- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.581
merhaba kızlar sizden birşey rica edeceğim bizim bebişlerin ayına uygun kitaplar varmı? hiç araştırma yapmadım eğer almış veya araştırmış arkadaşlardan tavsiye istiyorum
Selam milet bugün oğlumun kilosuna baktırdım kıyafetleriyle pantolon gömlekliydi 9 kilo 50 gr dı. 200 grmını düştüler 8.850 gr dedi boyu 74 cm maşallahı var dün 7 ci ayı bitmişti çok sevindim kızlar oğluma bezi 3 numara almıştım 100 tane onu değiştireyim dimi 4 alayım yarın
çok uzun zamandır 4 kullanıyorum ben 8 kgdan sonra başlıyosun zaten 4+ 9 kgdan itibaren.. değiştir bence
kız yok 9 kilodayken 4 geçiyosun aslındada benim oğlan zaten yaklaşmış değiştireyim bari inş geri alırlar cuma günü aldım
Kilo aralığı bez markasına göre değişiyomuş ben primayı kasetdim yaaa kızlar şikayetim varda primadan çok şikayet var soğudum değişirken molfix alcam olmadı jelleşiyormuş çok dolunca bi kaç kez bendede oldu çocuğun poposuna yapışıyo bide onlar idrar yolu enfeksiyonu yapıyomuş korktum primadan memnun olmayan çokk
geçmiş olsun canım ciddi bişey olmaması iyi
ben zaturre olalı epey oluyo 23 yaşımda yakalandım ilkkez
bende sadece kusma ve geceleri uyuyamama vardı
sürekli ne yesem meyve hariç kusuyodum
hiç öksürük yoktu aşırı üşüme titreme böyle oldu
sonra burda çok iyi bir göğüs hastalıkları uzmanı var o tedavi etti allah bin kere razı olsun
sonra 1 yıl geçtikten sonra tekrarladı ama ben önceden bildiğim için ve tekrarlama ihtimali çok yüksek diye hep aklımdaydı
direk fenalaşmadan gittim doktora ve yeni başlamıştı
tam 40 tane antibiyotik iğne yedim geçirdim
doktor aşı ol dedi oldum 5 yıl koruyo önümüzdeki yıl yine yaptırmam lazım
Kilo aralığı bez markasına göre değişiyomuş ben primayı kasetdim yaaa kızlar şikayetim varda primadan çok şikayet var soğudum değişirken molfix alcam olmadı jelleşiyormuş çok dolunca bi kaç kez bendede oldu çocuğun poposuna yapışıyo bide onlar idrar yolu enfeksiyonu yapıyomuş korktum primadan memnun olmayan çokk
merhaba hanımlar kaç aydır uğramıyorum facede takip ediyordum beni hatırlayan oldumu ??
Yok bizde sızdırma kaçırma yapmadı prima ben daha ince diye daha çok tercih ettim ama molfixdende çok çok fazla farkı yok az daha ince ve bacak arası bir serçe parmak kadar daha dar primanın sorma 4 numaralar en fazla 66 lı oluyo galiba kızlar sızdoırma bez dar geliyorsada oluyomuş baktım şlmdi oğlana bariyerlerin izi çıkmış bacağında sıkıyo yani
hoşgeldin kedicim
tüm gün nerelerdeydin özlettin
ütüye oturdum ne yaütü yapmaya başladım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?