- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 38
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.321
bol bol çiş ve kakadan ve tabi kilo artışından anlıyacağız. Mesela oğlum 1 günde 5-6 kere falan bez kirletiyor. kilosunu bilemiyorum kontrole gidince anlayacağım.
Buklee
Ne ile sarıyorsun ve o sardığın şeyi nerden aldın?
evet canım bu.. bide eşim bana bebedorunkinie getirmişti deneyim diye ama onlarda seri üretim bozukluğu varmış.. bunuda sipariş vererek getiriyosun ..ertesi gün geliyo hemen.. bebek küvezdeykende evde onla sağıyodum çok memnun kaldım. tavsiye ederim.
buklee, simarik34, bennebileyim, hclc
çok sıkılıyorum benn
Saol cnaım bu siteden siparış wersem olur mu acaba?Bir de iki göğsü birden sağanlar war onlar nasıl acaba..Artık acı cekıyorum resmen yaa..
Neden kuzum
anlatta yardımcı olalaım
Canim ne guzel bi dogum hikayesi masallah bin defa ama bende istiyorum. İnnss olu 41 haftayi beklicez hala tam belirtim yok ogunde suni sanci vercek insallah senin hibi normal dogururum gozun aydin cnm
Tarih:14 Şubat 2012
Saat: 08:30
Epidural sezeryan ile çok çok ama çok yakışıklı bir oğlum oldu
Az önce eve geldik.....
Biraz sarılık oldu...
Ben biraz yoruldum:)))
Daha uzun yazacağım
Şimdilik bu kadar kızlar...
Hepiniziöpüyorum..
hepiciğiniz arka arkaya doğuruyosunuz maşallah yafff
çokk sevindimm darısı başımızaaa
Süper canım maaşallahŞanslı azınlıkoldun ne güzelll rahatca normal doguran gruba gırdın harıka...Benım hala dıkısım acıyor yaw..Cok sevındım senın adına Allah annelı babalı buyutsun dogumm hıkayen de süper olacak emınım fragmanı bıle ıyı
stres yapıyorum sanırım bebış gelmedı sancı ağrı doğum hastahane kafam balon gıbı
stres yapıyorum sanırım bebış gelmedı sancı ağrı doğum hastahane kafam balon gıbı
slm kızlar 4 şubat günü saat 08.35 te bende bebeğimle bulustum bıraz kucuk dogdu ama saglıklı cok sukur kılosu 2.900 gr cok sukur kolay bı dogum yaptım allah herkezı kurtarsın sagsalım ınsALLAh
Selam kızlar nasılsınız??Korseye benım doktor bısey demedı ben çıtçıtlı bel korsesi almıstım 3.gun gıydım nefes alamadım resmen ,nasıl takacagım tam anlayamdım kızlar kullananlar bahseder mı?10.gunumdeyım ben de ..Hatta karnım dıkıse mı degıyor da acıyor karnım ..Normal dusuk bel kılotlarımı da gıyemıyorum hıcç..Bir de bgn sağlık ocagına gittim kadın d vıtamını werdı bunu 15.gun ıcırmeyecek mıyım ,20.gunde dedı..??Yeşil bir kutuda mı sıızınkı de ?Kırmızıcılek sıkılma bol bol uyu dınlen yat canım dogurunca uyku vs unutman gerekıyor bayagı..Bukle mınıco mu e-mınıco mu o sıte?
benim de yoktu.. bizimki baktı bu kadın beni bugun doguracak gelmeye razı oldu :)) dr um face e yorum yazmıs planlı dogumken spontan gerceklesti diye :)) tam anlamıyla spontan denilmez ama suyumun o güne denk gelmesi komik..benim kızım dakik olacak heralde :)) hangi tarihse sat a göre tam o günde geldiiiii :))
suniyle basladım 6 cmden sonra sancıyı kestiler kendi sancılarımı tetikledi suni.. ve kolayca oldu..sadece kendini hazırla işi espiriye al..ben laklakayla sancı cektim,bir yandan makyaj tazeleyerek.. sancım cıkıyor canım acıyor yürüyorummm :)) sonra sancı gidiyor aynanın basına geciyordum :)) bizimkilere moral veriyordum...
eşim girdi doguma ben istemedim , ama dogum ekibi gelsin diye ısrar etti,o da istiyordu,o sırada eşimi gormedim bile :)) en son bebek dogdugunda agladıgını gordumm, cok hostu onun da benim duygularıma ortak olması
gözünaydın tatlım :)) benimki de oldu,11 suan..
amin canım,dogumdan sonrası daha hos geciyor ama daha fazla panik oluyor insan..
sagol canım,ama biliyorsun cok istedim,inandım ve sonucu aldım :))
yaa ben sezeryandan cıkanları gorunce soke oldum,acılma olmaz diye cok korktum,genelde sızlanıyorlar...zor gibi geldi :S ben dogumdan sonra yürümek istedim yok artık dediler :))
bir de arada dogumhaneye alttan muayene giderken serumumu tasıyor ebe goturuyor beni,ben hızlı hızlı yürüyorum,sana yetişeiyorum diye şaşırdı kadın :)) sonra epidural yapın dedim,geldi girdi içeri ebe ben gülüyordum ne epidurali gülüyorsun dedi :)) bişi olmaz sanadedi :)) vazgecirdi :)
benim de yoktu.. bizimki baktı bu kadın beni bugun doguracak gelmeye razı oldu :)) dr um face e yorum yazmıs planlı dogumken spontan gerceklesti diye :)) tam anlamıyla spontan denilmez ama suyumun o güne denk gelmesi komik..benim kızım dakik olacak heralde :)) hangi tarihse sat a göre tam o günde geldiiiii :))
suniyle basladım 6 cmden sonra sancıyı kestiler kendi sancılarımı tetikledi suni.. ve kolayca oldu..sadece kendini hazırla işi espiriye al..ben laklakayla sancı cektim,bir yandan makyaj tazeleyerek.. sancım cıkıyor canım acıyor yürüyorummm :)) sonra sancı gidiyor aynanın basına geciyordum :)) bizimkilere moral veriyordum...
eşim girdi doguma ben istemedim , ama dogum ekibi gelsin diye ısrar etti,o da istiyordu,o sırada eşimi gormedim bile :)) en son bebek dogdugunda agladıgını gordumm, cok hostu onun da benim duygularıma ortak olması
gözünaydın tatlım :)) benimki de oldu,11 suan..
amin canım,dogumdan sonrası daha hos geciyor ama daha fazla panik oluyor insan..
sagol canım,ama biliyorsun cok istedim,inandım ve sonucu aldım :))
yaa ben sezeryandan cıkanları gorunce soke oldum,acılma olmaz diye cok korktum,genelde sızlanıyorlar...zor gibi geldi :S ben dogumdan sonra yürümek istedim yok artık dediler :))
bir de arada dogumhaneye alttan muayene giderken serumumu tasıyor ebe goturuyor beni,ben hızlı hızlı yürüyorum,sana yetişeiyorum diye şaşırdı kadın :)) sonra epidural yapın dedim,geldi girdi içeri ebe ben gülüyordum ne epidurali gülüyorsun dedi :)) bişi olmaz sanadedi :)) vazgecirdi :)
slm kızlar 4 şubat günü saat 08.35 te bende bebeğimle bulustum bıraz kucuk dogdu ama saglıklı cok sukur kılosu 2.900 gr cok sukur kolay bı dogum yaptım allah herkezı kurtarsın sagsalım ınsALLAh
canım masallah ne guzel atlatmıssın doktorun 41 haftayı doldurmanı bekleyeleım falan demedımı belırtı yokken baslatmıs ne guzel olmus dogumun acaba yumusamanmı vardı ? bana su an soyledıgı tek sey bu yumusama var bası bıraz daha ınmıs ama dogum kanalına gırmemıs bılmıyorum gırermı artık ....
canım 4-5 kere kaka yapıyorsa sorun yokkızlar selam
bi ssorum olacak sütünüzün yettiğini nerden anlıyosunuz?:44:
canım benim doktor 15 günden sonra kullanabilirsiniz dedi,benim bugün 15. gün 2 gündür kullanıyorum, ama gece yatarken çıkarıyorumArkadaşlar
Öncelikle bebeği olanlara kolylıklar diliyorum. Diğerlerine de allah yardımcıları olsun ve bir an evvel bebişlerini kucaklarına alsınlar.
Ben geçne hafta perşembe sezeryanla doğum yaptım. doktorum korse giyebileceğimi söyledi. Ama ben ne zaman kullanmaya başlayayım diye sormadım. Sizler ne zaman başladınız yani kaçıncı günden itibaren ve ne kadar süre kullandınız.
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsünslm kızlar 4 şubat günü saat 08.35 te bende bebeğimle bulustum bıraz kucuk dogdu ama saglıklı cok sukur kılosu 2.900 gr cok sukur kolay bı dogum yaptım allah herkezı kurtarsın sagsalım ınsALLAh
Selam kızlar nasılsınız??Korseye benım doktor bısey demedı ben çıtçıtlı bel korsesi almıstım 3.gun gıydım nefes alamadım resmen ,nasıl takacagım tam anlayamdım kızlar kullananlar bahseder mı?10.gunumdeyım ben de ..Hatta karnım dıkıse mı degıyor da acıyor karnım ..Normal dusuk bel kılotlarımı da gıyemıyorum hıcç..Bir de bgn sağlık ocagına gittim kadın d vıtamını werdı bunu 15.gun ıcırmeyecek mıyım ,20.gunde dedı..??Yeşil bir kutuda mı sıızınkı de ?Kırmızıcılek sıkılma bol bol uyu dınlen yat canım dogurunca uyku vs unutman gerekıyor bayagı..Bukle mınıco mu e-mınıco mu o sıte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?