2012 Şubat Anneleri

Kizlar mrb sayfalar ilerlemis gecmise bakamadim hic kosturmaktan yaa bayram temizligi ev piril piril et.kuafor agda derken mahfoldum hazirliklar bi turlu bitmedi yarinda kayinbabamlara gitcezz.bayramdan sonraki pazarteside ise baslicam gittim servisimden formamida aldim bi utu yapim calismak kacinilmaz oldu artik:))herkes iyidir ins ben kaciyorum giremem artik ya hepinizin bayrami mubarek olsun anne baba olarak ilk bayramimiz cok guzel bi duygu evlatlarimizla cok bayramlar gorelim insallah hep beraber..

Kizlar mrb sayfalar ilerlemis gecmise bakamadim hic kosturmaktan yaa bayram temizligi ev piril piril et.kuafor agda derken mahfoldum hazirliklar bi turlu bitmedi yarinda kayinbabamlara gitcezz.bayramdan sonraki pazarteside ise baslicam gittim servisimden formamida aldim bi utu yapim calismak kacinilmaz oldu artik:))herkes iyidir ins ben kaciyorum giremem artik ya hepinizin bayrami mubarek olsun anne baba olarak ilk bayramimiz cok guzel bi duygu evlatlarimizla cok bayramlar gorelim insallah hep beraber..

çok yormasaydın kendini hemşire. sana kimse laf edemez. insanın içi rahat etmiyor tabi orası ayrı ama olsun sen yine de yorma kendini.

merhaba kızlar,
dün 6.ay aşımız için ilk defa sağlık ocağına gittik.tatilde olduğumuz için dr umuza gidemedik.malesef aşı kartını evde bırakmıştım o olmadan vuramayız diye tutturdular diyorum ki belli neleri vuracağınız eve dönünce çok geç olacak yok vuramayız diyorlar.halbuki hepsinin ortak bir sistemi olsa ordan tüm türkiyedeki kayıtlara ulaşılsa fena mı olur.neyse fax çektirdik vurdular ama vurdurmaz olaydım dr vurunca hiç bir şey olmuyordu ebe vurdu çocuk kendine gelemedi ateşi çıktı durgunlaştı bacağı kızardı.sizlerde de oldu mu?
boyumuz 6cm,kilomuz 9500gr baş çevresi 43cm..ebe 1 yaş cşvarında sütün yaramış süte devam et ek gıdayla doyurma dedi.dr u aradım 6 aydan snr süt yetmezmiş kahvaltıda 1 ceviz,1 kaşık pekmez,ekmek içi,1 kibrit kutusu peynir,yumurta sarısı ver dedi.ferro sanolü sordum istersen verme dedi ama haftada 4 gün et 3 gün tavuk pekmez kara üzümle takviye yapmalıymışım.çorba meyve yoğurt öğlen arasındda verilecekmiş.şimdilik bu kadar öptüm sizi

Bayramımız mübarek olsun arkadaşlar...

Allah yavrularımızla, sevdiklerimizle nice nice bayramlar geçirmemizi nasip etsin. Sağlıkla, mutlulukla...

Hayırlı bayramlar.

Haftaya cumartesi aldim randevumu bende coook heyecanliyim gonlumden erkek geciyor ama yinede fark etmez tabiki gonul hangisi yoksa onu istiyo:)

allah gönlüne göre versin inşallah gönlündekini de hayırlı eylesin hakkında.erkek olur çeşit yapmış olursunuz ama kızsa da iki kız kardeş süper olur yaşları da yakın arkadaş gibi olurlar ama kıyafet kavgasından kim kazançlı çıkar bilemicim :1:

arkadaşlar oğlum suyu sevmiyo ağzına veriyorum püskürtüyo
böyle oluncada bezleri dolmuyo sizde nasıl durumlar

bi ara ömer de öyleydi.tadı tuzu yok diye mi nedir ağzında biberonun ucuyla oynardı.şimdilerde de çok içtiği söylenemez en çok gece içiyo,uyurken daha kolay sanırım.ben de bezi dolmayınca stres yapıyodum susuz kalıyo cocuğun vucüdu diye.içir içir zorla da olsa böbrekler için önemli...

