- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #69.861
kızlar kayınvalidemle görümcem istanbula gidecekler diğer görümcemin doğumu var ona yardımcı olmak için.kayınpederim bizde kalacak,ve görümcemin 2 çocuğu var eşi işe gideceği için onlarda gündüzleri bende kalacaklar bir ay boyunca..zaten bebeğim küçük ve görümcemin çocuklarının hiç istekleri bitmiyo ne yapacağım.görümcemin kayınvalidesi çok yakın bir ilçde tek yaşıyor onu çağırmasını bekliyorum çocuklarına baksın diye ama hiç oralı olmuyor..onu kırmadan nasıl söyleyebilirim kayınvalidesini çağırmasını bana bir akıl verin kızlar..ben bir ay hem kayınpederime hem görümcemin çocuklarına nasıl bakarım ,kendi cocuğum olmasa amenna..ama zaten oğlum kolikti yeni yeni düzelmeye başladı
görümcene söylemelisin bence.bak sen onu kırmadan söylemenin yollarını arıyosun ama o senin yorulabileceğini düşünmüyo.eşine söyle bakalım o ne diyecek yani onun da bi fikrini al istersen. görümcenin 3 çocuğu varsa senden buyuk olması kuvvetle ihtimal ve seni anlayab ıleceğini düşünüyorum.kayınvaliden de gelse,ben yardım da ederim ona ama 3 cocuğa ve bır de benm ufaklığa nasıl yetişeyim ben vs vs vs... ayy bilemedim ki ben şimdi yauuu:26: