:kar bi hafta var her yerde yandık valla....

ya ben paketi açınca sok oldum minicik geldi gözüme, ama bebişler sanki çok büyük:52:

ılk bende ole demıstım ama ıcınde yuzuyo bezını guzel baglıyorum kontrol etmek ıcın baktıgımda kıcının yarısı dısarıda gorunuyor :1:
hatta ablam dalga gecıyo bu ne bıcım baglamıssın dıye :1:

ılk bende ole demıstım ama ıcınde yuzuyo bezını guzel baglıyorum kontrol etmek ıcın baktıgımda kıcının yarısı dısarıda gorunuyor :1:

kenarlardan bakcan kızz allah seni.... sen daha önce hiç bebekte bakmadın dimi..ilk tecrüben olcak buu:44:

oo napmış öyle yaa tuzlu bişeymi yedi öğlende acaba..inş bişey olmaz...
bılmıyorum kı bakalım haber verecek
kenarlardan bakcan kızz allah seni.... sen daha önce hiç bebekte bakmadın dimi..ilk tecrüben olcak buu:44:

ole yapıyorum yahuu:D
gormustum baskasından ben hıc bebek bakmadım mayısta bı bakmıstım. oda bı kez hatım ettım gıydırırken:1:
gobegı bı dusse rahat edecem de:1:
hıc bıse deılde sarılıktan korkuyorum yaa baslangıcı varmıs.
adese ıle gorusmem lazım sarılık olunca belırtılerı neler dıye..:S

kızlar bukleyle gorustum. tansıyonu cok yuksekmıs 18 10 :50: surprız bı dogum olmazsa ıyıdır..
beklıyoruz daha dıyo bakalım haber verecek tekrardan
anam nasıl yükselmiş öyle allah yardım etsin ama onunki daha çok küçük bi 37. haftaya gelseydi

sen fazla alma zaten senin kız çok kullanmaz onu hemen 3 6 kg ama geçer...bende paramı saklim o zaman gelince alırım bari napim...eşimde dışarı çıkarmıyo yaa deli etcek beni düşersin her yer buz diyo offf...:14: yanımda o oluncada rahat bakamıyorum hiç bişeye...sanki adam boğazımı sıkcak...alışmışım tek gezmeye....:52:kar bi hafta var her yerde yandık valla....
kız beni 1 aydır çıkarmıyor dışarı tek başıma, sinir oluyorum ama yapacak bişeyde yok, çocuk dogana kadar sabır

canım 1 haftaya kadar toparlarsın sıkıntı etme, sarılıgıda gözlerinden anlıyorlar sanırım

gormustum baskasından ben hıc bebek bakmadım mayısta bı bakmıstım. oda bı kez hatım ettım gıydırırken:1:

gözlerinin içi sap sarı olur cnm o zaman beyaz yerler varya o ralar rengi sararır... ama her bebek atlatırmış sen bol bol emzirmeye bak sütün şifası onun....annemde tutdurdu sarı tülbent alalım diye alcam bakalım..

canım benim kız doğduğu andan itibaren en fazla o da çok emmişse 2 saat uyuyordu.cuma gecesi gece 12 gibi yattık ben bi uyandım saat 4.kızım 4 saat boyunca uyanmamış.zorla uyandırmaya çalıştık altını açtık burnunu sıktık zorla memeyi ağzına verdik 5 dk zor emdi.sonra gene uyudu.hiç uyanmadan .sabah rengi de bariz sarı olunca dr götürdük hemen yatırdılar.mor ışığa yatırdılar ve 2,5 saatte emzirmeye çalıştık.kabus gibiydi.sandalyenin üstünde zor oturuyorum kız gözünü açmıyo memeyi almıyor.en son memeyi sağdık biberonla hemşireler beslediler.onlar bu işin uzmanı olmuşlar 5 dk da bebeği besliyorlar.kan değerimiz ilk 17 çıktı daha sonra 15 çıktı.eve geldik evde de her saat başı zorla emzirdik şimdi çok iyi şükür.

Back
X