2012 Şubat Anneleri

selam kızlar henuz dogurmayanlardan bende varım nasılsınız
cuma dr.a gıdıcem 40 haftam dolmus olacak artık ne der bılmıyorum ama dogum belırtım pek yok belkı 1 hafta daha bekletebılır keske sancım gelsede gıtsem dıyorum.....

doktor kararı bana bıraktı tatlım, istersen suni sancıyla deneyelim olmazsa sezeryana alalım dedi.
şimdi benim düşündüğüm suni sancıyı çekipte sezeryana dönersem iki acıyıda birden yaşamış olacağım. aramızda bu konuda tecrubeli varsa fikrini öğrenmek istemiştim. yani suni sancıyı denemeye değer mi diye?

Gunaydin kizlar
5 den beri uyuyamiyorum
Kasiklarimda adet agrisi gibi agri var
Kontrolume bugun gidicem
Hayirliysa kucagima alip gelirim insallah
Cok merak ediyorym artik dua edin...

Bu arada ben juweline yabanci dglm yeni uyelik aldim

Gunaydin kizlar
5 den beri uyuyamiyorum
Kasiklarimda adet agrisi gibi agri var
Kontrolume bugun gidicem
Hayirliysa kucagima alip gelirim insallah
Cok merak ediyorym artik dua edin...

Bu arada ben juweline yabanci dglm yeni uyelik aldim

evett seni göremeyince baktım kapsama alanı dışında yazıyoduuu
canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına

selam güzeller 38 haftamızda biityor ama benim kızın gelmeye niyeti yok 3500kg üstünde dedi doktorum eğer 40 ı beklerse 4000 olur en az ve normal doğum çok zor olur dedi ve birde plesanta aşağıda doğum kanalına çok yakın normal doğumda kanaman çok olur dedi
ne yapacam bilmiyorum ben normal doğum istiyorumm....

anam kimseler yok..
bende bebeğimi emzirdim bi bakayım uyurken diyodum ama kimse yok..
geldik eve ama sabaha kadar mıkır mıkır uyutmadı vallayıkadık annemle .. resmini çekicem face koycam bakalım..

kızlar selam doguran arkadaslara bır sorum olacak göğüs pompası olarak otomatık olan ne önerırsınız manuel aldım ama cok yorucu oluyor ..elektrıklı olanlardan ne önerırsınız fıyatları neler ..siz ne kullanıyorsunuz yazar mısınızz??bukle sen gecen gun yazmıstın neydı o marka..

ben ilk doğumumda medela kullanmıştım çok memnundum

selam kızlar kim var kim yok bakamadım bile..

faceden bildiginiz gibi dogurdum :)) cok sekerr bir sey yanımda yatıyor simdi..

bugünnn doktor randevumuz vardı, kızım sarılık olmus degeri 11.. sık emzir dedi bizimki gececi gündüzleri pek cok emmiyor 2 saatte bir veriyorummm.. burnunu sıkıyorum,agzını aralıyorum , zorla emzirmeye calısıyorum ama 2 saaten once almıyorr.. kakalar iyi bugün 5-6 kez yaptı,hatta suan yapıyorr..ama sarılıktan galiba cok halsizzz..o tatlı hareketli kız pek bir miskin oldu..

müthiş bir dogum hikayem var ,yazacagım.. üstten bilgiler vereyim : randevulu dogumuma suyum gleerek gittim,patt diye gelmedi azar azarr.. suniyi verdiler ilk 4 5 saat hicbir sey olmadı,2 cm acıklıktan baska daha sonra sancılar sık ve en yüksek sekilde gelince vajinamda gaz oldu,suyumu biraz daha bosalttılar gaz gitti ,sonra odama geldim,kustum,sonra hafifledim yine bu arada face e giriyorum,telle konusuyorum doguma gelenlere espiri yapıyorum ve makyaj tazeliyorum :))kustuktan sonra yarım saat icinde 5 cm e ulastık ondan sonra 2 3 saat icinde tam acılma ... hatta dr um muayene saatı bıtınce gitmişti zor geldi trafikte varmıs,ebeye nolur dogurmak istiyorum diyordum... eşimi de ben istemesem de zorla soktular :)) dogum ekibi komikti... cok iyiydi.... bu arada ıkıncı kusmamdan sonra hersey boyle oldu... sonra dr geldi.. anlattı ..ben de uyguladım sancı geldi ıkındım kafası geldi dedi sancı bitmeden daha iyi bir ıkınma istiyorum dediii bir ıkındım kiiii tek hamle de cıktı :))) ve inanamadım bebegi gordum bakamadım bile...

snra bebeişimi yıkayıp dogumhaneye getirdilerr..bu kadar güzel bir şey beklemiyordummm.. 3260 dogdu 13 subat 19.38 de 48cm .. suan 3250 sütün besliyor merak etme dediiii dr u...

tek derdimiz sarılıkkkkk..dua edin gecsin kızlarrrr..bu arada mansallah diyelim lütfenn :)))

normal dogumu sonuna kadarrrrrr oneririmm... eski halime geri dondummm ..kıpır kıpırım ama karnım var birazzz acaba ne zaman giderrr..

slm kzlar daha yeni müsait olamadım 13 şubat sabh 7 çeyrekte kızımı dünyaya getirdim normal doğum yaptım daha sonra yazarım yine,hepinize hayırlı doğumlar

Canim ne guzel bi dogum hikayesi masallah bin defa ama bende istiyorum. İnnss olu 41 haftayi beklicez hala tam belirtim yok ogunde suni sanci vercek insallah senin hibi normal dogururum gozun aydin cnm

canım manuelde aldım ben elektrikli olarakta milkway aldım 100tl..önce manuelle göğüs ucumu uyarıyorum sonrada elektrikliyle sağıyorum.. çokta memnunum.. hemde sütüm daha çok geliyo rüzgar daha kolay emiyo tabi..tavsiye ederim

anam bukleyle bir türlü rastlaşamadık

evet canım ya bi rastlaşamadık .. nasıl heyecanlısındır şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…