selam minnoşlar napıyosunuz bakiiyim hiiiii
ben gece 1 gibi yatıyorum sabah 5 gibi oğlum uyanıyo emiyo o ara iyice uykum açılıyo
sonra yine yatırıyorum bende yatıyorum o bıcır bıcır konuşa konuşa uyuyo saat 10 gibi uyanırım önce onun mamasını veriyorum bu arada kendimde diyete başladım kendime kayfaltı hazırlıyorum
o arada bi süpürge tutuyorum kahvaltı yapıyorum oğlumla oynuyorum derken 12 gibi uykusu gelir mamada içer yatar o ara yemeğimi yaparım çarçabuk benim eşim tam tekmil ister herşeyi malesef sulu yemek yanına pilav yanına salata fina tam olacak güzel olacak
bazen yemeğin yarısını geceden yapıp koyuyorum dolaba yarısını gündüz yapıyorum
köfteyi geceden yoğurup ertesi gün pişiriyorum
neyseki havalar çok sıcakta karnıyarık filan gitmiyo bu sıcakta yoksa bide onunla uğraşıcaktım şimdilerde mevsim sebzelerini tencerede yapıyorum filan ses etmiyo zatende işime geliyo diyetteyim
zaten ona ayrı kendime ayrı yemek yapacak vaktim yok yemeği az yağlı pişirip onun tabağına ilave yağ ekliyorum
öğlen 2 gibi oğlum uyanır emziririm ardından öğünde artık ne vereceksem onu hazırlarım yer biraz kendi oynar ama çok az çünkü herşeyden çok çabuk sıkılıyo
biraz ben oynatırım biraz kuşlarla konuşur biraz kucakta sevdirir biraz evi gezdiririm derken yatırırım hamağına saalrım bi yarım saat daha kestirir
işte saat 6 gibi 7 gibi uyanır derken babamız gelir biraz o ilgilenir emzirirm 9 gibi öğünde ne yiyecekse onu veriririm sonra mızlanmaya başlar tekrar yatırırım 11 e kadar uyur uyanır emer ardından mamasını içer 12 gibi gece uykusuna yatar
en çok akşam yoruluyorum oğlum akşam doğru dürüst uyumuyo yatım satt filan anca uyuyo geceye kadar ve ilgi bekliyo eşimde çay kahve o da ilgi bekliyo
kuşlarda ilgi bekliyo akşamları kırılıp geçiyoruz
bu ara kuşlar memonun oyun halısına sarmış vaziyetteler memo oynarken kalksada biz oynasak diye bakıyorlar
memoyu oyun halısından aldımmı hepsi başına toplaşıyo oyuncaklarla oynuyorlar saatlercee