- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.781
kızlar bişey sorucam
biberon markası olarak ne kullanıyosunuz cihicconun yenidoğanını almıştım ama oğlum çok çekiyo boğazına aldırıyo biraz önce mama verdim aldırdı yine çok korktuk
anne memesi akışlı biberon markası var sanırım ama bilmiyorum markasını
hangi marka bilen varmı
kızlar bişey sorucam:
bebeğinizin beslenmesinde saat aralarını nasıl ayarlıyorsunuz.
mesela
tam 3 te emzirmeye veya mama vermeye başladınız yarım saat sürdü 3.30 da bitti beslenme.onun üzerine 3 ssat, 2 saat yada 4 saat geçme süresini başlangıç saatinden mi ,bitiş saatindenmi hesaplayıp bi sonraki beslenmeyi yapıyorsunuz?
çok saçma bi soru ama kafama takıldı işte neyapıyım..gülmeyin sakın!:))
canım ben emzirdikten sonra 2 saat geçmesini bekliyorum ama uyanıksa daha erken istiyor bazen saat başı oluyor
ben özellikle saat ayarlamıyorum
kızlar bişey sorucam:
bebeğinizin beslenmesinde saat aralarını nasıl ayarlıyorsunuz.
mesela
tam 3 te emzirmeye veya mama vermeye başladınız yarım saat sürdü 3.30 da bitti beslenme.onun üzerine 3 ssat, 2 saat yada 4 saat geçme süresini başlangıç saatinden mi ,bitiş saatindenmi hesaplayıp bi sonraki beslenmeyi yapıyorsunuz?
çok saçma bi soru ama kafama takıldı işte neyapıyım..gülmeyin sakın!:))
anlamadımki...emzirdikten sonra nedem canım???yani emzirme bittikten sonramı demek???
hem niye güldün sen bakıyım!!!:))
saçma geldi dimiiii:)))
ya saçma oldugundan degil kuzum
anne olduk herşeyden nem kapar olduk,çok pimpirikli olduk hepimizde
canım nezaman istiyorsa emzir bebegini ama abartma emzirirken,bizimki çok kötüydü bugün sinirden emdide emdi çektim agladı,hem iç çekiyor hem emiyor
SONUÇMU: 2 avuçtan fazla kustu benim kızımın üstü hep battı koltuk berbat oldu,sanki birisi çiş yapmış gibi
canım çok sıkıldı,korkarak emziriyorum artık
Canım ya emreler kudurmuş kudurmuş:)))Baksana sen ve ben varız sadece:))))
doğru diyosun 4 ten beri ayaktayız hala uyumadı benimde nasıl uykum var... şükür kakası düzeldi kusmasıda geçti sayılır çok az...senin emroş nasıl?
Benim sıpacık ayaklarımda müzik dinleyerek sallanıyo:)))Aşık olmuş benim oğlan damar dinliyo şebek:))))Ayyy kusma deme geliyolar bana yaa bıktım çamaşırdan hergün 2 makine resmen yaa((Şimdide şebek yeni emziğinin tadını çıkarıyo aventin yassı uçlu emziğinden aldım dün zor çıkarıyorum ağzından pek bi sevdi zor tıkardım nuk ın emziğini bunu daha çok beğendi biraz pahalı ya ondan galiba şebekler anlıyo:)))
kız ne güzel emzikmiş o bende alışsın diyorum veremiyorum bir türlü bende alıyım ondan...
Eki Görüntüle 380684 bu canım emzikkk
saol canım bende onu arıyordum internette... haftaya pzt. ezgi geliyor bize çatlatıyım seni biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?