- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.921
kedicim ben senin web sitene bakim dedim şöyle bilmiş bilmiş okuyimm hıımmmmm diyyeyim dedim fakat hiçbişey anlamadım
asla yanlız gitmeyeceksin diyoooooooooooo
gerilim filmi gibi yaww
valla ben kıskanıyorum eşim ve annem babam hariç herkesten kıskanırım
özellikklede kayınvalideden
hiç veresim gelmez ona
kayınpederden ksıkanmamda ondan kıskanırım
bu akşamda gel dedi durdu oğluma ama vermedim çoğu kezz
işte bak bu da benim kötü huyum
hep kayınvalidede suç yok
tepkisiz kalamıyoum yaptıklarına ve oğğlumu ondan kıskanıyorum rahatsız ediyo beni
buda benim yanlışım
heheheeevet ya, gerilim filmi gibi
üye olup, aktivite arkadaşı buluyorsun kendine. mesela yürüyüşe gideceksin ya da sinemaya, seminere veya tatile ama arkadaşın yok. ilanını bırakıyorsun katılmak isteyen kişi seni buluyor, birlikte birşeyler yapıyorsunuz.
Oğlan uyurken geldim bende kızlar alex gönderilmiş fenerli olanlara geçmiş olsun en iyi adamı yolladılar gslı olsamda çok üzüldüm yazıklar olsun aykut kocamana eşim çok futbolu takip ettiği için bende anlıyorum artık az çok çamaşırlar makinede bitene kadar yazayım size oğlan uyurken asayım uykum kaçtı çünkü çok mutluyum kızlar eşimi daha önceki iş yeri kapanmıştı ve tazminatı anca bu akşam alabildi nefes aldık bizde para ne pis bişey az bişey ama insanı mutlu ediyo yarın alışveriş yapcam eve çok işim var yani yarın yoğun olcam gelmezsem merak itmeyin tamam mğ?:)
senin de mi siten var ben bilmiyorum hani nerde
geçi benim aktivite arkadaşım sevdiceim var ama olsun belki bir başkasına lazım olur bu site
söyle bakem
eşim hasta fenerbahçeli. nasıl morali bozuktu bu akşam anlatamam. ben de az önce çamaşır katladım.
benim_olan çok sevindim, güle güle harca canım. bereketli olsun inşaallah. akşam bekliyoruz ama.
ivitgelirmisin.com
(gece gece iyi reklam oldu)
vauv iyi fikir bayağı profesyonel site
yani blog mlog deil bildiğin site :)
sen mi hazırlıyorsun burayı mesleğin ne senin ?
yok canım ben hazırlamadım. iktisat bitirdim, bankada çalıştım. kızımdan sonra çıktım. hali hazırda ev hanımıyım :)
bu ara ben de ev hanımıyım en güzeli :)
ee site bir tanıdığın falan mı yoksa fikri siz düşünüp profesyonel birine mi hazırlattınız?
ne meraklı çıktım dimi :)
einstein Allah rahatlık versin canım, iyi geceler.
olsun ver gitsin, senin kayınvaliden, sana uzak gelebilir ama onun babannesi, belki büyüyünce çok sevecek onu, o zaman napıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?