2012 Şubat Anneleri

Size dedim ya ne zaman işim olsa paşam durmuyo diye aynen şimdi öyle oldu paşam durmuyo bana müsade öpüyorum kızlar sizi buklemm senin için çok ama çok sevindim rüzgar paşama dikkat et annesi...Gelsin uykusuz gecelerr

emre paşamı kokla benim için.. onun pipisini yerimbende kaçıyorum hazırlanayım.. görüşürüz..

Canım öyle olması normal emerken parmağınla çenesine destek ver annesi bu arada kilosunun düşmemesine dikkat et gerekirse sağ biberonla ver emdikten sonra çünkü kilosu düşerse sarılığı yeleniyor emrede yaşadım ben bunu ben emreye mama bile veriyorum aklında olsun....

emre paşamı kokla benim için.. onun pipisini yerimbende kaçıyorum hazırlanayım.. görüşürüz..

Koklarım canım...Huysuz kime çektiysee(hiç üstüme alınmıyorum)...Hadi git al yavrunu ama öğlene anca çıkarırlar canım bilgin olsun anca işlemler sürüyoo

tamam canım çok saol danışacağım çok şey olacak sana.. ararım bunaltırım belki..
hadi öpüldünüz bebişinle tekrar

tamam canım çok saol danışacağım çok şey olacak sana.. ararım bunaltırım belki..
hadi öpüldünüz bebişinle tekrar

7/24 telefonum açık canım benim gece gündüz demeden arayabilirsin zaten gece mesaim var benim emreyle o yüzden hiç çekinme...Öpüyorum seni....

merhaba arkadaşlar
bugün 37+3 oldum. artık hamileliğimin sonuna geldim. 16. haftadan beri yatıyorum ama açıkça söylemek gerekirse son bir aydır gezmeye başladım. dışarı çıkıp 1-2 saatliğine kendimi yormadan dolaşabiliyor arkadaşlarıma gidebiliyorum. rahim ağzını sadece dikiş tutmasına rağmen çok şükür bir problemle karşılaşmadım. serklaj işlemi gerçekten iyi yapılmış. şu an tek problemim bebeğim biraz küçükmüş yani ölçüleri 2-3 hafta geriden geliyor. dün bir gece hastanede yattım. bebeğin küçük olmasının gelişim geriliğinden mi kaynaklandığını araştırdılar. ama çok şükür kan akımları ve solunumu normal çıktı. yani bebek minyon tipli olacakmış. ama yinede endişeliyim. acaba sağlığı yerinde mi, doğduğunda bir problem yaşayacak mıyım bilmiyorum.bir de 32. haftaya kadar prof. dr. a gittim o böyle bir durumdan hiç bahsetmedi gelişimi gayet iyi dedi. doğumu üniv hast. de yapmak için polikiliniğe gitmeye başladığımda orada bu durum ortaya çıktı. yani bebeğin gelişimi sonradan mı durdu yaksa benim prof bu işten anlamadı mı. doğumdan sonra nasıl bir durumla karşılaşacağım bilmiyorum. bu arada sezeryan tarihim belli oldu. önümüzdeki hafta salı günü yani 21/02/2012 olarak tarih belirlendi.

canım kendini fazla üzme bebeğin için öyle düşün.tansiyon stres ile alakalı biliyosun.DUALARIM SENİNLE..

topik boş ama yazıp öyle çıkayım evdenn

bebeğimi almaya gidiyorumm
az önce aradılar bebeğiniz taburcu diye nasıl sevindim bilemezsiniz..

haknur balım seni arayacaktım ama burdaymışsın iyi oldu

gözün aydın bitanem inan çok sevindim....

ben geldimm
tek başıma gittim sabah erkenden zaten mecburdum kimse yoktu yanımda
üniversite hastanesinde doğum yapacağım tansiyon olduğu içinn
relax olucam artıkk

Hayırlı olsun cok sewındım senın adına..Hadı dogurmayanlar da dogurun da cocukları konusalım artık yaw...
ben geldimm
relax olucam artıkk

Zamanın bellı oldumu,ahangı hastane bu??RelaX ol canım odasına gıt kokla esyalarını felan ..Mutlu ol..

ENİCE nasılsın canım,kaynanam ew supuruyor ben de uzandım salonda kk bakıyom..Dün süt sagacaktım kan damladı canım yaa yara oluyor ya gögsum bebegıme kan mı ıcırıyorum yoksa ben..

