- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #59.641
Hoşgeldin canımmmmmmmmmmm
Kedin ne yapıyor kedin?
Hangisini sorsam
ikisini de:))
Sen 4 üne al o vakit canım..
Bakalım cannım 2 Şubata gıdecegım ,sölerım doktora o zaman..Uff..
canım ben kafanı karıştırdım galiba. ben hastane için çikolata alacağım. çünkü eşimin çalıştığı hastanede doğum yapacağım için doktor, hemşire ve personellerden odaya gelenler olacağı için ikram edeceğim. bebk şekerleri ise eve gelen özel dostlara vereceğim. hastane için şart mı bebk şekeri bilmiyorum.çok takılma ayrıntılara. ne yaparsan yap bişeyler eksik kalır, düğünlerde olduğu gibi :)
Ewet aynı yaa düğünde de incık cıncık birsürü sacma gereksız ayrıntı wardı bu da böle..
sence nasılımdıraynı bu ıkon gıbı salak salak dolanıyorum evde
sonra bı ıcım acıyo kendıme gelıyorum amelıyat dıkıslerı :)))
emınım benden farkın yokturr uykusuz her geceeeee..
haa bıda saat bası sıcmıklı bı bez
sıkıyorsa hemen alma anında kıyamet kopuyo
ara ara sancılıhava durumu gıbıyım aynı
olsun esım gerek yok dıyo..
aslında benımde psıkolojım fena bozuk
hayır cnm oynatılmıyo
sakın oynatma ve sularını mutlaka ıc.
ben 4 saat yastık dahı kullanmadım kıpırdamadım emmeyı bıle ebem yaptırdı
ama hıc basım agrımadı
eve geldıkten snra su ıcmeyı azattım basım catladı dusun. su su su spınaldekı bas agrısının ılacı su!!!
4 saat sonra yastık aldım basıma 12 saat sonra yurumeye basladım
cnm bı kutu cıkolata al ve dagıt orada buzdolabı susu mevlutte dagıtacaksın.
sana tavsıye 7den 70e hastaneye gelsın herkez..
evde cok zor oluyor bıde sende spınalsın basın agrır cok demedı deme.
hastanede anestezıden vs den anlamıyorsun evde bırde ıkramlar falan cok dagılıyo..
aklında bulunsun:)
Hmm şeker almıstım ben cıkolata nası bırsey olacak kı bayram çikolatası gibi mi?Ayy bilemıyorum kı hastanede bitmiş halımle herkesın odaya doluşmasını ıstemıyorum kı hiç..Demek kafamı kıpırdatmayacagım ..O zamaan makyaj ve fön de yaptıramam ama her imkandan yararlanmam lazımdı ...Sonuna kadar yedıgım kazıgın hakkını cıkartmam gerekıyordu yaw..üzüldüm sımdı ..O zaman fönlü giderım napıyım makyaj da bilmıyorum..Ben de aglarım o anda kesın..