valla bu erkekler ne kadar çok şey istiyolar kadınlardan anlamak mümkün değil.Hem çalışacaksın,işinde iyi olup eve maddi gelirin olacak,hem gece dahil her daim çocukların için sonsuz sabırla hazır ve nazır olacaksın,kocan yanına yaklaştımı tam havanda,keyfinyerinde olacaksın,haftanın bilmem kaç günü misafir ağırlayıp,gerek yemeklerinle,gerek hanımlığınla,gerek temizliğinle herkese parmak ısırtacaksın,tabiii daha 5 ay bile olmasada doğum yapalı beren saat gibi falan da vucudun olacak..ohaaa diyorum afedersiniz artık.
yaneden bu böyle arkadaşlar ya..Biz eşimiz bi gün işten geç gelse,çok çalışsa hemen çocukları sustururuz,önüne yemeğini getiririz ,hadi canımsen dinlen deriz.Ama kadınlara böylemi oluyo.Her nekadar benim eşim hafta sonları çocuklara sabah bakar,kahvaltıyı hazırlar beni uyandırsa da bende beklentileri o kadarfazla ki..
Benim kide şimdi lipozakşın yaptırdiyo.İnanırmısınız internetten öncesi sonrası fotolarını falan bulmuş gösteriyor.
Benim sezeryan olmama rağmen göbeğim çok yok ta popom kocaman.

diet yapıyorum bi haftadır,1.700 gr gitti,göbeğim indi.yogaya başlıycam bu gün,eşim popon süzülmüş dedi dün.bende göreceksin sağlıklı kiloma ineceğimdedim.Bana yokyok bu iş dietle olmaz ,ameliyat diyo ya .Öyle sinirlenim ki.Aslında incindim.Demek istiyo ki senin iradenle olmaz,dış müdahale gerekli.Durumun vahim demek istiyo.

o görür gününü.ben başladım arkadaşlar,kendim için daha sağlıklı olmaya,spora, yağlardan kurtulmaya.
sizleden de varsa birbirimize destek olalım bu yolda.hadi kızlar,ancak biz birbirimize destek oluruz