- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.221
Saol canım maasallah umarım sonradan bu gelın tembel dıye laf etmezgarmastana ınternetten bakıyorum da canım gögus catlakları ıcın yazıyordu..Dıkıs ıcın mı werdı doktorun ne dedi??Alırım canım susam yagı felan ..
Doktor kararı wermıs zaten neden ne yapacagım dıyorsun kı?Bence bebegının saglıgı ıcın perş gunu hangı yöntemle olursa olsun gebelıgını sonlandırman senın ıcın ıyı olur..
Hayırlısı olsun,kolayca dogur ınsallah..Senın bır de ıkız ,Allah kolaylık wersın canım..
Gunaydin kizlar
5 den beri uyuyamiyorum
Kasiklarimda adet agrisi gibi agri var
Kontrolume bugun gidicem
Hayirliysa kucagima alip gelirim insallah
Cok merak ediyorym artik dua edin...
Bu arada ben juweline yabanci dglm yeni uyelik aldim
bu ne kalabalık bı topıc bole sınek avlıyoz
kızlar selam doguran arkadaslara bır sorum olacak göğüs pompası olarak otomatık olan ne önerırsınız manuel aldım ama cok yorucu oluyor ..elektrıklı olanlardan ne önerırsınız fıyatları neler ..siz ne kullanıyorsunuz yazar mısınızz??bukle sen gecen gun yazmıstın neydı o marka..
selam kızlar kim var kim yok bakamadım bile..
faceden bildiginiz gibi dogurdum :)) cok sekerr bir sey yanımda yatıyor simdi..
bugünnn doktor randevumuz vardı, kızım sarılık olmus degeri 11.. sık emzir dedi bizimki gececi gündüzleri pek cok emmiyor 2 saatte bir veriyorummm.. burnunu sıkıyorum,agzını aralıyorum , zorla emzirmeye calısıyorum ama 2 saaten once almıyorr.. kakalar iyi bugün 5-6 kez yaptı,hatta suan yapıyorr..ama sarılıktan galiba cok halsizzz..o tatlı hareketli kız pek bir miskin oldu..
müthiş bir dogum hikayem var ,yazacagım.. üstten bilgiler vereyim : randevulu dogumuma suyum gleerek gittim,patt diye gelmedi azar azarr.. suniyi verdiler ilk 4 5 saat hicbir sey olmadı,2 cm acıklıktan baska daha sonra sancılar sık ve en yüksek sekilde gelince vajinamda gaz oldu,suyumu biraz daha bosalttılar gaz gitti ,sonra odama geldim,kustum,sonra hafifledim yine bu arada face e giriyorum,telle konusuyorum doguma gelenlere espiri yapıyorum ve makyaj tazeliyorum :))kustuktan sonra yarım saat icinde 5 cm e ulastık ondan sonra 2 3 saat icinde tam acılma ... hatta dr um muayene saatı bıtınce gitmişti zor geldi trafikte varmıs,ebeye nolur dogurmak istiyorum diyordum... eşimi de ben istemesem de zorla soktular :)) dogum ekibi komikti... cok iyiydi.... bu arada ıkıncı kusmamdan sonra hersey boyle oldu... sonra dr geldi.. anlattı ..ben de uyguladım sancı geldi ıkındım kafası geldi dedi sancı bitmeden daha iyi bir ıkınma istiyorum dediii bir ıkındım kiiii tek hamle de cıktı :))) ve inanamadım bebegi gordum bakamadım bile...
snra bebeişimi yıkayıp dogumhaneye getirdilerr..bu kadar güzel bir şey beklemiyordummm.. 3260 dogdu 13 subat 19.38 de 48cm .. suan 3250 sütün besliyor merak etme dediiii dr u...
tek derdimiz sarılıkkkkk..dua edin gecsin kızlarrrr..bu arada mansallah diyelim lütfenn :)))
normal dogumu sonuna kadarrrrrr oneririmm... eski halime geri dondummm ..kıpır kıpırım ama karnım var birazzz acaba ne zaman giderrr..
kızlar selam doguran arkadaslara bır sorum olacak göğüs pompası olarak otomatık olan ne önerırsınız manuel aldım ama cok yorucu oluyor ..elektrıklı olanlardan ne önerırsınız fıyatları neler ..siz ne kullanıyorsunuz yazar mısınızz??bukle sen gecen gun yazmıstın neydı o marka..
anam bukleyle bir türlü rastlaşamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?