çok doğru söylemiş bence, eski kilomuza dönmemiz epey zaman alıcak. hamilelik kilolarımızı elbette veririz ama loğusalık dönemi dedikleri emzirme döneminde alınan kilolar kolay kolay gitmiyormuş. istesek çok sıkı bir diyetle hemen döneriz ama ayda 2 kg dan fazla kilo vermemek lazımmış sen emziriyor musun? benim oğlum sadece geceleri emiyor, yada uyku sersemi beni fark etmediği zaman. bende sağıp veriyorum. günde en az 300 ml anne sütü almasına özen gösteriyorum. sık sık sağıyorum sütüm gitmesin diye
benim kızmdaemmeği reddetti 2 aylıkken,ama ben öyle üzüldüm ki anlatamam.
zorla5 ay daha emzirebildim.
7 ay emdi çoook istememe rağmen
Günaydın herkese...Uzun zamandır yazamıyorum ama takipteyim sizi.Pazartesi bende başladım sizle birlikte rejime

Ben 75 le hamile kalmıştım doguma 96 ile girdim.Şu an da 72 kiloyum Yani hamilelikte aldıgım kiloları verdim ama ben daha da vermek istiyorum ama 75 den sonrası cok zor gitmeye başladı benim:2: Bir de biz kalsiyum ve vitaminlere başladık sizler de başladınız mı?Doktorumuz kemik gelişimi ve diş icin verdi.Başka bir sorum da geceleri kalkıyor mu bebekleriniz?Benimkini ellemesem sabaha kadar uyuyor .Doktor da anne kız artık uyuyun hiç uyandırma o acıkırsa uyanır dediği icin uyandırmıyorum.Acaba yanlısmı yapıyorum ki:18:
benimkide sabah altıya kadar bi kere uyuyo,demek ki kızınakşamdan doyuyo,ihtiyacı olmuyo.
kızlar selam nasılsınız?
bizde bi sürü değişiklik var geçen h.sonu 5.a muayenemiz ve rotarix 2.dozumuz vardı .. malesef bu bıngıldağın erken kapanmaya başlaması bizi malesefki çocuk nörolojisi muayeneine kadar sevk ettirdi.. ( çocuk drumuz yönlendirdi) çok ağır bi muayene ve zor geçen 4 gün sonunda korkulacak bişey olmadığını anlamış olduk ama bu drlar insanı saçma sapan şeylerle yoruyo ve çocuğum hiç yoktan hırpalandı..
sonra ben ücretsiz izne ayrılmaya karar verdim hem bankada çalışmak zor çıkış saatin belli değil çocuğumada yazık dedim ve ara veriyorum 6 ay daha 
hala sessiz mi burası?
ayyyy arkadaşım aynı şey başımıza geldi,17 haziran günüydü ömrümde unutmam..
öldüm öldüm dirildim.
şehrimizde 3 hastane gezdik,
atladık başka şehre gittik.
iki gün ne yedik ne içtik.
bıngıldağı erkek kapanıyor,zeka geriliği olur dediler
inanabiliyormusun.
ebemiz 'yapmayın etmeyin 25 yıldır,bıngıldakerken kapandı die bişey olduğuna şahit olmadım' desede inanmadık.
dr.dan iyimi bilcek dedik.
tomografi bile çekildi,benim minicik kuzum.
o radyasyonu aldı

(
ne yapalım sonunda bişiy çıkmadı.
gayetnormal,3 aylık periyotlarkla çocuk beyin cerrahisine gidicez
bende nefret ediyorum ama hergün 6 dan 7 den sonra ayaktayım
erken kalkmak güzeldir ya