bebeklerimizle ilk bayramımız ne güzel yaaa.bayramlık aldı dedesi oğluma,papyonlu gömlek bi de pantolon.umarım kusmadan akşam edebiliriz.yarın elimi öperken de fotosunu çektim miiii tamamdır ilerde göstermek adına.hatıra olsun dıye işte.allah tüm sevdiklerimizle ve çocuklarımızla nice bayramlara ulaşmayı nasip etsin inşallah.sağlıkla huzurla mutlulukla...hepiniz öpüldünüz tabi pıtırcıklarınız da öpüldüler :38:

merhaba güzel anneler
herkese hayırlı bayramlar, bebişlerimizle birlikte ilk bayramımız bu daha nice bayramlara inşallah
öpüyorum hepinizi bayramdan sonra görüşmek üzere

kızlaaaaarr herkesin bayramı mübarek olsun....

benim oğlum üç gündür anne diyor. ve kızım bu sabah sürünür gibi iki defa emekledi.bana süper bir bayram hediyesi verdi kuzucuklarım çok mutluyum hala inanamıyorum anneliğin tadı çıkıyor galiba :):)

ninşallah anneeeeemm diye sarıldıkları günleri görür burada paylaşırım inşallaah :):):):nazar::emir_bebek:

merhaba kızlar,
dün 6.ay aşımız için ilk defa sağlık ocağına gittik.tatilde olduğumuz için dr umuza gidemedik.malesef aşı kartını evde bırakmıştım o olmadan vuramayız diye tutturdular diyorum ki belli neleri vuracağınız eve dönünce çok geç olacak yok vuramayız diyorlar.halbuki hepsinin ortak bir sistemi olsa ordan tüm türkiyedeki kayıtlara ulaşılsa fena mı olur.neyse fax çektirdik vurdular ama vurdurmaz olaydım dr vurunca hiç bir şey olmuyordu ebe vurdu çocuk kendine gelemedi ateşi çıktı durgunlaştı bacağı kızardı.sizlerde de oldu mu?
boyumuz 6cm,kilomuz 9500gr baş çevresi 43cm..ebe 1 yaş cşvarında sütün yaramış süte devam et ek gıdayla doyurma dedi.dr u aradım 6 aydan snr süt yetmezmiş kahvaltıda 1 ceviz,1 kaşık pekmez,ekmek içi,1 kibrit kutusu peynir,yumurta sarısı ver dedi.ferro sanolü sordum istersen verme dedi ama haftada 4 gün et 3 gün tavuk pekmez kara üzümle takviye yapmalıymışım.çorba meyve yoğurt öğlen arasındda verilecekmiş.şimdilik bu kadar öptüm sizi

bediha sütün yarasa dahi kesinlikle ek gıdaya geçmelisin.sen doktorunu dinle.

hugocuukkk benim kızım suyu çok seviyor ama oğlumun su ile arası pek yok.içse bile bikaç yudum ama kızım maşallah biberonu dikiyor ağzına.

selamlar güzel anneler

biz bayram faslını bitirdik, artık evdeyiz. bayram diye kimsecikler yok. yarın da geçsin de eski sohbetlerimize geri dönelim.

