2012 Şubat Anneleri

bol bol çiş ve kakadan ve tabi kilo artışından anlıyacağız. Mesela oğlum 1 günde 5-6 kere falan bez kirletiyor. kilosunu bilemiyorum kontrole gidince anlayacağım.

sürekli çiş ve kakamız var bol bol değiştiriyoruz..yetiyodur o zaman

Buklee

Ne ile sarıyorsun ve o sardığın şeyi nerden aldın?

milkway diye elektrikli bi pompa aldım ben.. eczanelerde yok zaten.. miniço diye bebek giyim mağazası var orda sipariş verdim ertesi gün geldi ..

Saol cnaım bu siteden siparış wersem olur mu acaba?Bir de iki göğsü birden sağanlar war onlar nasıl acaba..Artık acı cekıyorum resmen yaa..

Az önce sizlere sormuştum ama dayanamayıp korseyi giydim. Ayıptır söylemesi önce tuvalet olayını hallettim bağırsaklarım boşaldı. Sonrada korseyi giydim. Kötü birşey yapıyorsam eğer beni uyarın olur mu ha burada doğumdan sonra ki 7. günümdeyim.

Canim ne guzel bi dogum hikayesi masallah bin defa ama bende istiyorum. İnnss olu 41 haftayi beklicez hala tam belirtim yok ogunde suni sanci vercek insallah senin hibi normal dogururum gozun aydin cnm

benim de yoktu.. bizimki baktı bu kadın beni bugun doguracak gelmeye razı oldu :)) dr um face e yorum yazmıs planlı dogumken spontan gerceklesti diye :)) tam anlamıyla spontan denilmez ama suyumun o güne denk gelmesi komik..benim kızım dakik olacak heralde :)) hangi tarihse sat a göre tam o günde geldiiiii :))

suniyle basladım 6 cmden sonra sancıyı kestiler kendi sancılarımı tetikledi suni.. ve kolayca oldu..sadece kendini hazırla işi espiriye al..ben laklakayla sancı cektim,bir yandan makyaj tazeleyerek.. sancım cıkıyor canım acıyor yürüyorummm :)) sonra sancı gidiyor aynanın basına geciyordum :)) bizimkilere moral veriyordum...

eşim girdi doguma ben istemedim , ama dogum ekibi gelsin diye ısrar etti,o da istiyordu,o sırada eşimi gormedim bile :)) en son bebek dogdugunda agladıgını gordumm, cok hostu onun da benim duygularıma ortak olması

gözünaydın tatlım :)) benimki de oldu,11 suan..

hepiciğiniz arka arkaya doğuruyosunuz maşallah yafff
çokk sevindimm darısı başımızaaa

amin canım,dogumdan sonrası daha hos geciyor ama daha fazla panik oluyor insan..

sagol canım,ama biliyorsun cok istedim,inandım ve sonucu aldım :))
yaa ben sezeryandan cıkanları gorunce soke oldum,acılma olmaz diye cok korktum,genelde sızlanıyorlar...zor gibi geldi :S ben dogumdan sonra yürümek istedim yok artık dediler :))
bir de arada dogumhaneye alttan muayene giderken serumumu tasıyor ebe goturuyor beni,ben hızlı hızlı yürüyorum,sana yetişeiyorum diye şaşırdı kadın :)) sonra epidural yapın dedim,geldi girdi içeri ebe ben gülüyordum ne epidurali gülüyorsun dedi :)) bişi olmaz sanadedi :)) vazgecirdi :)

slm kızlar 4 şubat günü saat 08.35 te bende bebeğimle bulustum bıraz kucuk dogdu ama saglıklı cok sukur kılosu 2.900 gr cok sukur kolay bı dogum yaptım allah herkezı kurtarsın sagsalım ınsALLAh

stres yapıyorum sanırım bebış gelmedı sancı ağrı doğum hastahane kafam balon gıbı

rahatla biraz rahat ol ki doğumunda kolay olsun boşu boşuna stres yapma kendine

slm kızlar 4 şubat günü saat 08.35 te bende bebeğimle bulustum bıraz kucuk dogdu ama saglıklı cok sukur kılosu 2.900 gr cok sukur kolay bı dogum yaptım allah herkezı kurtarsın sagsalım ınsALLAh

