- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #6.461
ahh bırak içmeyi su reklamlarına bile bakamıyorum ki ben hamilelik öncesi her gün kesintisiz 3 lt su içen insanım.
yok mümkün değil,almıyor ne midem ne gözüm.
eğer gazozu da içmessem ki dediğim gibi bardakları ağzıma yaklaştıramadığım için pipetle birkaç yudum ancak içebiliyorum bu sıcakta tek yudum geçirmeden günü tamamlıcam nerdeyse.ama bu kadar zararlarıni bilmeme rağmen biraz olsun susuzluğumu gidersin diye bütün bardağı şişeyi içmeye razıyım.o derece.bilinç vs. öteledim hepsini.sabrediyor ve Allah'a dua ediyorum her dakika geçsin artık bu günler zararsız bi şekilde diye.
mutlaka hastaneye gidip serum taktırın. 3 gün kadar gözümü açtım ben serum takılınca bişeyler de yedim. sonra yeniden başlıyor ama insan biraz rahatlayıp dinleniyor. çok zor bir durum. doktor bana ne mideni buladırmıyorsa onu ye dedi. sadece çiğ et, iyi yıknmamış sebze meyvadan uzak dur dedi okadar. yani o sağlıklı değil bu sağlıklı diye kafana takma. valla ben serumdan sonra 20 adet kadar patates kızartması yemiştim çok mutlu olmuştum hiç de umursamıoyumr o zararlı bu yararlı diye. doktor 12.haftadan sonra önemli yediklerin dedi. kola da içmiştim serumdan sonra süperdi. şimdi zaten içemiyorum.