:16:

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, bayram ziyaretinde Akdeniz Üniversitesi'nde Pediatri bölümünde profesör olarak görev yapan biri ile tanıştım. Tabii hazır doktor bulmuşken kafamdaki soruları sordum. Devtetin verdiği demir damlasını sordum, damlanın yerine pekmez vermemi söyledi. Hergün bir çay kaşığı kara dut pekmezi verebileceğimi söyledi. Ya ev yapımı olsun ya da organiklerden al dedi. D vitamini için ise hangi iklimde yaşarsak yaşayalım bir yaşa kadar mutlaka ver dedi. Bir de eylül gibi oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyordum, bu dönem çok hareketli olduğu için önermediğini söyledi. Keşke beşinci aya girmeden yaptırsaydın dedi. Ek besin için de kesinlikle 12.aya kadar tuz ve şeker kullanılmaması gerektiğini söyledi. Belki yararı olur diye sizlerle paylaşmak istedim.

Arkadaşlar merhaba, bayram ziyaretinde Akdeniz Üniversitesi'nde Pediatri bölümünde profesör olarak görev yapan biri ile tanıştım. Tabii hazır doktor bulmuşken kafamdaki soruları sordum. Devtetin verdiği demir damlasını sordum, damlanın yerine pekmez vermemi söyledi. Hergün bir çay kaşığı kara dut pekmezi verebileceğimi söyledi. Ya ev yapımı olsun ya da organiklerden al dedi. D vitamini için ise hangi iklimde yaşarsak yaşayalım bir yaşa kadar mutlaka ver dedi. Bir de eylül gibi oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyordum, bu dönem çok hareketli olduğu için önermediğini söyledi. Keşke beşinci aya girmeden yaptırsaydın dedi. Ek besin için de kesinlikle 12.aya kadar tuz ve şeker kullanılmaması gerektiğini söyledi. Belki yararı olur diye sizlerle paylaşmak istedim.

canım sağol bizimle de paylaştığın için çok memnun oldum valla. d vitaminini ne yalan söyleyeyim biraz sallıyorum. her gün vermiyorum, unutuyorum ama artık önemseyeceğim. bir de şu ferro sanol'den de tiksinti geldi (devletin toplatması bazılarını, oğlumun giysilerini bir damla da olsa boyaması ve o lekenin çamaşır suyuyla bile çıkmaması vs. nedenleriyle), aile hekimliği ferro sanol'ün şurubunu yazdı, eczaneden aldım ama daha açmadım bile. onun yerine pekmez veriyordum, o da üzüm pekmezi, onun yerine de kara dut alayım bari. çok çok az, neredeyse hiç denecek kadar bazen tuz atıyordum çorbalara. onu da atmayacağım artık. ne çok eksiğim varmış :1:

mesajın benim için çok faydalı oldu. sağol canım :13:

şu ferro benim de canımı sıkıyordu ben de pekmez aldım koskanın yoğurduna 1 kaşık kahvaltısına bir kaşık katıyorum kara üzüm cam rendede ...bunların dışında kıymalı yemeklere geçince daha çok kan yapacak o sebepten çok sallar oldum ilacı

çok sağol arkadaşım aklımızda olan bütün soru işretlerini sormuşsun.

ben oğlumu sünnet ettiricem eylülde.acaba hareketlendikleri için mi uygun görmedi?gerçi ben doktora sordum ileride cinsel soruna yol açıyormuş doğru mu ? diye bana verdiği cvp şu oldu ben şu ana kadar ... kadar bebek sünnet ettim hiçbir sorun yaşanmadı dedi.
geçen ay da yaptırmış olsaydık zaten yüz üstü dönüp yattıkları için sorun olacaktı.

demir benim aklıma da takılmıştı.bugün haberlerde bile gördüm.d vitamini veriyorum ama bazen aksıyor vermeye çok özen gösteriyorum kan ve d vitamini.

Ne mutlu sana :) Benim oğlum da baba demeye başladı. "Ba ba ba ba" dedikçe, eşim sevinçten deli oluyor. Kıskanmıyor değilim hani ah bir de anne dese :)

benim oğlumda kızım da bababab dededede diyordu ama ilk defa anne dedi.bana bayram hediyesi oldu.kızımda emekledi ama sürünerek :):):):)
bir aya kadar herhalde hem rahatça emekleyip hemde anne anne derler :D:D

Back
X