- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.181
Canım düşmedı senle aramızda 4 gun war..Ama doktor 10-15gunde duser dedı..Solusyon werdı hergun pansuman yapıyoruz alkolle ama dusmedı henuz..Ben yazıyorum okumuyorum da bılgısayarım cok yawas yaa..
ondan canım ya, acı yanma gibi degilmi? benim geçti çok şükür bende hiç yatmadım her işimi kendim yaptım
bide amiliyat yerinde hissizleşme var ve karnımdada dokundukça agrı, galiba 6 ay kadar sürecekmiş bu hissizleşmelr
Ewet canım yaa acıyor,belımde de agrıyor..Dün cok agrıdı ıgne wurulan yerım ..Acaba bu iz kuculecek mı,benmım orta parmagım kadar iz war alt karnımda yaa..Ben serce parmaktan da ufak olur sanıyordum..Bebısımı alıstırmaya calıstım gunduzlerı sut werdım ,şimdi acıkınca aglıyor ama bgn her yatırısımda yıne agladı yıne sut ıstedı alıstırdım mı acaba yaa..Cok yoruldum ..Kaynanam da esım de bebek her agladıgında emmek ıstıyor dıyor yara bere ıcındeyım wermıycem dıyorum bıktırdılar benı..Cunkı aglıyor acıyorum tam meme werıyorum 10 dk da sızıyor o ıkıncı aglamasında..10 sarılık ıcın ıyı mı ,ilk dogdugunda 6ydı ..
maşallah akşam akşam herkes burdaa
ben yarın doktor kontrolune gidicemm
özeldeki doktoruma gidicemm
bende tansiyon çıktı kızlarr üstelikte psikolojikk
iniyo çıkıyo hiç belli olmuyoo
şimdi biliyosunuz tansiyon çok tehlikelii
36 haftalığız sata göre ama 38 haftalık çıkıyo ultrasonda
şimdi bu tabloya göre doktor bebeği almak isteyecektir tansiyondan ötürü
iki fiyat var hastanede
birincisi eğer sen kendin istersen beklemek istemezsen aldırırsan o zaman 1400 tl oluyoo
ama doktor alalım artık derse doktor karar verirse o zaman 500 oluyo
şimdi benim bu tabloya göre durumum ne olur acaba
Geçmiş olsun öncelikle canım yaevet tansiyon çok önemliymiş bende de biraz yükselmişti allah a şükür şimdilik iyi .Bende gün saymaktan ve milletin daha doğurmadınmı demesinden bıktım vallahi .Herkese 14 şubatı bekliyorum dedim inanın bugün herkes aradı sağolsunlarda daha doğurmadınmı demek için.Sanırım benimki dişlerinide çıkarıp gelicek
ben korkuyorum canım çünkü hiç belli olmuyoo yemeklede alakası yokkk
geçen gece aniden düştüü fena oldum koşa koşa gittik hastaneye 6 ya 9 a düşmüşş
daha öncede sabah aç karnına 10 a 14 çıkmıştıı yatış verdilerr
ama bi garip yükseliyo sonra çabuk normale dönüyoo
bu akşam yine çıktı sanırımm baş ağrısı başladı sokağa çıktımm soğuk havada dolaştım geldim duş aldımm az rahatladımmm az sonrada doktora götürcek eşimm artık ne derlerse kabul edicezz böyle beklemek daha zorr çıktımı düştümü
diye evham yapıyorum daha kötü oluyoo
Öylede tabide ben yanlız yazdığını pek anlamadım nasıl yani sen istersen 1400 neden dr derse 500 onu anlamadım bu alınacaksa alınacak senin veya doktorun ne farkı var doktor ciddi demedimi bu fark neden
ben korkuyorum canım çünkü hiç belli olmuyoo yemeklede alakası yokkk
geçen gece aniden düştüü fena oldum koşa koşa gittik hastaneye 6 ya 9 a düşmüşş
daha öncede sabah aç karnına 10 a 14 çıkmıştıı yatış verdilerr
ama bi garip yükseliyo sonra çabuk normale dönüyoo
bu akşam yine çıktı sanırımm baş ağrısı başladı sokağa çıktımm soğuk havada dolaştım geldim duş aldımm az rahatladımmm az sonrada doktora götürcek eşimm artık ne derlerse kabul edicezz böyle beklemek daha zorr çıktımı düştümü
diye evham yapıyorum daha kötü oluyoo
valla tatlım böyle iştee
doktor 38. haftada filan soruyoo bebeği alalım istersen riske atmayalım diyo o zaman kabul edersen 1400 lira alıyo sezeryan
ama beklersin gününe kadarr gelmezz veya sorun çıkarr doktor alalım der o zaman 500 alıyolarr
ben daha özele gitmedimm epey oldu kontrollerime hep üniversiteye gittimm
bakalım eşimde şimdi diyoo önce üniversiteye gidelim bakalım ne diceklerr dediii
başım ağrıyoo yine çıktı galiba offf bi türlü toparlanamıyorummm psikolojikk
Ben neye kızıyorum biliyomusun insanı bu halde bu kadar hassas bir konuda nasılda sinir ediyorlar valla ya anlamadım.Valla canım bence sen o doktoru bırak yada bikereliğe mahsus başka doktora bide görün bu saçmalık bence istersen ne demekmiş ya valla sinir oldum şu doktoruna .Senin pisikolojik olarakta dengesi bıozulabilir kolay değil allah ım yardımcın olsun sağlıcakla bebeğine ve bebeklerimize kavuşuruz inşallah .Bende 1 şubattan beri ha geldi ha gelicek uykularım kaçtı vallahi benimkide başı aşağıda dedi her an gelebilir dedi ama 14 şubat oldu hala yok son zamanlar bi türlü geçmiyor
valla tatlım böyle iştee
doktor 38. haftada filan soruyoo bebeği alalım istersen riske atmayalım diyo o zaman kabul edersen 1400 lira alıyo sezeryan
ama beklersin gününe kadarr gelmezz veya sorun çıkarr doktor alalım der o zaman 500 alıyolarr
ben daha özele gitmedimm epey oldu kontrollerime hep üniversiteye gittimm
bakalım eşimde şimdi diyoo önce üniversiteye gidelim bakalım ne diceklerr dediii
başım ağrıyoo yine çıktı galiba offf bi türlü toparlanamıyorummm psikolojikk
selam kızlar nasılsınız?
