slm...
biz bugunde hastanedeydik.cumartesi günkü yaptıramadığımız idarar tahlilini ,idrar kültürünü ve ultrasonu yaptırdık.
daha doğrusu idrar kültürüne bakamadılar.hemşirelerin dikkatsizliği yüzünden sadece idrar tahlilini vermiş olduk.idrar tahlili ve kültürü aynı idrardan bakılıyor ama,kültür için önce o dölgenin ve ucunu ,iyice silinmesi gerekiyormuş.paketten tek kullanılmık islak bi mendiller vardı.fakat hemşire kağıtta kültürde olduğunu dikkat etmemiş,cumartesi gününden eve yedek poşet vermişlerdi,bende sabahtan evden çıkarken taktım,silmeden taktım.hasteneye gittik,işlemlerini idrarı verdikten sonra yapıyorlar,bebek olduğu için nezaman yapacağı belli olmadığından.bizde bekledik bekledik,su verdim,emzirdim nihayetinde yaptı.idrarı verirken hemşire demezmi ,aa kültürede bakılacakmış sildilermi ucunu diye.silinmemişti.hadi bakalım bir poşet daha takıldı.başa dönmüş olduk.yine su ve emzirme ama oğlum istemiyor,mızmızlanıyor.çıkardık gezdirdik falan yok,yapmıyor.geri geldik hasteneye ..aa buarada arada ultrasonu da yaptırdık çok şükür hiç bişey çıkmadı.tabi ben arada kontrol ediyorum yaptımı diye,bir baktım yapmış ama poşet kaymış hepsini bezine yapmış.poşet üstten yapışık ama alttan kaymış hep.neyapıcağımı şaşırdım.çıktım doktoruna söyliyim dedim,idrarın sonucuda çıkmıştı,ultrasonla beraber gösteriyim bari dedim,baktı sonuçlara idrar temiz,ultrasondada bişey yok,kültüre gerek kalmadı dedi!ağlasammı gülsemmi,sevinsemmi,üzülsemmi bilemedim!çok şükür bişey çıkmadı ama okadar zaman boşa gitti kültür yaptırıcaz diye.
idrarda nitrat atılımı olabilir demişti bize önceki gün doktorumuz,o bile yoktu.bu sıcaklarda sıvıyı arttı dedi.
internetten araşttırmıştım onu bende biliyorum dedim ama içimden tabi!:)))
böyle işte kızlar..
merak eden,iyi geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler..
şimdi geçmişi okuyıyım.
gelir gelmez yıkadım oğlumu,üzerini donuna kadar değiştirdim,emzirdim,uyutttum,duşa girdim,allahtan yemeğim var,eşim oruçlu,şimdi uykum geldi benimde..çok yorulmuşum.sabah 8.30 da bi çıktık 3 te evdeydim.
kızlar pınarın organik sütü var kutuda onunla yoğurt olurmu sizce???