- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.521
ben normal doğum yaptım bir bağlantısı yoktur ama doğum şekliyle bünye ile ilgilidir di mi bilemedim
reglden sonra sütte azalma oldu mu?
biz bugün playskool yarmaz topları aldık hani şu filli olan
topları fırlattıkça ilgisini çekti ama sesinden korktu şimdilik toplarıyla oynuyo
ilerde oynar az büyüsün
birde fisherpricenin eğlenceli trenini aldık müzikli tren sesi filan var
bunları aldık
Yaa ne güzel ilgisini çekmiş oyuncağı..bizimki nerde telf kumanda onların peşinde... Baktım şimdi yaramaz toplara da bende mi alsan dedim ilgisini çeker belki
Kızlar doğumdan sonra ilk regli ne zaman gördünz.
Ben bugün regl oldum da niyeyse pek şaşırdım :)
MErak ettim erken mi geç mi diye sizde durum ne ?
biz bugün playskool yarmaz topları aldık hani şu filli olan
topları fırlattıkça ilgisini çekti ama sesinden korktu şimdilik toplarıyla oynuyo
ilerde oynar az büyüsün
birde fisherpricenin eğlenceli trenini aldık müzikli tren sesi filan var
bunları aldık
Regliyle sütün bir alakası olduğunu sanmıyorum.sadece anne sütü alyordu bizimki 4 . Ayın sonunda 8100grmdı. Benim sütüm 7.ayla birlikte azalmaya başladı. Ek gıdalar yüzünden eskisi kadar emmiyor ona bağlıyorum ben. Kiloda almıyor zaten doğru düzgü artık.Ha onu yazmayı unuttum.benim sütüm pek gelmedi zaten ilk başlarda da işte loğusa reglinden çıkıp normal regl olduktan sonra tamamen kesildi.ama belki sütüm yok die kendi kendime stres yaptığım içinde kesilmiştir bilemiorum
Yaa ne güzel ilgisini çekmiş oyuncağı..bizimki nerde telf kumanda onların peşinde... Baktım şimdi yaramaz toplara da bende mi alsan dedim ilgisini çeker belki
Günaydın
Geçen hafta grip oldum şimdi daha iyiyim ama kızım grip oldu doktor şurup verdi
Surubu verince anında kusuyor ne surubu olursa olsun icemiyor buarada kızım 7.5 aylık başka ne yapabiliriz yardımcı olabilirmisniz
Kızlar doğumdan sonra ilk regli ne zaman gördünz.
Ben bugün regl oldum da niyeyse pek şaşırdım :)
MErak ettim erken mi geç mi diye sizde durum ne ?
ben temmuz 20 de regli oldum. sütte azalma ile menstürasyonun ilgisi yokmuş (uzman görüşü)
doğum yaptığımdan beri regl oluyorum düzenli şekilde
şaşmana gerek yok yani
bide sütüm hala emzirdikten sonra bile sahıp dondurucuya atacak kadar çok
sütle ilgisi yok
Ha onu yazmayı unuttum.benim sütüm pek gelmedi zaten ilk başlarda da işte loğusa reglinden çıkıp normal regl olduktan sonra tamamen kesildi.ama belki sütüm yok die kendi kendime stres yaptığım içinde kesilmiştir bilemiorum
Günaydın
Geçen hafta grip oldum şimdi daha iyiyim ama kızım grip oldu doktor şurup verdi
Surubu verince anında kusuyor ne surubu olursa olsun icemiyor buarada kızım 7.5 aylık başka ne yapabiliriz yardımcı olabilirmisniz
Doğumdan 6 hafta sonra gittiğim doktor kontrolünden 1 ay sonra olmuştum. Yani bebek 2.5 aylıkken. Benim doktorum kontrolde 4 ay daha bekleyebiliriz eger olmazsan ilaç veririz demişti. Bir an önce vücudun normal düzene dönmesi iyiymiş. Benim o zamandan beti düzenli devam ediyor.
kızlar merhaba beni hatırlayan var mı aranızda ?
tabiki bencanım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?