2012 Şubat Anneleri

kızlar salı günü nişan geldi. dün akşamdan beri de azar azar suyum geliyo ama böle peçete koyunca ıslanıyo yani..sancı yok 39+3teyiz.
doktor çamaşırı bayağı ıslatacak gibi olunca gel dedi..
bu halde duş alınır mı
daha önce buna benzer sızıntı yaşayan olmuştu ama kimdi hatırlamıyorum..suni sancıdan korkuyorummm:18:

enıce senın normal mı olmuştu canım...
hafıf hafıf ağrılarım oluyor bugün benım...sızıntı gıbı su da gelıyr çok az az bakalım ne olacak...
yok canım ben sezeryan oldum hiç agrım sancım olmadı, suyum yada nişanımda gelmedi, bu konuda biraz tecrübesizim
ama suyun geliyor olabilir,bazı arkadaşlar yazmıştı

canım suyu gelen arkadaşlar duşa girmişti, bence girebilirsin ama çok durma

pempepanter aynen benımde öyle beklemekten başka çare yok canım...
suyun çoğalırsa gıt doktora erken gıtmek te ıyı değıl sancıın çoğunu evde çekmen daha ıyı dıyor bılenler...rabbım benı senı herkesı kurtarsın korkma kendıne de sıkıntı verme...
bol bol dua et...netten doğumu kolaylaştıran dualardan oku..

enıce senın normal mı olmuştu canım...
hafıf hafıf ağrılarım oluyor bugün benım...sızıntı gıbı su da gelıyr çok az az bakalım ne olacak...

bahsettiğin şey nişandır canım kanlı mukus şeklinde geldi benim de.. tam 39+0 dayken seninle aynı gidiyoruz.. azar azar da su geliyo hatta bebek kokusunu alıyorum peçeteyi koklayınca..ama bu sızıntılar kesenin üstten ufak bi sıyrık halinde açıldığını gösterirmiş bu da enfeksiyon tehlikesi yaratırmış nette öle diyo..sen doktoruna sordun mu neyapmanı söyledi ne dedi?

amin canım dua ediyorum ama moralim bozuluyo suniyi düşününce..bu kadar da beklemişken hakkımızda hayırlısı olur inşallah..

YOK VALLA sormadım.doktorum yarın ıçın acılden gırış yap nst ye sokacaklar sanırım...cumartesı oluduğu ıçın acılden gıreceğım...
ara ara sızıntı oluyor hafıf kasıklarım ağrıyor arada...
başka da bır sıkıntım yok...bence peçetenı sık değıştırırsen bır problem olmaz takma kafanı öle şeyler eskıden enfeksıyon mu varmış
banyoya gırebılırısn tabıkı bı sıkıntın olmaz...

enıce gögüsünde yara oldu mu canım...eğer olduysa zeytın yağı yada kakao yağı yada gülsuyunun ıçıne ayva çekırdeğı koyup beklet krem gıbı oluyor onu sür çok ıyı gelıyormuş...

evet bekleyelim sancıyı bakalım hayırlısı..bu haftasonu gelir inş. bebişler

canım yara olmadıda çok acıdı emzirirken içim gidiyordu,ama geçti çok şükür inşallah sizlerde hiç olmaz

merhaba kızlar konu göğüs ucu yaraları galiba :) benimde felaket durumda şu an bebeğim emdikçe derileri soyuluyor yara bere içinde 1 hafatadır her emzirdiğimde içime oturuyor acısı bir an önce geçsede rahatlasam bide bebeğim tek göğsü emiyor sürekli, diğerini emmiyor bazen zorluyorumda ancak öyle alıyor emzirme konusunda sıkıntılıyım yani umarım geçer

benn geldimm
pazara gittim iki saat gezdim gezdim sebze meyve aldım geldimm
şimdi arkadaşım gelecek bişeyler hazırladım yemek yaptım oturdumm

Arkadaşlar

Öncelikle bebeği olanlara kolylıklar diliyorum. Diğerlerine de allah yardımcıları olsun ve bir an evvel bebişlerini kucaklarına alsınlar.
Ben geçne hafta perşembe sezeryanla doğum yaptım. doktorum korse giyebileceğimi söyledi. Ama ben ne zaman kullanmaya başlayayım diye sormadım. Sizler ne zaman başladınız yani kaçıncı günden itibaren ve ne kadar süre kullandınız.

büyük bi ihtimal nişandır canım.. ama hemen endişelenme biliyosun nişandan sonra hemen doğum olmayabiliyo.. sık sık kontrol et bakalım kendini
Kizlar benim gogus ucum hic yok silikonla vermeye calisiyorum boyle sorunu olan varmi ya

göğüs ucu silikonu satılıyo canım al bi tane bebek çektikçe göğüs ucunda çıkıyo hemen

11 gün oldu ben doğum yapalı dr 15 gün sonra başla dedi.. bende sarıyorum şimdilik.. bi kaç günede korseye başlıycam .. bende sezeryan oldum acele etmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…