2012 Şubat Anneleri

kızlar sınemaksungurun kızımı oldu acaba oglumu :S lısteye eklıcem 22 ocakta yapmıstı sadece onu bılıyorum o gelıncemı eklesem kı:s

Eki Görüntüle 337577 Eki Görüntüle 337578 Eki Görüntüle 337579
evet ilk resimde 28+3
ortadakinde 32+0
sondakindede 34+3
çok çatık kaşlı ve tombiğiz teyzeleri
aaaaaaaaaaaaaaamm :52:
teyzesının topacıııııı
erkekımmmmmm. suna bak ne kadar cıddı eyvahlar olsunn :nazar: bu ne cırkınlıkkkkkk:D
yerım onu totosunuuuuuuuuuuuuuuuuu :52::52::52:
masallah subhanallah..

hayırlı olsun cnm allah analı babalı buyutsun bılgılerı verırsen lısteye ekleyelım senıde..

bebekimiz 25 ocakta sezeryenla doğdu 4200 gr 52 cm ismi şirin deniz

tm hemen eklıyorum:16:

maşallah çok tatlı allahım nazardan saklasın kucağına almayı nasip etsin.inş.ama kız çok asık suratlı neden kızdırdın bu bebişi böyle

hep sabah ilk randevuya gidiyorum bebemde rahatsız oluyo drda dedi ne sinirli oğlun var diye karnımı otarafa bu tarafa itelerse sıkarsa çatar tabi kaşları saol teyzesi

hep sabah ilk randevuya gidiyorum bebemde rahatsız oluyo drda dedi ne sinirli oğlun var diye karnımı otarafa bu tarafa itelerse sıkarsa çatar tabi kaşları saol teyzesi

ah canım sabah uykusunu sevicek herhalde paşa rahatsız edilmektende hoşlanmıyo baksana kıyamam ya

yerım onun kaslarınııııııııııııııııı:D:D
eyvah ısın var buklem gerccekten sınırlıye benzıyor
gercı bnm kızı gorsen nasıl ellerı tıtrıyo:1:

hiç bi listede adım yok :19:
küstüm işte.

valla ben sadece dgm yapanları yazıyorum :52:
dogur hemen benı bul :1:

oy oy teyzesı yer :nazar:cırkın sey masllahhh

sorma ne çirkin hemde annesi ısırsın her yerini
hiç bi listede adım yok :19:
küstüm işte.

kuzum doğurmdın ki daha doğurunca olursun listede küsme

ah canım sabah uykusunu sevicek herhalde paşa rahatsız edilmektende hoşlanmıyo baksana kıyamam ya

kime çektiyse huysuz mu olcak ne geceleri tekmeliyo hep uyutmuyo beni

kasın kasın bı hal oldumkarnım cok kasınıyor kızlar varmı böle bı sıkıntısı olan oğlumda saolsun kıpır kıpır yerı daraldı sözde benımkı hıcc mıdeme oturdu keyfı keyıf:1:

kasın kasın bı hal oldumkarnım cok kasınıyor kızlar varmı böle bı sıkıntısı olan oğlumda saolsun kıpır kıpır yerı daraldı sözde benımkı hıcc mıdeme oturdu keyfı keyıf:1:

kaşınmaktan yara yapmışım karnımı kanamış gece hepp 2 gündr çok fazla bebekte artık tekme değilde ittiriyo yada bi tarafa dayanıyoo canım yanıyo hemde kaşınıyo..
işlerimi halledeyimde geleyim kaşıntı çok bela kuzum banada:50:

kaşınmaktan yara yapmışım karnımı kanamış gece hepp 2 gündr çok fazla bebekte artık tekme değilde ittiriyo yada bi tarafa dayanıyoo canım yanıyo hemde kaşınıyo..

kuzum karnımı dlecek ıttırıyor evet benım karnım kıpkırmızı napsakkı acepbebek yagı sur dedıler surdum hıcc banamısın demıyorr sende bır dene belkı sna ıyı gelır bacım

Kızlar selamlar nevar ne yok doğuran varmı ben de tık yok henüz ama bel ağrısı bayağı kendini hissettirmeye başladı birde sabah bulantıları fena ,herkes ilk günler bulantıdan şikayet eder benim hiç bulantım olmadı bir gün dışında ama bi haftayı geçti sabah bulantıları mahfediyor beni dr sordum olur normaldir dedi yapıcak bişey yok son iki haftamız dediğine göre bana göre 3 hafta bakıcaz artık.Okuduğum kadarıyla herkeste bi hafta sapması oluyo ultrason farklı diyo son sat ayrı çıkıyo ama dr son sattan hesaplıyo ama benimki ultrasona bakıyo sanırım neyse öyle böyle 18 şubat dedi ama havalar böyle karlı olunca oğlum aman dur sıcacık yerde bizleri yollara düşürme diyorum sonra bakıyorum 9 şubat tekrar kar geliyormuş o zamanda gelme diyom BÖYLE GİDERSE BUGÜN GELME YARIN GELME ÇOCUK DİŞLERİ ÇIKMIŞ BİR YAŞINDA GELİCEK :))) Aman gelsinde evladım ısıtır babamız bizi .Sizler ne alemdesiniz varmı yaramazlık ????

sıkıyo mu zilli kendini yerim onun ellerini:56:

gorsen tütütü masallah da. memeyı alamıyor bazen eller nasıl tıtrıyor varya..
kızlar kesınlıkle aklınızda bulunsun karnınızda neyse o
nasıl tekmelıyorsa hangı saatlerde daha huysuz ne zmn sakın
usgde nasıl sa aynı
bnm kız gece 1 2 gıbı sabah 6 7 gıbı karnımda kudurdu aynı suan ole
gulemkten oluyoruz ya hareketlerıne once ıııııııhkkkk dıye bır ses ardından zorrrrrrrrt osuruk:1:
katılıyoruz varya duyunca:1:

Kaşımayın kızlar ya valla bakın izi geçmez diyolar ona göre canzın bebe yağı bana iyi geldi hiç çatlağım yok kaşıntı son zamanlar oluyor normalmiş ovalayın yağ sürün ılık suyla yıkayın ama kaşımayın bence

Back
X