Kızlar Merhaba daha önce size yazdımmı bilemiorum ama kendimi anlatayım ;
Ben 5 yıllık evliyim evliliğimin 2 senesinde hamile kaldım sonra anembiyonik tehşisi kondu ve krtaj oldum 3 ay sonra tekrar doğal gebelik yaşadım ondada boş kese idi ve oda kürtajla sonlandı.sonra acaba sorun ne dio doktora gittik ve doktor spermiyogram istedi eşimin spermiyogramı 2,000 milyon çıktı fakat % 90 ölü ve hareketsiz doktor şok oldu hmen tüpe yönlendirdi ve Prf.Dr. Cem Fıçıcıoğlu tarafında tüp bebek denedim 21 yumurtadan 18 döllendi 11 son güne kaldı 2 transfer edildi diğerlei dondurulcak kalitede deildi.Neyse sonra bekle bekle ve Kocaman bir NEGATİF
Sonra Pes etmedik ama ben acaba bendede sorun varmı die düşündüm ve kromozom testi yaptırdım ve sorun anlaşıldı 3 ve 17 kromozomlarda translokasyon çıktı dünya baıma yıkıldı.Hemen 2, tüp bebege başladık Genetiks hakan bet pgt yaptı yani kaliteli embriyoları ayırdı 2 tane çıktı ama malesef yine NEGATİF
Sonrasında doğal yolla gebelik elde edildi fakat ondada kalp atımı ve bebek yoktu boş kese denildi kürtaj oldum ...
Aradan 6 ay geçti yine cesaretimiz topladık ve 3, tüp denemeye başladık bu defa PGT yi VOLKAN BALTACI yaptı 2 tane kaliteli çıktı ama Malesef yine NEGATİF sonuç aldık ...
Vee dünya başımızı yıkıldı 3 tüp bebek 3 kürtaj ve kartlar full borç oldu ...Artık umudumuz bitmişti artık her yerim mosmordu ve denemeyecektim ...
Ve taaki 13 mayısa kdr regle olmadım ve israr testi yaptım ve pozitifti aman Allahımm ama ben yine boş gebelik die korkuodumm çünkü 3 defa başıma gelmişdi neyse beta ya baktırdım 46 çıktı ewet hamileydim ...eşime ertesi gün babalar gününde süpriz yaptım amaa kimse umutlu deildi...
doktora gittik keseyi gördük boşdu yine doktor bekleyelim 2 hafta dedi 8 haftada görünmesi lazım dedi görünmezse kürtajla alırız dedi ...
Allahım 2 hafta geçmiooo ve sonunda o gün geldiii ...Vajinal baktı Arda Lembet vee işde annesi Kuzucuk burda dedi ..
Allahımm hiçkırıklara boğuldumm kalp atışını dinlettii MUCİZEYDİİİİ ....
Şimdi 10+4 oldum ama korkuorum sizleri kendime yakın hissettigim için anlattım... Dualarınıza ihtiyacım var Allahım kimseyi ewlatsız bırakmasın inşallahhh