Kızlar günaydın bişey sorucam dün oğlumu yıkarken bişey dikkatimi çekti omuzundaki aşı yeri kıpkırmızı şiş ve sanki içinde iltihap var gibi

( bana öyle gelmişte olabilir ama endişeliyim suan. Sizdede varmı böyle bir problem

(
Birde bu saç dökülmesi olayını ne yaptınız devam ediyormu? Benim tutam tutam gidiyor saçlarım alnımda sağ ve sol tarafımda bariz açıklıklar oluştu

( doktor normal olur düzelcek dedi ama çok üzülüyorum ya geri çıkmassa.
canım bize hemşire kolu 9.aya doğru kabuk tutması gerekiyor demişti.aşının tuttuğunun göstegesiymiş.şuanlık bişey yok bizde ama inşallah olur.olmazsa 12.aydamı ne tekrar yapılacakmış.
saç dökülmesi bendede okadfar çok varki.bende kestirdim ama nafile hala dökülüyor.saç lastiğimi saçımdan bi çıkarıyorum bir birsürü saçla beraber çıkıyor.demek kan hapına devam dedi doktorun.ben doğumdan sonra 2 ay daha devam etmiştim ,bıraktım tekrar başlasammı acba?
kızlar ben pazartesi regl oldum..aman allahım okadar çok kanamam varki akşam çarşaf,yatak koruyucu batmış ordan yatağa ,bile geçmiş,hemde lekesi çıkmadı.neler neler döktüm üzerine çıkartamadım.3 günde 5 tane pijama altı değiştirdim hep arkaları batttı.hemde 1-2 saat içinde oluyor .okadar bitkinimki..
normalmi acaba?:18: