• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

ya tabiki canım bu bi sitem değil tabiki üzüntü yani birbirimizden pek haberimiz olamıyo yani allahım bide ben hayırlısıyla bi doğursaydım beklemekte zor inan bazen gidip gün alıp sezeryana giresim var artık

eğer normal düşünüyosan ve bi engel yoksa durduk yere sezeryan olma derim
az kaldı az sık dişini
bende o kadar hayıflandım ufff geçmiyo diye ama
Allahıma doğru açmak gerekiyomuş ağzımızı

kızlarr bikaç gündür benim bağırsaklarım çok çalışıyoo
bu zamana kadar böyle olmamıştı hatta zor giderdi tuvalete ama şimdi ne zaman gitsemm giderim yani o derece
ishal değil sadece çok çalışıyoo
hiç böyle olmamıştımm
böyle olan varmı aranızdaa

Arkadaşlar inşallah normal doğum yapabilirsiniz de (tabi istiyorsanız) bize de örnek olur. Ben normal çok istiyorum bi o kadar da korkuyorum bebek iri dediği için doktor.

canım benim nişan geleli de cok oldu ..aynen senin gibi benim bebekte gelmedi :)) yarın zorla dogurtucazzzzzzzz...
dua edin kızlarrr suni sancı ile olsunnnnnnnnnnn... kolay olsunnnnnnnn....... :S :S :S cok heyecanlıyımmmmm

Allah hayırlısını versin cnm benimm
inş herşeyin hayırlısı olur alırsın bebeğini kucağına

Arkadaşlar inşallah normal doğum yapabilirsiniz de (tabi istiyorsanız) bize de örnek olur. Ben normal çok istiyorum bi o kadar da korkuyorum bebek iri dediği için doktor.

bebeğin iriliğinin normal doğumla bi alakası yok cnm
o yüzden dua et korkma inş istediğin gibi olur doğumun

benimki pembe değildi dün gittim doktora sancı çıktı ama açılmam aynı bekle diyo doktor bakalım daha nekadar bekliycez sana nezaman diyo ben artık 40 a girdim nerdeyse

benim sancı çıkmadı heraldee :44:
ntsye girince sancı varsa ordamı belli oluyoo
benim henüz çatı muayenemde olmadı bebek ters diye sanırımm
bana dedilerki eğer kanlı akıntı devam ederse hemen gel dedilerrr
ama benim bikere geldi o da pembeydi

uykum geldi kızlar
çıkayımda dinleneyim biraz
hepinizi çok öpüyorymm
görüşürüz:54:

ayakları şişip palamut gibi olan yokmu benden başka yaff
idrar testi yapıldı protein çıkmadı çok şükürrr yoksaa hastaneye yatmış çoktann alınmıştı bebekk

ayakları şişip palamut gibi olan yokmu benden başka yaff
idrar testi yapıldı protein çıkmadı çok şükürrr yoksaa hastaneye yatmış çoktann alınmıştı bebekk

benm sağ ayağım ve bileğim kocaman oldu, ağrıyor da artık.... doktora söyledim ama test mest bişey yapmadı

Back
X