Ya canım tam heyecanlı olackatım ,bu grip beni bitirdi ..Sadece öksürüğüm ve boğaz agrım düşünüyorum,ertelenmesını ıstemıyorum ya sanırım bunlarla ugrasırken bir anda gün gelecek ve gidecegız gıbıme gelıyor ..Bakalım hayırlısı artık..Uyku yıne yok ,gecelerı kımıldıyor kızım gece 11de uyanıp 4-5e kadar dönuyor ..Yemekten sonra da 11e kadar uyuyor anladıgım kadarıyla cıkınca da böle olacakmıslar..Uykusuz gecelere hazırım ..Sadece grıple ona zarar wermekten korkuyorum ..İnş geçer.
Bence öyle yapma ama doktora git sen görüş bakalım ne diyecek..Eşin de gelsın senınle..Sen eşine de kı ablana söle bıraz da babanı onlar alsın felan de..Toprunlarını özler adam felan dersın..Bu ılk hamılelıgımız bırsuru kötu anı olusturuyorlar..Bir daha insan hamıle kalmak ıstmeez yaa..Biz pztsi çıkınca ordan ewe gelmedık arkadasımızda mahsur kaldık kar yuzunden ..Bölece de kafa dagıtmıs olduk 2 gun kaldık ..Zaten kahvaltı yaptık konustuk o gun de cıkınca ..Anladık sayılır sımdılık bırbırımızı ..Ben de kaynanama hala bellı olan tarıhımı arayıp söylemedım.İnsan olan arar sorar ,dı mı?Benden beklıyorlar heralde..Ben de ıstemıyorum gelmesını ..Bakalım ne olacak ..Eşim refakatcım olsun ıstıyorum annemlerle ugrasmak ıstemıyorum ..Ama kaynanam tek gelınce eşim refakatte olunca kadını ılk gunden sen gıt bız ewde yokuz mu dıyecegız bılemedım..Ama, onu da ıstemıyorum hastanede canım..