2012 Şubat Anneleri

kız ben cmt. sen aradığında gezmeye geldik demiştimya arkadaşım yeni doğum yapmıştı ona gitmiştim benim sıpa yolda uyudu tam kalkana kadar sanki benim ocuğum yokmuş gibi nasıl rahat ettim... yine öyle olursa görürsün sen ararız seni artıkın

benim oğlumda çok huysuz ama arabayla gezince gittiğimiz yerde epey uyuyo hacercim pazartesi seninki uyanık benimki uyuyo olur diye düşünüyorum ama hayırlısı bi şekilde akşama kadar birlikteyiz muhabbet ettirirler heralde

Gunaydin bayanlar, ben molfix kullaniyorum ve cok memnunum... Bogazlarim kotu 2 gundur kiziminda gece burnu tikandi dun hapsiriyodu zaten gece mikir mikirdi burnu tikali olunca serum fizyoloji damlattim biraz bir sure rahat ediyor benden kizimada gecti nezle oldu galiba

günaydın yine bütün bütün yutuyorum lokmaları
hasretim şööle yayılarak bi çay içmeye

dün arkadaşıma gittim
benim sabahtan akşama .ötünü yırtan oğlum gitti
başka bi bebek geldi
akşama kadar uyudu

uyandı mama yedi gülücükler yaptı uyudu
evi inceledim
bu çocuk burda nasıl uyuyo diye
yastığına baktım evdeki yastık gibi
evde aynı aşşa yukarı
kalörifer yakılıyo ordada
anlayamadım nihayetinde

sonra eve geldik
bi başladı ağlamaya
allahım susturana aşkolsun
evde tekken kendini yırtıyor saolsun
ben anlamadım bu işten bişey ((

Kızlar günaydın. Bir derdim var. Konu hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.

Ben şehirde doğmuş büyümüş biriyim. Evlendikten sonra küçük bir kasabaya geldim. şehre 30 km mesafede. Çalışıyordum bi fabrikada dış ticaret sorumlusuydum işimide bıraktım.
Eşimin işi ve ailesi burda.Önceleri pek tanımıyordum burayı. Annem yapamassın sen orda evlencekmisin genede dedi. Bende evet dedim ve evlendim. Ama çok pişman oldum
Hiç arkadaşım yok. Evden dışarı çıkmıyorum.Park yok bahçe yok. Tozlu bi havası var. kapı pencere açmak mümkün diğil. Yakınlarda da tavuk çiftliği var. Ölü kokusu gibi koku oluyo yazları. Bu yüzdende kapı pencere açılamıyor. Burda pavyonlarda var. 5-6 ad pavyon var. ve çoğu aile bu yüzden dağılıyo. Şükür eşim gitmiyo ama genede bu beni rahatsız ediyor.
Eşim çocuk oldun şehre gideriz en kötü ihtimalle burda okumaz dedi söz verdi. Şimdide çocuğumuz oldu ve bana burdan taşınma konusunu kapat diyor. Bense hergün ağlıyorum. Sevmediğim istemediğim bir yerde yaşıyorum ve birde çocuk oldu. çocuğuma güzel bir hayat veremediğim için kendimi suçluyorum. Çok kötü ruh halim. Bazen alıp başımı gidesim geliyor. Eşim mutlu halinden. Annesi babası yanında, Torunlarını hergün görüyorlar. Ama beni düşünmüyor.

esıne bu sekılde anlattınmı..
hala kapa konuyumu dıyor.

öncelikle sakın gaz veriyorum gibi algılama sadece çevremde olan bişeyi anlatmak istiyorum..
çok samimi bi arkadaşım aynı problemi yaşıyordu tabi biraz daha farklı eşi anlayış sahibi değildi evde iç huzur yoktu olaya bi de bu açıdan bakmanızı tavsiye ederim.. yani kızın o şehirde o eşle tutunacak bişeyi yoktu ve bi bayram tatilinde bebeğiyle birlikte ailesini ziyarete gider gibi gitti...( meğer önceden babasına eski işini ayarlatmış ) gider gitmez eski işine döndü ve eşine resti çekti .. şuan eşi başka kendi başka şehirde evlilikleri devam ediyor eşini ikna çabasında sende yanıma gel diye bakalım olacak gibi.. böyle bi güç görüyorsan kendinde dene eğer yok diyorsan eşini bi şekilde ikna etmekten başka çaren yok bence

Benim düşüncemde bu yönde. Annemlere bırak biraz kalayım deyip. 3 gün sonrada ben dönmicem diyesim var. Hergün üzülmektense. ama işin sonu ayrılıkta olabilir. Benimki inatçı biraz. Öyle bi durumda bebeğimi düşünüyorum. Haksızlıkmı olur diye babadan ayrı olması. Kafam çok karışık.

o da doğru eşini sen daha iyi tanırsın sonuçta.. dediğim gibi iyi düşünüp orta yolu eşinden önce kafanda sen planla onada bi şekilde kabullendir

canım merak ettim seni süt durumun ne alemde aklımdasın hep..
pazartesi hacere gidiyorum bebekleri tanıştırıp akşama kadar stres atıcaz

hayatı bir kez yaşıyoruz ve engüzel zamanların
bebeğinle gezmek mutlu olmak nefes almak insan görmek varken neden bu eziyeti çektiriyorki eşin sana
anladığım kadarıyla hem nesnel hemde ruhsal anlamda pis bi yerde yaşıyosunuz
bence eğer senin ailen anlayışlıysa yanlarına git
eşine güzellikle dönmek istemedğini söyle
anlamıyorsa resti çek
hala anlamıyorsada ayrıl
çünkü senin için durumun önemini bu kadar uzun süre anlayamayan bir eşten fayda gelmez
daha gençsin bunun yaşlılığıda var
bir ömrü paylaşacaksınız sonuçta

yaa bide burası neresi çok merak ettim ben ??

canım merak ettim seni süt durumun ne alemde aklımdasın hep..
pazartesi hacere gidiyorum bebekleri tanıştırıp akşama kadar stres atıcaz

cnm artık gunde bı kez 60 ml verıyorum mama
uzuluyorum ama hıc meme veremynler var deyıp kendımı avutuyorum.
sımdıkı sorunum esım.
cocugu huysuzlastırıyor.
uyuyan cocugu abuk subuk ses cıkarar uyandırıyor veya
arada uyanıp sallandıgında uyuyacagı zmn kızım uyandı deyıp abuk subuk sesler cıkarıp duruyor
e nıhle de uykusunu alamayınca zır zır aglıyor.
ve bu nedenle evde sureklı tartısıyoruz...

oooo tanısın kaynasın:) bı ara banada gel cnm yaaa..
bı yaz gelsede su organızasyonu yapsak bulusma konusunu..
dusunsene gıttıgımız kafe kovuyormus bızı cok cocuk sesı oluyor dıye

ahhh bu eşler
valla nihleecim diktatör olmak lazım yoksa bu erkekler fedakarlıktan yada hoşgörüden anlamıyor
höt diyeceksin hep

üzülme mama veriyorum diyede olsun aç kalmasında iyidir annesi takma kafana
ama dediğim gibi annem doğumdan beri yanımda diye sütüm iyi
eşimde farkında bunun ankaradayım telefonda bile ters yapamıyo sütün korkusuna sende bebeğini düşün rahat tut ki kafanı sütün artsın..

bakalım hacere gidicem ama bizim canavar oğlanlar rahat verecek mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…