- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #71.921
Bu arada avatarımdaki oğlum maşallah diyin teyzeleri ablaları mavi gözlü oğlum baba yeşil ben kahve bu nasılsa maviş oldu Rabbime hamd olsun çok istemiştim gözleri renkli olsun ne olursa olsun onlar iyiki belki ilerde bu günleri mumla arayacağız özleyeceğiz evlendiklerinde.....cnm oğlum seni seviyorum oyyy oyyyy.....:)
Bu arada avatarımdaki oğlum maşallah diyin teyzeleri ablaları mavi gözlü oğlum baba yeşil ben kahve bu nasılsa maviş oldu Rabbime hamd olsun çok istemiştim gözleri renkli olsun ne olursa olsun onlar iyiki belki ilerde bu günleri mumla arayacağız özleyeceğiz evlendiklerinde.....cnm oğlum seni seviyorum oyyy oyyyy.....:)
kocaları mı çekiştiriyosunuz? Allah onları bildiği gibi yapsınn yazsam burdan karsa yol olur
ve ailelerini
çok feci gaza geliyorum bakın.. artık bende sıkıldımm ailesinede kocamada bazen avazım çıktığı kadar bağırarak rahatlamak istiyorum .. ailesi olmasa ço çok mutlu oluruz diycem ama kocamda evdede hiç yardım etmiyo ki bana ayyyyyyyyyy sevgiliyken nişanlıyken melake evlenince içinden bişi çıktı bu adamın yahu
yetti canıma artık
eşimle bi şekilde uyuyoruz evet hiç yardımcı olmuyo ama zaten kendisi daağınık ve beceriksiz o yönden hoş görüyorum
ailesi böyle vara artık inadına inadına yapıyo
sen kimsin diyo resmen
elin kızısınoğluna hizmetçi,toruna bakıcısın haaaaaa bide geldiklerinde yemeklerini yapıp hizmet edicek aynı zamanda saygıda kusur etmeyip toplum içinde gururlandıracak kölesin galiba çok gerginim kaynanamın sesini duymak yüzünü görmek istemiyorum
günaydın kızlar,
hayırlı , mutlu, huzurlu bir gün olması dileklerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?