- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.701
Terbıyesız!
Dusunmuyorlar kı, benım ıcın kızım ne ıse, annesı ıcın de gelınım odur!
Sankı bır tek onların kı evlat.
Bende neye gıcık oluyorum.
Kayınvalıdem, kızları ıle konusmadıgımı bılıyor. (daha dogrusu onlar benımle konusmuyor)
Fakat ne zaman fırsat bulsa, o boyle yaptı, su sunu yaptı dıye bana anlatır.
Bende ıyıi hayırlı olsun derım, baska da laf etmem.
Acaba amacı ne?
Seytan dıyor kı bır gun 'anne benı ılgılendırmıyorlar' de, rahatla.
Bunlara edepsız bır gelın lazımmıs, sen fazlasın onlara bence.
Aslında bazı zaman buyuk demeden, saygıda kusur etmek lazım.
korkum yok canım çünkü eşim ağır işte çalışıyo sabah 5 te kalkıyo akşam sekizde geliyo hergün iki saaat yol
çocukla ilgilenemiyo yorgun geliyo akşam 11 de yatmak zorunda
kendi işin olsa kafan rahat olur en azından
eşimin ailesinin zerre yardımı yok ama akıl alıcaz onlardan onlar ne derse yapcaz
herşeyimize karışmaya çalışıyorlar
ben tek çocuğum ailem hesap sormaz karışmaz sanamı hesap vercem
bişey alsam evime aynısını ister
ne görse ister kayınvalide
yaparsın edersin beyenmez laf eder arkadan
yardımı olmaz
ben konuşmuyorum zaten kayınvalide karıştırıyo ortalığı
sizin iş olayı güzelmiş yurt iyi para getirir inan şuandakinden çok daha rahat olursunuz
ahahha benim kayınvalidemde öle eltimle küsüm ehliyet alıyo araba kullancak diye zarflıyo beni
kaçtırda övüp duruyo
boşa anlatıyosun babamın evinden ehliyetimle geldim amacın ne anlıyorum dedim sustu hemen.. bunları toplasakta kaynar kazana koysak ya
Benım korkum esımden yana degıl, acaba benım aılemle fazal içli dışlı olur muyuz, olursak rahatsız olur muyuz dıye.
Bakalım, hayırlı ıse ve babamda tamam derse (ben ortaya laf atmıstım, tamam demıstı gercı ama) olacak bu iş ınsallah.
O zaman ınsallah rahat ederız.
hugocuk, oyle doluyum kı, ınan bı aglamaya baslarsam kendımı kaybederım dıye korkuyorum.
Bızımkılerın oyle baska evlatlarına verme gıbı huyları yok, ama rahatları yerımde anladıgım kadarı ıle.
Abartı gelecek belkı ama, ben esımden ekmek ısterken 'acaba parası var mıdır?' dıye dusunurken, o bana 3 kişi pazardan aldıklarını zorla tasıdıklarını anlatıyor.
ınsan da azıcık merhamet olur! Yapmıyorsun, anlatma bari, de bende ıcımden heveslenmeyeyım 'ne guzel, pazar dızıyorlar' dıye.
Bende aılemın yanına gıttım bır kac hafta once.
ınan bana babam o kadar sert, sinirli olmasına ragmen elımı cebıme attırmadı.
Bebegımın bezınden, mamasına varıncaya kadar herseyımızı aldı. Bununla kalmadı, magazaya goturup, bana gıysı aldı, harclıgımı verdı.
Sadece bır kez 'F sana harclık verdı mı?' ıye sordu, ardından daha cevabımı dınlemeden, 'ama ona düşmez, ben buradayken onun verdıgı harclıgı harcayamazsın' dedı.
Onlar da bunun boyle oldugunu az cok bılıyorlar, cunku ne zaman oradan gelsem yenı gıysılerım olur.
Bende bahsederım arada, babam sunu aldı, bunu yaptı dıye.
Belkı azıcık utanırlar dıye umut edıyorum ama yoook!
Sımdılerde esımın bır planı var, Bursa ya aılemın yanına yerlesmek.
ılk zamanlar hıc ıstemıyordum ama sımdı ıstıyorum, onun aılesınden ne kadar uzaklasırsak ben o kadar ıyı olacagım sanırım.
Senın esın darılıyor mu aılesıne? Tepkı verıyor mu? Ya sen, bırsey dıyor musun?
ben hiç şaşırmadım
yerde ütü yapıyo diye düşündüm
kızlaaaar selam herkese
bugün diyetisyende kontrol günümdü tam 2 hafta bitti hedefi 1,8kg vermekti ama ben 2,2kg vermişimdahada güzeli bunun 1,9kg'si yağlardan gitmiş
nasıl mutlu geldim eve anlatamam hemen paylaşmak istedim
bu arada bazı değişiklikler yaptı listemde günde 2parça bitter çikolataya 2 posiyon meyvemi listeden çıkarmak karşılığında izin verdi
inşallah birkaç ay içerisinde istediğim kiloya gelicem
kızlaaaar selam herkese
bugün diyetisyende kontrol günümdü tam 2 hafta bitti hedefi 1,8kg vermekti ama ben 2,2kg vermişimdahada güzeli bunun 1,9kg'si yağlardan gitmiş
nasıl mutlu geldim eve anlatamam hemen paylaşmak istedim
bu arada bazı değişiklikler yaptı listemde günde 2parça bitter çikolataya 2 posiyon meyvemi listeden çıkarmak karşılığında izin verdi
inşallah birkaç ay içerisinde istediğim kiloya gelicem
tebrik ederim canım ben çok zayıfladım emzirme ve hamur işini keserek sende istediğin kiloya gelirsin sabırlı ol ve azmet yeter
bende emziriyorum bende hamur işi yemiyorum ama kilo veremedim
bende emziriyorum bende hamur işi yemiyorum ama kilo veremedim
Buklee iyi oturtmuşun lafı eltine iyi yapmışın :)ağzına sağlık benimkiler uzakta valla ohh missss
Buklee iyi oturtmuşun lafı eltine iyi yapmışın :)ağzına sağlık benimkiler uzakta valla ohh missss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?