bugün doğuracak olanlardan haber var mı?süpriz doğum varmı?
tüm gün hastanedeydim bugün ilk defa bebeğimi emzirdimm
bakalım bi kaç güne taburcu edicem dedidünyalar benim oldu bakalım yarın yine hastanede olucam .. bi bakıyım size dedim
Hangı hastane bu hugocuk??Tansıyon ozellıkle yuksekse coook tehlıkelı ve bebege de zararı war,kesınlıkle baska yere gıt sor tek özel mı war sankı kız..Üniwersıte hastanelerıne asla guvenme derım..Kobay olarak kullanırlar.
Hayırlı lsun canım,kac gun oldu neden hala wermedı bebısını ..Ne guzel artık kavusacaksın yawruna..
ENİCE doktor ne kremı werdı sana canım,benımkı hıc bahsetmedı bıle .Bgn cok yanıyor canım
günaydın kızlarr dün akşam tansiyonum çıktı sanırımm başım ağrıdı çokk
eşime götür beni hastaneye dedim yoktur bişey dedii çok üzüldümm konuşmadım hiçç
5 gibi uyandım başım hala ağrıyodu şimdi hava aydınlansın diye bekliyorum doktora gidicem tek başımaa
eşim işe gitti
h,ç konuşmadık
allah kimseyi kimseye muhtaç etmesinn çok zorrr
bana duaa edinn bebeğime bişeyy olmasıınn
hakkınızı helal edinn ne olur ne olmaz
topik boş ama yazıp öyle çıkayım evdenn
bebeğimi almaya gidiyorumm
az önce aradılar bebeğiniz taburcu diye nasıl sevindim bilemezsiniz..
haknur balım seni arayacaktım ama burdaymışsın iyi oldu
Merhaba arkadaşlar paşam uyuyorken size bi bakayım dedim ama kimse yok topiğin çoğu doğurdu tabi herkes bebelerle uğraşıyooo
Benden haberlere gelince emre paşayla uğraşıyorum bütün gün ev temizlik yemek derken akşam oluyo akşamda eşimle ve emreyle geçiyor zaman...
Ama olsun ben çok mutlummmYeni yeni lohusalık psikolojisinden kurtuldum çünkü
Dün sevgililer günü için eşimden bişey beklemiyordum ama eşim beni çok şaşırttı beni mutlu etti eve kocaman kalp şeklinde yaptırdığı çiçekle eve girdi çiçeği ben görmedim kapıyı açıp içeri kaçtım emre ağlıyo diye buda arkasına saklamış doğru mutfak masasının üstüne koymuş hiçbişey demedi ben yemek hazırlamaya gittim mutfağa çiçeği görünce çok şaşırdım ve çok mutlu oldummm sonra arkamdan geldi öptü ben çiçeğe bakakalmıştım sevgililer günümü kutladı ben duygulandım çünkü beklemiyordum sonra bizim paşa romantikliğe izin vermedi ağladı yanına gittikanlayacağınız bebeklerle romantiklikte sınırlı galibaa sıpa ne zaman işim olsa ağlıyo ne zaman yemek yesem ağlıyo hissediyo sanki ama işim olmasın zorla uyandırıyorum sevmek için...
Neyse sabah sabah kafanızı şişirdim öpüyorum siziii
Canım nasıl sevindim anlatamam bende ssana yazacaktım emzirmeye başladıysan yarın falan çıkar diye...Çünkü emrede öyle oldu emzirdim hemen taburcu ettiler....Seninle herşeyi aynı yaşıyoruz...Bak emre bir aylık oldu bileee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?