Allah analı babalı büyütsün gözün aydın

Selam kızlar nasılsınız??Korseye benım doktor bısey demedı ben çıtçıtlı bel korsesi almıstım 3.gun gıydım nefes alamadım resmen ,nasıl takacagım tam anlayamdım kızlar kullananlar bahseder mı?10.gunumdeyım ben de ..Hatta karnım dıkıse mı degıyor da acıyor karnım ..Normal dusuk bel kılotlarımı da gıyemıyorum hıcç..Bir de bgn sağlık ocagına gittim kadın d vıtamını werdı bunu 15.gun ıcırmeyecek mıyım ,20.gunde dedı..??Yeşil bir kutuda mı sıızınkı de ?Kırmızıcılek sıkılma bol bol uyu dınlen yat canım dogurunca uyku vs unutman gerekıyor bayagı..Bukle mınıco mu e-mınıco mu o sıte?

ben siteden vermedim siparişi direk mağazadan verdik.. bence sipariş verilen web sitelerde vardır.. araştır istersen..

kızlar ben kaçıyorum
bebişimi uyandırayımda emzireyimm
gece hiç uyumuyo gündüzde uyandıramıyorum
gözlerim mosmor oldu 2 günde
gelirim yine öpüldünüz

Maaşallah süper walla ..Ben hala dikiş acısı cekıyorum kı ben sezeryan dısında tek bırsey dusunmedım bılıyorsun ..Benımkı de o gece nst de 90lara waran sancım cıktı ama suyum gelmedı gelseydı sanırım benım kız da normal gelecektı ..Hiç o kadar sancım olmamıstı yaaw..Benım bebegımde sarılık 10 cıktı ama sarılık demedı doktor ıyı dedı ,süt wer dedı ..Yanlıs mı??Ben de eşimle gırdım ,o an'ı paylasmak cok özel bır durum ..Dogurmamıslara tavsıyem o da gelsın yanınızda..

Maaşallah süper walla ..Ben hala dikiş acısı cekıyorum kı ben sezeryan dısında tek bırsey dusunmedım bılıyorsun ..Benımkı de o gece nst de 90lara waran sancım cıktı ama suyum gelmedı gelseydı sanırım benım kız da normal gelecektı ..Hiç o kadar sancım olmamıstı yaaw..Benım bebegımde sarılık 10 cıktı ama sarılık demedı doktor ıyı dedı ,süt wer dedı ..Yanlıs mı??Ben de eşimle gırdım ,o an'ı paylasmak cok özel bır durum ..Dogurmamıslara tavsıyem o da gelsın yanınızda..

gözünaydın canım kılosunu problem etme emdıkce buyur ınsallah onemlı olan sımdı beslenmesı normalmı oldu dogumun?

Merhaba kizlar
11 Şubat'ta epidural sezeryanla oğlumu kucağıma aldım :) doguma kocam ve dogum fotografcimla birlikte girdim..bebeğimin ağlamasını duyduğumda yanımda kocamın olması muazzamdi..
Şimdi iki guzel kızım,minik adamım ve kocamla bol çocuklu hayatıma alışıyorum :)
Herseyden muhimi saglikla bebeklerimizi doğurmak :) ha bide bundan sonra hızla kilo vermek :)
Dogum yapan arkadaslara kolaylık diliyorum..bebeğini doğuracaklarda umarım saglikla kucaklarına alirlarrr

kızlar selam
bi ssorum olacak sütünüzün yettiğini nerden anlıyosunuz?:44:
canım 4-5 kere kaka yapıyorsa sorun yok

canım benim doktor 15 günden sonra kullanabilirsiniz dedi,benim bugün 15. gün 2 gündür kullanıyorum, ama gece yatarken çıkarıyorum

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün

canım bende hamile iççamaşırlarımı kullanıyorum çok şükür agrım kalmadı,korse giydikten sonra çok iyi ama wc ye girmek çok sıkıntı oluyor
devit3 ismi galiba d vitaminin bize 15. gün başla dedi doktorda saglık ocagıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…