2012 Şubat Anneleri

çok sıkıldım artık ya korkuyorum bişey olacak diye düşsün diye dua ediyorum
face bakıyorum ama göremiyorum ogluşunu nerdeeeee

çok sıkıldım artık ya korkuyorum bişey olacak diye düşsün diye dua ediyorum
face bakıyorum ama göremiyorum ogluşunu nerdeeeee

gördün sanırım canım
bide niye kafaanı takıyosun ki elinde sonunda düşücek göbeği
bence su deydirmektende korkma
sadece banyodan sonra iyi kurula yeter

bukleecim tam seçemedim sana mı benziyor babayamı
nihlenin kızı nihleye benimkide bana benziyor
ne kadar çok baktıysak kendimize

Süper canım maaşallah Şanslı azınlıktan oldun ne güzelll rahatca normal doguran gruba gırdın harıka...Benım hala dıkısım acıyor yaw..Cok sevındım senın adına Allah annelı babalı buyutsun dogumm hıkayen de süper olacak emınım fragmanı bıle ıyı

Güncellıyorum kı baska fıkırler de werılsın dıye kızlar..Yarın almak ıstıyorum önerınız war mı???Aysebaharı tebrık edıyorum ,hayırlı olsun...oyelkene bol şans..Gerı kalanlara da en kolay yoldan hayırlısıyla dogum dılıyorum ..

gıremıyorum cok sık yaa dogum yapan arkadasları kacırıyorum sanırım
sayfaları karıstırarak gecmısten gelecege bakmaya fırsatım olmuyo:)
ozelden yazarsanız veya dıger sayfaya yazarsanız hemencık eklerı
kocaman opuyorum sızlerı ıyı geceleeerr..

offf bu gece canım çok sıkılıyor herkes doğurdu nerede ıse ben kaldım
cumartesı acılden gel dedı doktor nst ye bağlayacaklarmış acaba sancım yoksa sunı sancı falan mı verecekler hıç sormadım da!
gelsın bı an önce doğurdun mu telefonları almaktan onlara cvp vermekten ben yoruluuummmm artık kızım oldu demek ıstıyorum

aynen ben de sıkıldım beklemekten. ama bebişler daha zamanını doldurmadı ki, farkındayım ama hiç belirti olmaması canımı sıkıyor. Pazartesi gidicem ben de doktora. ne dicek bakalım

bende aynı şekilde bunaldım o sorulardan ,dogurmadın mı diyenlere yaza kadar bekleyeceğim diyorum artık .bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumuz şimdilik normal gibi görünüyor insallah öyle devam eder.

kızlar bırı cvp versın bana..
akşam çamaşırımda ıkı şerıt halında (çok değıl ama) kan gelmış tuvalette farkettım adet kanı gıbı ama çok değıl doğum nışanı bu olsa gerek yanılıyor muyum?

aynen ben de sıkıldım beklemekten. ama bebişler daha zamanını doldurmadı ki, farkındayım ama hiç belirti olmaması canımı sıkıyor. Pazartesi gidicem ben de doktora. ne dicek bakalım

günaydın kızlar bende hala doguramadım sizden buyuk ben varım yanı sakın benden önce dogurmayın:)
saka tabıkı herkes en hayırlı zamanında dogursun
ben yarın 40ı dolduruyorum bundan sonra 1 hafta daha beklıcez dedı doktorum
cevremdekılerı takmıyorum doktor böyle dedı deyıp atlatıyorum
ama kendıme bazen anlatamıyorum moralım dusuyor
hareketlerıne sık sık bakıyorum cok onemlı daha dun gıttım dra hersey yolunda ayın 25 ıne kadar gelmezse once sunı sancı gene olmazsa sezeryan dedi bakalım artık ben sonuna kadar bekledim demek istiyorum o zamana kadar ne olur bılmıyorum
hergun yuruyuse gıdıyorum nerdeyse dun 1 saat banttaydım
bırazdan yıne gidicem
yanı bu kadar sabrettık az daha sıkın dısınızı kızlar saglıkla kavuscaz ınsallah bızlerde...

Kizlar benim gogus ucum hic yok silikonla vermeye calisiyorum boyle sorunu olan varmi ya
canım benimde gögüs ucum yok, hastanede ilkgün ben verememiştim hemşireler yardım etti ve bebekte tuttu, şimdi yine yok ucu ama artık bebegim alıştı hemen kavrıyor emincede çıkıyo zaten

canım bende hiçbir dogum belirtisi olmadıgı için yorum yapamıyorum ama burda yazan arkadaşlardan biliyorum nişan olabilir

maşallah 40 haftada bitiyor bukadar bekledin inşallah normal dogum yaparsın canım

enıce senın normal mı olmuştu canım...
hafıf hafıf ağrılarım oluyor bugün benım...sızıntı gıbı su da gelıyr çok az az bakalım ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…