özeldeki doktor dediki sata göre 38 haftalık olunca söyle alsınlar dedi
daha fazla riske atma dedi
şimdi bu hafta 36 sata göre
işte iki hafta sonraa alırlar sanırım

kızlarr sata göre 36 haftalığım ama gelişimi 2 hafta önden gidiyo bu duruma göre eğer tansiyondan alırlarsa bebeği solunum güçlüğü çekermikii
küveze girermiki
canım daha bebegin çok küçük bari 37 bitseydi,belki hastanede yatırırlar ama sıkma canını balki tansiynun stresten yükseliyodur

canım nasıl sevindim anlatamam, inşallah bol bol emer yavrun

hastaneden çıkarken yazmıştı canım garmastan diye bi krem

canım tansiyonu hafife alma hakkında hayırlısı olsun

haknur balım seni arayacaktım ama burdaymışsın iyi oldu
oo sürpriz oldu desene sende girmezsin artık topiğe

ne güzel ya moral olmuştur sanada biz kutlamıyoruz sevgililer gününü, dogum günlerimiz çok yakın oldugu için ozaman alır bişeyler bana 22 sinde dogum günüm bekliyorum bakalım ne alacak
allah kurtarsın canım sag saglim yavrunu kucağına alasın

ben geldimm
relax olucam artıkk
canım kime üveniyorsan ona git, özeel hastane saçmalamış biraz, stres yapma ama illa normal yapacam diyede diretme, tansiyon hafife alınacak bişey degil

canımsütünle yuuşatıyormusun gögsünü?ben vermeden önce hep sütümü sürüyorum 1 hafta çok çektim 3-5 gündür rahatım bende,ama tahin al sür derim rahatlatıyor hem dogal bişeyde,
öyle kaynanayı nerde bucan kız maşallah yapsın yapın

Hayırlı olsun en azından tarıhın bellı sayılır ama tansıyonu her gun ölctur takıp ettır...Hangı hastane canım??

üniversite hastanesiymiş canım
bende pek güvenmiyorum ama belki onun bulundugu yerde iyiydir
ben 2li testimi yaptırmıştım down sendrom riski yüksek demiştiolmasa bile muhakkak başka bişey vardır dedi, kaç ay ağladım, sonra 4lü test yaptırdım doktorum herşey çok normal dedi, biraz olsun rahatlamıştım ama o doktor beni mahvetmişti

tansiyon olmasa gideceğim yok zatennn ama şimdi mecburum
idrar testlerimde protein hiç çıkmıyoo normalde azda olsa çıkarmış tansiyondan ötürü
böyle olunca hastaneye yatırmıyorlarr yani bianda çıkıyo sonra düşüyo tedaviye gerek kalmıyo
ama yinede riskli tabiii
bakalımm hayırlısı allahtan
dikakt edicem kendime üzülmemeye çalışıcam

ya kızlar bugün itibarı ile 39+6 olduk.
pazartesi kontrolümüz vardı, açılma, yumuşama, sancı, kasılma hiç bişi yoktu. kızım baş aşşağı ama kanala da girmemiş, bayağı yukarda.
doktor kontrolde perşembe günü gel, yine aynısı olursa sezeryan olabiliriz dedi, ama şartlardan biri bile tutsa suni sancı denicez dedi.
bide ilk gebeliklerde bu koşullarda sunii sancı alırsam doğum pek kolay olmuyomuş, sezeryana dönebiliriz yinede tercih senin dedi. bebeğin eşide yaşlanmaya başlamış, çok bekleyemeyiz sanırım.
kafam çok karışık, napsak bilemedim
siz olsanız ne karar verirdiniz?

Selam kızlar, ben hala dogurmadım.
Kanama devam edıyor ama hersey normal gorunuyor.

Kayınvalıdem hala bızde.
O varken bende foruma gırmek ıstemıyorum pek.
Ama canım sıkılıyor arada bir.

Yanı kadın gelse bi kabahat, gelmese bi.
Bana mı ıyılık yaramıyor ne!

Saol canım maasallah umarım sonradan bu gelın tembel dıye laf etmez garmastana ınternetten bakıyorum da canım gögus catlakları ıcın yazıyordu..Dıkıs ıcın mı werdı doktorun ne dedi??Alırım canım susam yagı felan ..

Doktor kararı wermıs zaten neden ne yapacagım dıyorsun kı?Bence bebegının saglıgı ıcın perş gunu hangı yöntemle olursa olsun gebelıgını sonlandırman senın ıcın ıyı olur..

selam kızlarrrr son 2 gün
Hayırlısı olsun,kolayca dogur ınsallah..Senın bır de ıkız ,Allah kolaylık wersın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…